Soru CrDroid Romu kimler neden kullanıyor?

Nejomi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
S
Cihazım
Xiaomi
Konular
6
Gapps lazım olursa
apk sekılde kurum dedim olmaz mı ole gapps sen kurmadan yapmıssın galıba ondan ole yapayım dedım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gapps link var mı mi9t ıcın peki usta
Hocam bende mi 9t kullanıyorum geçmeyi düşünüyorum kullanıp yorum yaparsanız sevinirim. Bide hangi twrp sürümünü kullandın bende orangefox yüklü R11.O
Twrp 3.60 sürümünü kullandım.

Farox

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Farox
Cihazım
Ka-Fa 1500
Konular
4
crdroid kurulumdan sonra twrp gitti kendi rocovery menüsü geldi tekrar twrp için yeniden mi kurmak gerekiyor dostlar

ELVD

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ikon
Cihazım
xpr
Konular
205
crdroid kurulumdan sonra twrp gitti kendi rocovery menüsü geldi tekrar twrp için yeniden mi kurmak gerekiyor dostlar

Cihaz bilginizi yazmamışsınız afaki olacak ama cihazınıza uygun güncel TWRP veya OrangeFox yüklemelisiniz.

Nejomi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
S
Cihazım
Xiaomi
Konular
6
Twrp' nin Recovery modu mu açıldı yani...Kendi Recovery menüsü ne demek, anlayamadım. Twrp' nin Recovery modu açıldı ise tamamdır.

Cihaz bilginizi yazmamışsınız afaki olacak ama cihazınıza uygun güncel TWRP veya OrangeFox yüklemelisiniz.
Rootlu bir telefonla CrDroid' i kurduğuna göre Twrp yüklüdür, öyle değil mi, yoksa yanılıyormuyum?

ELVD

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ikon
Cihazım
xpr
Konular
205
Twrp' nin Recovery modu mu açıldı yani...Kendi Recovery menüsü ne demek, anlayamadım. Twrp' nin Recovery modu açıldı ise tamamdır.

Rootlu bir telefonla CrDroid' i kurduğuna göre Twrp yüklüdür, öyle değil mi, yoksa yanılıyormuyum?

Bazen rom yüklemek isteyen arkadaşlar yanlış TWRP kuruyor uyumsuz twrp de kurulamadığı için bazen bu şekilde ilginçliklerle karşılaşabiliyoruz

Nejomi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
S
Cihazım
Xiaomi
Konular
6
Bazen rom yüklemek isteyen arkadaşlar yanlış TWRP kuruyor uyumsuz twrp de kurulamadığı için bazen bu şekilde ilginçliklerle karşılaşabiliyoruz

Ülkemizde bir hastalık var, yeni öğrenmeye başlayan acemiler daha'' A '' aşamasındayken '' Z '' aşamasına sıçramaya başlıyorlar, sonrada '' Yardım'' diye feryat ediyorlar. Düzen yok, sistem yok nasıl öğrenecekler bilmem ki...
'' Langsam aber Sicher '' kuralından habersizler !

ELVD

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ikon
Cihazım
xpr
Konular
205
Ülkemizde bir hastalık var, yeni öğrenmeye başlayan acemiler daha'' A '' aşamasındayken '' Z '' aşamasına sıçramaya başlıyorlar, sonrada '' Yardım'' diye feryat ediyorlar. Düzen yok, sistem yok nasıl öğrenecekler bilmem ki...
'' Langsam aber Sicher '' kuralından habersizler !

Zaten herşey burda başlıyor Nejomi hocam, yine bana kızacaklar ama ben bildiğimi söylemekten vazgeçmeyeceğim.
Daha Recovery'nin ne olduğunu bilmeyen çoğunlukta; Android Recovery Mod (Android geri yükleme modu), cihazların en kritik ve önemli bölümlerinden biridir. Android açık kaynak kodlu bir işletim sistemi olduğu için genellikle tüm bu işletim sisteminin bulunduğu tüm cihazlarda bu seçenek bulunur. Recovery teknik olarak cihazın açılış diskinde (boot disk) veri kurtarma modu (recovery) menüsüne erişim için standart bir arayüzdür.
Root olmayan çoğu cihazda Stock Recovery Mod menüsü vardır. Bu menünün üstüne arayüzde değişiklikler eklenerek 3. parti recovery'ler yapılır. Recovery'yi bilinçsizce cihazına yükleyen kişinin vay haline komutlarını bilmediği için yanlış işlem sonucu cihaz pert olur çıkar.

Nejomi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
S
Cihazım
Xiaomi
Konular
6
Zaten herşey burda başlıyor Nejomi hocam, yine bana kızacaklar ama ben bildiğimi söylemekten vazgeçmeyeceğim.
Daha Recovery'nin ne olduğunu bilmeyen çoğunlukta; Android Recovery Mod (Android geri yükleme modu), cihazların en kritik ve önemli bölümlerinden biridir. Android açık kaynak kodlu bir işletim sistemi olduğu için genellikle tüm bu işletim sisteminin bulunduğu tüm cihazlarda bu seçenek bulunur. Recovery teknik olarak cihazın açılış diskinde (boot disk) veri kurtarma modu (recovery) menüsüne erişim için standart bir arayüzdür.
Root olmayan çoğu cihazda Stock Recovery Mod menüsü vardır. Bu menünün üstüne arayüzde değişiklikler eklenerek 3. parti recovery'ler yapılır. Recovery'yi bilinçsizce cihazına yükleyen kişinin vay haline komutlarını bilmediği için yanlış işlem sonucu cihaz pert olur çıkar.
Çok yararlı bilgiler veriyorsunuz. Paylaşımlarınızı dikkatle ve önemle izliyorum.

ELVD

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ikon
Cihazım
xpr
Konular
205
Çok yararlı bilgiler veriyorsunuz. Paylaşımlarınızı dikkatle ve önemle izliyorum.

Teşekkürler abim elimden geldiğince faydalı olmaya çalışıyorum, teknoloji hızlı değişiyor benimde bilemediğim o kadar değişiklik var ki öğrenmeye ve aktarmaya çalışıyorum

maniacsarmy

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık
Cihazım
Mi9t
Konular
35
Merhaba ana ekranda basili tuttutgumda simgeler yer degistirme yapcagim zaman böyle hata aliyorum normal mi

Ekli dosyalar

• Screenshot_20220423-143006_crDroid Home.png
    Screenshot_20220423-143006_crDroid Home.png
    1,8 MB · Görüntüleme: 17
Üst Alt