Maalesef yok hocam.Hocam sizin mi6 cihazınızda parmak izinin çalışması gerekiyor ayarlar/crdroid ayarları/Kilit ekranı bölümünde UDFPS veya sembolü parmak izi olan bir seçenek yok mu?
Olmaz inşallah hocam. Eğer olursa da bu işin baş müsebbipi kimse onun yakasına yapışırım.Sıkıntı olursa bir tlf kadar yakınız Koçara hocam
Teşekkürler hocam, aslında çok da ümidim yoktu ama Koçara hocam bu sefer beni de şaşırttı valla
Benim mi9t 8.4 en son versiyonu 8.4 versiyonu yok muForumlarda ve YouTube'da sürekli olarak Crdroid övgüsü görüyordum. Uzun süre sonra Xiaomi'ye dönünce ilk işim bu Roma bakmak oldu ancak hayal kırıklığı yaşadım. Cihazım Mi 9T Pro. Geliştiriciler bu cihaza desteği kesmişler. Nedeni hakkında bir fikri olan var mı acaba ? Sitelerinde en son sürüm olarak 7.10 gözükmekte.
Forumlarda ve YouTube'da sürekli olarak Crdroid övgüsü görüyordum. Uzun süre sonra Xiaomi'ye dönünce ilk işim bu Roma bakmak oldu ancak hayal kırıklığı yaşadım. Cihazım Mi 9T Pro. Geliştiriciler bu cihaza desteği kesmişler. Nedeni hakkında bir fikri olan var mı acaba ? Sitelerinde en son sürüm olarak 7.10 gözükmekte.
Aynen usta ben telegram takip ediyorum ve xda takip ediorum devamlı araştırmaktan bilgi öğrenmekten herşey genelde burda öğrendim zatenBen kendi cihazım için Telegram grubunu takip ediyorum, diğer cihazlarda eğer officiall yoksa, mutlaka unofficial sürümleri vardır, ya Telegram dan takip edin, yada Xda dan, son çare Google amca
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk