Soru CrDroid Romu kimler neden kullanıyor?

Nejomi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
S
Cihazım
Xiaomi
Konular
6
O haftasonu istirahatinde hocam ama sizleri uzaktan takip ediyor [emoji56][emoji4]

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Teşbihte hata olmaz. ''Horoz' un bir Gözü daima çöplükte olur'' derler, anlaşıldı gözaltındayız ! İyi olmanıza sevindim, istirahate devam...

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
NP 2a
Meslek
Restoratör
Konular
115
Birkac gun once OnePlus 6T cihazima ben de CrDroid kurdum. Zaten LOS kullaniyordum ancak ayni altyapiya onlarca ozellestirme de eklenince tadindan yenmez oldu. Her türlü alana mudahale edilebiliyor neredeyse. :)

Nejomi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
S
Cihazım
Xiaomi
Konular
6
Birkac gun once OnePlus 6T cihazima ben de CrDroid kurdum. Zaten LOS kullaniyordum ancak ayni altyapiya onlarca ozellestirme de eklenince tadindan yenmez oldu. Her türlü alana mudahale edilebiliyor neredeyse. :)
Harika bir haber daha, hem zincirin halkasına bir kişi daha katıldı, hemde CrDroid OS konusunda ki görüşlerimiz teyid edilmiş oldu.

Nejomi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
S
Cihazım
Xiaomi
Konular
6
Nejomi hocam bu rom'u bizlere siz aşıladınız emeğiniz büyük
Ben katkı sağlamış olabilirim ama asıl aşılama aramızda şu an için bulunmayan, ancak bizi gözetim altında tutan genç ve dinamik delikanlı bir kardeşimiz tarafından yapılmış, engin bilginizle sizler ve yorgun bazı demokratların desteği ile zirveye doğru ilerlemiştir.

_yasin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
S23U 12/256
Konular
6
Nejomi, Hocam MIUI de olduğu gibi cihazı zamanlanmış kapatma ve açma için bir çözüm var mıdır?

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Ben katkı sağlamış olabilirim ama asıl aşılama aramızda şu an için bulunmayan, ancak bizi gözetim altında tutan genç ve dinamik delikanlı bir kardeşimiz tarafından yapılmış, engin bilginizle sizler ve yorgun bazı demokratların desteği ile zirveye doğru ilerlemiştir.
Estağfurullah hocam, yoğun geçen haftanın yorgunluğunu atıyorum, dün çocuklar ve torunlar iftara geldiler, haliyle tatlı bir yorgunluk oluyor

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

LionKing17

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
S
Cihazım
Xiaomi Mi 9TPro
Konular
5
Ben basit bir yöntem önereyim; Her uygulama için güncelleme hakkında bilginiz olsun istiyorsanız Aurora Store ve F-Droid için Google Play Store'da kullandığınızdan farklı bir hesap açın, bu hesabıda sadece Aurora Store ve F-Droid için kullanın, açtığınız bu hesapda daha önce indirdiğiniz uygulamaları rahatlıkla göreblirsiniz.
Evet böylece olur da Gmail hesabı engellenirse en azından sadece bu iki mağaza için açtığım Gmail hesabı engellenmiş olur. Eğer engellenmezse de bu mağazada oturum açtığımda yüklediğim tüm uygulamalar aynı Google Play Store'da olduğu gibi gözükür.
Swift Backup hiç kullanmadım, bilemiyorum. Playstore ve Aurora Store konusunda yürüttüğünüz varsayımlar üzerinden kesin bir yargıya varamam, çünkü spekülasyondan öteye geçemez. Bahsettiğim SDmaid Pro ile tüm sistem uygulamalarının ve kurmuş olduğunuz tüm uygulamaların ( Playstore, Aurora Store, F-Droid dahil ) arkaplanda çalışmalarını ve otomatik olarak başlamalarını engellemeniz mümkündür.
Hem hem de Peocawe hocamızın açtığı konudan yaptığım çıkarım şu: 1.Google hesabınızı bağlamadan uygulama indirmek isterseniz Aurora Store tam size göre oluyor. (Bazen bir rom kurup bir uygulamayı kontrol etmek istiyorsunuz. Play Store'da mecburen gmail hesabını play store'a bağlayıp uygulamayı indirmek zorunda kalıyorsunuz. Burada ise direkt uygulamayı indirebiliriz.)
2.Bazen Play Store, Netflix gibi uygulamalarda ''bu cihazda kullanılamaz.'' şeklinde bir yazı çıkarıp uygulamayı indirtmiyor. Fakat Aurora Store ile bununda önüne geçebilirsiniz.
3.Aurora Store'da kara liste diye bir seçenek var bu ne işe yarıyor anlamadım. Peocawe hocam sizin bir bilginiz var mı? Eğer herhangi bir uygulamayı seçip kara listeye eklediğimizde izleyicileri engelliyorsa o zaman şahane. Fakat engellemiyorsa Aurora Store'un havasının çoğu burada sönümleniyor demektir.
Çünkü bu durumda şu uygulama sizi şu izleyiciler ile takip ediyor diyor ama engellemek adına hiçbir hamle yapmıyor demektir.

Üst Alt