- Adım
- Cumhur
- Cihazım
- Mi 11T Pro
- Konular
- 298
4 Wipe, format data, romu yükleyinEvet olursa miui eu
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
4 Wipe, format data, romu yükleyinEvet olursa miui eu
Tesekkur ederim hocam4 Wipe, format data, romu yükleyin
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Rica ederim hocam, kolay gelsin inşallahTesekkur ederim hocam
merhaba sevgili arkadaşlar. 44 sayfa içerisinde bulamadım ama eminim ki sizler çok iyi biliyorsunuzdur. Crdroid 8.4 yüklemesi yaptım fakat parmak izinde sorun yaşadığım için tekrar geri dönüş yaptım. Yaşadığım sorun ise; parmak izi okutmak istediğimde cihaz hemen açılmıyordu, önce basıp ekranı uyandırdıktan sonra parmak izini algılıyordu. çözümünü bilen varsa yardımcı olmasını rica edeceğim. Cihazım x3 Pro 8/256
daha fazla batarya harcamaz mı?Bu bir sorun değil, esasen doğrusu bu. Ekran kapalıyken parmak izini algilamasi ek bir özelliktir, miui bunu destekliyordur. Benim bildigim CrDroid de bu ozellik mevcut değil. Ancak aod yaparsaniz orada çalışabilir.
-Bahsettiğiniz ''screen off fod'' yani kapalı ekran parmak izi. Bu bir özellik demek ki Crdroid 8.4 sürümünde eklenmemiş. Ama tahminim bir sonraki güncellemede ekleyeceklerdir. Örneğin benim şu an kullandığım AncientOs (Xiaomi Mi 9T Pro) romunda bu özellik bulunmakta.merhaba sevgili arkadaşlar. 44 sayfa içerisinde bulamadım ama eminim ki sizler çok iyi biliyorsunuzdur. Crdroid 8.4 yüklemesi yaptım fakat parmak izinde sorun yaşadığım için tekrar geri dönüş yaptım. Yaşadığım sorun ise; parmak izi okutmak istediğimde cihaz hemen açılmıyordu, önce basıp ekranı uyandırdıktan sonra parmak izini algılıyordu. çözümünü bilen varsa yardımcı olmasını rica edeceğim. Cihazım x3 Pro 8/256
Batarya kullanımını artirir. Olmaması bence daha iyi. Cift tik ile uyandırıp parmak okutabilirsiniz zaten.daha fazla batarya harcamaz mı?
Çözüm basit hocam ayarlar/crDroid Ayarları/KilitEkranı/UDFPS Özelleştirmelerine giriyorsunuz Ekran kapalı UDFPS seçeneğini aktif ediyorsunuzmerhaba sevgili arkadaşlar. 44 sayfa içerisinde bulamadım ama eminim ki sizler çok iyi biliyorsunuzdur. Crdroid 8.4 yüklemesi yaptım fakat parmak izinde sorun yaşadığım için tekrar geri dönüş yaptım. Yaşadığım sorun ise; parmak izi okutmak istediğimde cihaz hemen açılmıyordu, önce basıp ekranı uyandırdıktan sonra parmak izini algılıyordu. çözümünü bilen varsa yardımcı olmasını rica edeceğim. Cihazım x3 Pro 8/256