- Adım
- S
- Cihazım
- Xiaomi
- Konular
- 6
Seçeneklere dikkat etmemişsinizhocam bende kurarken kernel falan sormadı ?
Seçeneklere dikkat etmemişsinizhocam bende kurarken kernel falan sormadı ?
Evet miumix custom rom.O halde tek tek gidelim...Miui Mix bir Custom Rom değil mi ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bemce
Bence önce global rom kurmanız, sonra geçiş yapmanız garantili yoldur, risk almayınız derim, karar ve sorumluluk sizindir.
2 kere romu kurdum hocam ama öyle bir şey yok. ne twrp ekranında kurarken ne de rom'un kurulumunu yaparken sormadı.Seçeneklere dikkat etmemişsiniz
En alttaki üçüncü ! Öneririm.3 adet kernel hangisi önerirsiniz Nejomi
Mi9t cihaz eu rom kullanıyorum o kadar konuşma olmuş ki meraktan dayanamayip gecesim geldi iştahı getirdiniz![]()
2 kere romu kurdum hocam ama öyle bir şey yok. ne twrp ekranında kurarken ne de rom'un kurulumunu yaparken sormadı
Aynı şey. Global rom kurunuz, sonra geçiş yapınız. Garantili yoldur. Önerimdir, karar ve sorumluluk size aittir.Evet miumix custom rom.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirBu linkte sadece rom öncesi firmware gerekli olarak belirtmiş.
CrDroidin bir önceki versiyonunda global romdan geçiş yapılması şart diye belirtilmişti
Yoksa, sorunda yok demektir. Devam !2 kere romu kurdum hocam ama öyle bir şey yok. ne twrp ekranında kurarken ne de rom'un kurulumunu yaparken sormadı.
Konuda çağrı kaydedici olup olmadığına dair herhangi birşey göremedim hocam ben ve en önemlisi volte ve vowifi f2 proda çalışırmı, Yükleyip denemesi 15 dakika ama bu özellikler çalışmayıpta geri dönmesi zulüm olur o yüzden riske girmek istemiyorum
Çağrı kaydı mevcut. VoLte & VoWifi çalışıyor.8.4 kullanıyorum. NikGapps Omni olarak yüklemiştim. Bu Google Dialer' i de yüklemiş sanırım. Google Dialer sorun çıkarıyormuş. ADB Shell ile Google Dialer uygulamasını kaldırınca sorun çözüldü.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Çok iyiÇağrı kaydı mevcut. VoLte & VoWifi çalışıyor.
Nasıl tam anlayamadım, sadece Rom yüklemekten kastınız nedir ?Sadece rom yüklesem yeterli demi mi9t cihazım
Çok iyi !Çağrı kaydı mevcut. VoLte & VoWifi çalışıyor.
yanı saadece rom flashlasam yeterlı mı gasp firm gerek var mı yukleyen kısıler ıcın sordum kıÇok iyi
Nasıl tam anlayamadım, sadece Rom yüklemekten kastınız nedir ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Çok iyi !