Titanium Backup Pro ile olabileceğini sanıyorum...Bütün banka uygulamaları cıkış yapmadan yedek alan uygulama bulamadim bi türlü.
Buyrun hocam.Lawnchair kurarsanız sistem size hangi launcheri tercih ettiğinizi sorar, sizde seçersiniz. Veya uygulamalar menüsünde Home Launcheri durdurabilir ve isterseniz yeniden çalıştırabilirsiniz. Size kalmış. Dahada olmadı, magisk modüllerinden '' quickswitch '' i kurup, çalıştırıp Lawnchair Launcheri seçersiniz, onunla ayarlamış olursunuz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sdmaid uygulamasını playstore üzerinden kurabilirsiniz. Daha sonra olmazsa olmaz nitelikteki '' Sdmaid Pro '' yamasını kurarsanız SDmaid ile bir çok işinizi halledebilirsiniz. '' SdMaid Pro.apk '' yaması ücretlidir, ancak internette ücretsiz olanı da varmı dır, bilemiyorum...Aranırsa belki bulunabilir mi, bilmem ki !
Bu delikanlılar hızlı gençlere taş çıkarırlar.Buyrun hocam.
Bende var, ihtiyacı olanlar indirip kurabilirler. İşte vatandaşlara hizmet bu demektir, işte kare as' ı tamamlamak böyle olur..Buyrun hocam.
Delikanlı Skorpi kardeşimiz hasta mı acaba, hiç sesi çıkmaz oldu. Merak içindeyiz.Bu delikanlılar hızlı gençlere taş çıkarırlar.![]()
Aynı şeyi düşünmedim değil inşallah yaramaz birşey yokturDelikanlı Skorpi kardeşimiz hasta mı acaba, hiç sesi çıkmaz oldu. Merak içindeyiz.
Geçmeden önce dosyalarınızı Mi Cloud' dan indirip telefonunuzda muhafaza edebilirsiniz sanıyorum.Bu rom'a geçtiğimiz zaman mi cloud yemeklerimizi alabilecek miyiz?
O haftasonu istirahatinde hocam ama sizleri uzaktan takip ediyorDelikanlı Skorpi kardeşimiz hasta mı acaba, hiç sesi çıkmaz oldu. Merak içindeyiz.