- Adım
- Tarık
- Cihazım
- Mi9t
- Konular
- 35
eu rom V12.5.2.0.RFJCNXM_v12-11 kullanıyorumŞu an hangi Romu kullanıyorsunuz ?
eu rom V12.5.2.0.RFJCNXM_v12-11 kullanıyorumŞu an hangi Romu kullanıyorsunuz ?
crDroid 8.4 kuracaktım reisHangi Rom' u ve hangi sürümü kurmak istiyorsunuz?
twrp kuracam evet cıhazım rootluNasıl kuracağınızı biliyormusunuz, telefonunuz twrp' li ve rootlu' mu?
Twrp ile CrDroid 8.4 Romu kurmak için ne yapmanız gerektiğinizi biliyormusunuz?twrp kuracam evet cıhazım rootlu
hayır reis normal 4 wipe format date sonra rom atıp telefon twrp yuklemıyormuyuz yada farklı bı durum mu var bılgılendırırsenız sevınırımTwrp ile CrDroid 8.4 Romu kurmak için ne yapmanız gerektiğinizi biliyormusunuz?
Öncelikle dosyalarınızın ve mevcut sisteminizin yedeklerinizi alınız, ardından zip uzantılı CrDroid 8.4 sürümünü download klasörüne indiriniz.hayır reis normal 4 wipe format date sonra rom atıp telefon twrp yuklemıyormuyuz yada farklı bı durum mu var bılgılendırırsenız sevınırım
gapps kurmadım reıs dırek kurdum reıs rom ama camera felan acılmıyorÖncelikle dosyalarınızın ve mevcut sisteminizin yedeklerinizi alınız, ardından zip uzantılı CrDroid 8.4 sürümünü download klasörüne indiriniz.
Daha sonra telefonu Recovery moduna alıp Twrp' ye girmelisiniz ve orada temizlik kısmında vendor dahil ( dahili depolama hariç ) 5 kutucuğu işaretleyip temizlemelisiniz, daha sonrada yükle kısmına geçip CrDroid 8.4' ü yüklemelisiniz. Kurulumda gapps' ı işaretleyip kurabilirsiniz.
Not : Ben sadece öneriyorum. Tüm sorumluluk size aittir. Eğer acemiyseniz, düzeninizi bozmayınız, mevcut sisteminizi kullanmaya devam ediniz.
Sistem açıldımı?gapps kurmadım reıs dırek kurdum reıs rom ama camera felan acılmıyor