- Adım
- Cumhur
- Cihazım
- Mi 11T Pro
- Konular
- 295
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bildiğiniz bir şeyi neden merak ettiğinizi anlamadım hocamEvet maalesef öyle oldu Skorpi hocam. Öteden beri Aosp romlara karşı mesafeli yaklaşan bendeniz bir çılgınlık yaparak aşığı olduğum Miui ' den vazgeçip ( özellikle de sayın Murad Ali ve Nejomi tarafından) o çok methedilen Crdroid roma geçme gafletinde bulundum.
Romun benim için tek artısı hızlı, akıcı ve özelleştirmelerinin bol olmasıydı. Öyle özelleştirme hastası değilim bilirsiniz. Kaldı ki benim efsane her ne kadar miadını doldurmuş olsa da miui bazlı romlarda hız ve akıcılık yönünden zaten bir sıkıntı çektirmiyordu.
Fakat Crdroid romda home tuşunun işlevsiz kalması, cihazın yavaş şarj olması, gelen aramalarda siyah ekran vermesi, bekleme modunda hiç şarj yemez iken kullanım esnasında acısını çıkarırcasına anormal şarj yemesi gibi başlıca sorunlar hakikaten can sıkıcıydı.
Bende mecburen miui bazlı roma dönmek durumunda kaldım. Eu romdan sıkıldığım için de MiRoom' u kurdum.
Size ve Murad Ali hocama Crdroid romunuzla mutluluklar dilerim.
Not : Eğer Xiaomi lerin efendisi güncelleme almaya devam etseydi. Üstad Skorpi halâ bir Aosp rom sevdalısı olur muydu onu da merak ediyorum doğrusu.![]()
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk