- Adım
- Serhat
- Cihazım
- Redmi Note 9S
- Konular
- 315
Elinize sağlık hocam.
Hocam, direnecek olmamın sebebine gelince....çok eskilerde tutkulu bir Xposed kullanıcısıydım ve türlü modüllerle biliyorsunuz ki, cihazı bambaşka bir hüviyete kavuşturmak mümkün olabiliyordu...şimdi xposed kurarsam ve sizin uygulamanızı da yüklersem, rahat duramayıp, başka modülleri de yüklemeye çalışacağım...artık malumunuz, oldukça yaşlandım ve bunlar bana bir işkence gibi geliyor...Xposed Lollipop sonrası çok bozdu...neredeyse kullanılamaz hale geldi...Pie de nasıl olur veya gelecek olan MIUI 11 ile ne kadar uyumlu olacak?...bunlar beni korkutan ve düşündüren sebepler....bilmem anlatabildim mi?
Aynı düşünceleri paylaşıyorum.Hocam, direnecek olmamın sebebine gelince....çok eskilerde tutkulu bir Xposed kullanıcısıydım ve türlü modüllerle biliyorsunuz ki, cihazı bambaşka bir hüviyete kavuşturmak mümkün olabiliyordu...şimdi xposed kurarsam ve sizin uygulamanızı da yüklersem, rahat duramayıp, başka modülleri de yüklemeye çalışacağım...artık malumunuz, oldukça yaşlandım ve bunlar bana bir işkence gibi geliyor...Xposed Lollipop sonrası çok bozdu...neredeyse kullanılamaz hale geldi...Pie de nasıl olur veya gelecek olan MIUI 11 ile ne kadar uyumlu olacak?...bunlar beni korkutan ve düşündüren sebepler....bilmem anlatabildim mi?
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Estağfurullah hocam, niye kızayım ki...kızacak olsam, elinize emeğinize sağlık derdim, olur biterdi...konuyu uzatmazdım yada düşüncelerimi dile getirmezdim...Size yazmamın sebebi ise, sizin paylaşımlarınız BOŞ değil, gayet güzel ve mantıklı ama tabiki herkesin anlayabileceği veya yapabileceği şeyler değil....XPosed ileri düzeyde Android bilgisi gerektiren, muhteşem bir uygulama ve eminim ki, Rom atmayı henüz bilmeyen, Root vs nedir tam olarak bilmeyen bir çok kişi bunu yapmak/yüklemek isteyecektir...Parmak uçlarım henüz yorulmadıParmak uçlarınızı yorduğum kusuruma bakmayın üstadım. Fazlasıyla detaylı bir açıklama oldu.
Ve bende sizin gibi ruh hallerine bürünüyorum. Çok alıştığım ve sevdiğim özellikler mevcut.
MiUI 11, Android 10 ile neler olacak... Olur... Hiç bir fikrim yok.
Teşekkür ederim ilgi ve alakanız için.
Kızmayın lütfen. ( :
MIUI de zaten o kadar çok güzel şeyler var ki, Xposed kullanmak aklımın ucundan bile geçmiyordu...Yaklaşık 5 aydır Xposed kullanıyorum. Sürekli modül deniyorum. Her hangi bir sorun yaşamadım şuana kadar. Eve geçince bu modülü de kuracam. Tam istediğim özelleștirmeler var. Vazgeçilmezim olacak gibi
Ne kadar çok özelleştirme varsa benim için o kadar iyidirMIUI de zaten o kadar çok güzel şeyler var ki, Xposed kullanmak aklımın ucundan bile geçmiyordu...
Sayın PURE hocamın CustoMIUIzer modülü, sizin denediğiniz bir çok modülün özelliklerini barındırıyor zaten...
diğer modül aramalarına/denemelerine son verebilirsiniz artık
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
İlk mesaja bakarsanız, her şey var neredeyseNe kadar çok özelleştirme varsa benim için o kadar iyidir