- Adım
- Tarık
- Cihazım
- Mi9t
- Konular
- 35
evet acık suan telefon
apk sekılde kurum dedim olmaz mı ole gapps sen kurmadan yapmıssın galıba ondan ole yapayım dedımGapps kurmadınız, peki lazım olacak uygulamaları nasıl yükleyeceksiniz?
gapps link var mı mi9t ıcın peki ustaGapps kurmadınız, peki lazım olacak uygulamaları nasıl yükleyeceksiniz?
Anladım. O zaman bu yolladığımı tıkla kur, onunla istediğin uygulamaları kurabilirsin. Anonym olarak giriş yapmalısın. Google ile giriş yapma.apk sekılde kurum dedim olmaz mı ole gapps sen kurmadan yapmıssın galıba ondan ole yapayım dedım
Hocam bende mi 9t kullanıyorum geçmeyi düşünüyorum kullanıp yorum yaparsanız sevinirim. Bide hangi twrp sürümünü kullandın bende orangefox yüklü R11.Oapk sekılde kurum dedim olmaz mı ole gapps sen kurmadan yapmıssın galıba ondan ole yapayım dedım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
gapps link var mı mi9t ıcın peki usta
googlechore kurmuyor basarısız dıyor ve camera nasıl aktıf edebılırımAnladım. O zaman bu yolladığımı tıkla kur, onunla istediğin uygulamaları kurabilirsin. Anonym olarak giriş yapmalısın. Google ile giriş yapma.
ben orangefox uzerınden yukledım suan kullanıyor ama rom cok hızlı arayuzu takan bırısen eger sevmezsın ama akıcı guzel cok hızlı romHocam bende mi 9t kullanıyorum geçmeyi düşünüyorum kullanıp yorum yaparsanız sevinirim. Bide hangi twrp sürümünü kullandın bende orangefox yüklü R11.O
Gapps lazım olursaAnladım. O zaman bu yolladığımı tıkla kur, onunla istediğin uygulamaları kurabilirsin. Anonym olarak giriş yapmalısın. Google ile giriş yapma.
gapps link var mı peki ustaGapps lazım olursa