Ellerine sağlık..CustoMIUIzerby MikanoshiHakkında :
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
CustoMIUIzer, MiUI cihazlarının işlevselliğini artıran çeşitli Xposed mod'ları içerir.
Uyumluluk :
Modül; yazıldı, çizildi ve test edildi. Taban olarak; Android 9 ve MiUI 10 için tasarlanmıştır.
Mod'ların diğer sürümlerde ve özellikle de düşük MiUI sürümlerinde tam olarak çalışması beklenilemez.
Android sınırı; Andorid 7+
Nasıl Kullanılır :
(Ed)Xposed'in kurulu olması gerekir. Xposed hakkında daha fazla bilgi için; Xposed Kurulumu
(Ed)Xposed'de CustoMIUIzer modülünü etkinleştirin ve yeniden başlatın. Ardından kullanmak istediğiniz mod'ları ayarlayın ve menüden 'Hızlı (Yeniden Başlat)'yı seçin.
Mod'ların Listesi :
En son yapılan değişiklikler ve uygulamayı yüklemeden önce neler var görmek isterseniz;Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Yedekle/Geri Yükle :
CustoMIUIzer, SD Kart/dahili depolama gibi alanları kullanakara yapmış olduğunuz ayarlarınızı yedekleme ve geri yükleme imkanı sunar (Ana Ekran/Üç Nokta (Sağ - Üst)/Yedekle/Geri Yükle).
Ayrıca bulut (Google) yedeklemelerini de destekler.
Bilinen Hatalar :
Şimdiye kadar bildirilen ya da tespit edilen hataları görmek isterseniz;Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hata Bildir :
Sorun ya da hata ile karşılaşırsanız CustoMIUIzer'ın içerisinden ayrıntılı rapor gönderebilirsiniz.
Görseller :
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
İndirmek İçin :
DipNot : Modül tarafımca (%99) Türkçe çeviri yapılmıştır. Hatalı çevirileri lütfen bildirin veya yardımcı olmak isterseniz ;Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirveyaLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Ek'te verilmiş dosyayı da kullanabilirsiniz.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Özel Teşekkür :
Türkçe çeviri de bana yardımcı olan kişi/kişilere çok ama çok teşekkür ederim.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir, suatsari , ClassiCTR , onurozturk , Mi 5 Türkiye Grubu , Mi 9T/K20 Türkiye Grubu ,...
Şahsen tanımıyorum ama bana sanki kendisi de biraz çılgın mış gibi geliyorDikkat ediyorum bu adamın paylaşımları hep çılgın
Belki de Siz yapamadınız hocamPURE hocam ekte vermiş olduğunuz apkyı indirdim. EdXposed modülü aktif ettim. Sorunsuz açılıyor ama yaptığım özelleştirmelerin hiçbiri çalışmıyor?
Benlik bir durum yok her şey aktifBelki de Siz yapamadınız hocam
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk