Çözüldü CustoMIUIzer "Telefonunuz Tamamen Yeniden Başlayıncaya Kadar Bekleyin" Hatası.

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
157
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Xiaomi.eu Beta 20.3.26 (MIUI 11)
Telefon Modeli
Redmi Note 8 4/64
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba değerli hocalarımız,

Birkaç gündür Magisk Modüller hakkında neler yapabileceğimi araştırır iken Magisk'te Edxposed modüllerinin nelere yaradığını okurken CustoMIUIzer programında çeşitli telefon özelleştirme seçenekleri olduğunu okudum ve telefonuma ilk önce Riru Core sonrasında ise EdXposed Sandhook ve Manager APK kurdum (Direkt yüklemede sorun yaşattığı için github üzerinden güncel varyasyonları indirdim.)

Telefonuma EdXposed modülünü kurup CustoMIUIzer ile ayarları denemeye başladım. Anında uygulama yapmadığı için birkaç kez kapatıp açma ile varolan ayarlarimin uygulanmış olduğunu gördüm.

İlk 2 rebootta "cihazımı bul beklenmedik şekilde sonlandı" hatası aldım.

3. Reboot öncesi ekran/ekran kilidi bildirimlerini değiştirdikten sonra tekrar reboot ettiğimde "Uygulamaların acilmasi için telefonunuzun tamamen yeniden başlamasını bekleyin" hatası geldi, uygulamaları açamadığım gibi eu betada asla karşıma çıkmayan "ayarlar/hesap makinesi vb. Durduruldu" hatasını almaya başladım.

CustoMIUIzer içerisinde mi bir hata yaptım yoksa kullandığım EdXposed modülünden mi kaynaklandı anlam veremedim. Mecburi olarak format data yapmak zorunda kaldım temkinli olduğum için hepsini clouda yedekledim.

Kullanıcıları/işin ehli olan hocalarımız fikirlerini sunarlar ise sevinirim. Ogrenmeden bırakmak yerine çözümünü bulup başka bir şey öğrenmiş olmayi tercih ederim. Belki bu başlık sayesinde başka sorunları da çözebiliriz. :))

Edit: modül adını Edxposed olarak düzenledim, yanlış yazmışım :)
Edit2 (Çözüldü): Edxposed sürümünü değiştirdim. SandHook'tan Yahfa'ya geçtim. Sorun yok. Birazdan eu-miroom betalar arası rom geçişi yapacağım. İlk sandhook kurar sorunlarını saptar, sonrasında tekrar yahfaya geçerim. :)

Son düzenleme:

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
157
değerli ProYasinn , Pegasus__ , Ottoman ve Nostradamus hocalarım yardımlarınız için teşekkür ediyorum. Yahfa denedim, (eu beta 20.3.26'da) herhangi bir sorunum yok (cihazı bul uygulaması sonlanması dışında)
Konuyu çözüldü olarak işaretliyor, sevgilerimi sunuyorum :)

Oyla:

kadir34

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa oğuz
Cihazım
Note 6 pro 4 64
Meslek
Satış danışmanı
Konular
68
Aynı durumları bende yaşadım ed xposed sürümünü aynı şekilde yahfa ile değiştirince sorun kalmadı

Oyla:
Üst Alt