Soru CrDroid Romu kimler neden kullanıyor?

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Ara sıra yaşam deneyimlerimi belkide haddimi aşarak sizlerle paylaşıyorum. Sizlerde benimle kendi yaşam deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz, hiç bir sıkıntı duymam. Bu bağlamda şunu belirtmek istiyorum. Ne ile ilgili olursa olsun kurulu sorunsuz bir düzeniniz varsa asla bozmayınız, çünkü mevcut düzeni yıkmak kolay, ancak yeni düzen kurmak çok zordur. Yani bu süper Rom' u kullanmaya devam edelim demek istiyorum. Yeni bir güncelleme gelirse o zaman düşünür, karar veririz, emin olmadan balıklama dalmayız.
Hocam, yıllardır süren EU rom saltanatını sona erdirdim, benimle özdeşleşen imzamı bile değiştirdim ve Crdroid ile yepyeni bir başlangıç yaptım sayenizde ve iyiki yapmışım, teşekkürler

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

Nejomi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
S
Cihazım
Xiaomi
Konular
6
Hocam, yıllardır süren EU rom saltanatını sona erdirdim, benimle özdeşleşen imzamı bile değiştirdim ve Crdroid ile yepyeni bir başlangıç yaptım sayenizde ve iyiki yapmışım, teşekkürler

Bizimki si Evrim olurken, sizinkisi hem Evrim ve hemde Devrim niteliğinde oldu ! Herkes kolay kolay yapamaz...Takdir' e Şayan ! Bu yüzden tekrar kutluyorum.

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
NP 2a
Meslek
Restoratör
Konular
115
Sizce mi 8 cihazım için evolution x ten geçmeye değer mi ? Evolution x 6.3 kurulu android 12 fakat tam istediğim düzeyde değil gibi bazen takılmalar yaşıyorum ve rami çok kullanıyor. Ne zaman baksam 6 gb lik ramin 5gbsi kullanılıyor.
Evo X custom rom dunyasinin en iyilerinden biridir ancak mevzu yine gelistiricide bitiyor. Biri aosp digeri los tabanli. İkisi de birbirinden guzel romlar ancak sorun yasiyorsaniz bence CrDroid'e bir sans verip deneyin, pişman olacaginizi sanmiyorum.

Nejomi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
S
Cihazım
Xiaomi
Konular
6
Evo X custom rom dunyasinin en iyilerinden biridir ancak mevzu yine gelistiricide bitiyor. Biri aosp digeri los tabanli. İkisi de birbirinden guzel romlar ancak sorun yasiyorsaniz bence CrDroid'e bir sans verip deneyin, pişman olacaginizi sanmiyorum.
Farkındamısınız? Forumda en çok paylaşım yapılan konu olarak zirveye doğru gidiyoruz. Bu durum konuya ilişkin katılımın, ilginin ve bilgilendirmenin ne denli yüksek olduğunuda gösteriyor. Eğer her soru ve yardım talebine cevap vermeye devam edilecek olunursa tutabilene aşkolsun !

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Farkındamısınız? Forumda en çok paylaşım yapılan konu olarak zirveye doğru gidiyoruz. Bu durum konuya ilişkin katılımın, ilginin ve bilgilendirmenin ne denli yüksek olduğunuda gösteriyor. Eğer her soru ve yardım talebine cevap vermeye devam edilecek olunursa tutabilene aşkolsun !
Konunun Crdroid ile bir alakası olabilir mi acaba hocam

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
IPhone da ne çok para eder şimdi

Hocam,artık para etmeyen cihaz kalmadı.
Herhangi bir elektronik ürüne sahipseniz altınınız var demektir.Çünkü durduğu yerde değerleniyor.

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X3Pro