Soru CrDroid Romu kimler neden kullanıyor?

ebmk17

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi max
Konular
46
Evet, 3 adet ketnel seçenek olarak sunuluyor.

Ben gapps kullanmıyorum. Gapps kullanmak şart değil ki.
nikgapps nasıl kullandınızmı veya gaps olmayında arama, kişiler google play nerden çalışacak

gkhntsdmr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gökhan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
33
Sanmıyorum...Sorun olmaz.
Hocam kararımı verdim poco f2 proya kuracağım birazdan ancak bi yere kafam takıldı. Verdiğiniz xda linkinde ''flash Firmware (minimum requirement ) (skip if you are on 12.5.3 or later)'' diye bir cümle var firmware dediği nedir tam olarak anlayamadım ilk defa aosp rom kuracağım telefonu brick etmeyelim gece gece, Birde şuanda cihazda MiuiMix 12.5.7.0 yüklü bu romdan direk geçiş yapabilirmiyim CrDroid 8.4'e

Nejomi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
S
Cihazım
Xiaomi
Konular
6

Yiğit_Cihan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yiğit Cihan
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Yok
Konular
14
hocam bende kurarken kernel falan sormadı ?

ebmk17

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi max
Konular
46
Evet, 3 adet kernel seçenek olarak sunuluyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gapps kullanmıyorum ki...
gapps yoksa uygulmaları apk olarakmı kuruyorsun

Nejomi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
S
Cihazım
Xiaomi
Konular
6
Hocam kararımı verdim poco f2 proya kuracağım birazdan ancak bi yere kafam takıldı. Verdiğiniz xda linkinde ''flash Firmware (minimum requirement ) (skip if you are on 12.5.3 or later)'' diye bir cümle var firmware dediği nedir tam olarak anlayamadım ilk defa aosp rom kuracağım telefonu brick etmeyelim gece gece, Birde şuanda cihazda MiuiMix 12.5.7.0 yüklü bu romdan direk geçiş yapabilirmiyim CrDroid 8.4'e
Bence bu gece, bu saatte karar vermeyiniz, verseniz bile yarın uykunuzu aldıktan sonra uygulamaya geçmenizi öneririm...Daha iyi olur.

gapps yoksa uygulmaları apk olarakmı kuruyorsun
Hayır, '' Aurora Store'' ve '' F-Droid '' depo uygulamaları ile kuruyorum, tıpkı play store' de kurulduğu gibi...

gkhntsdmr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gökhan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
33
Bence bu gece, bu saatte karar vermeyiniz, verseniz bile yarın uykunuzu aldıktan sonra uygulamaya geçmenizi öneririm...Daha iyi olur.

Hayır, '' Aurora Store'' ve '' F-Droid '' uygulamaları ile kuruyorum, tıpkı play store' de kurulduğu gibi...
Gece çalışıyorum hocam bugünde izinliyim ister istemez bütün gece oturucam zaten :) bari şu işimi halledeyim.
Firmware diye bahsettiği bu linkteki dosya oluyor galiba yanlış bulmadıysam eğer
Sıralama olarakta
İlk olarak firmware yüklüyoruz
Peşinden rom yüklüyoruz
reboot recovery yapıp istersek magisk ve gapps devamında reboot system
Geriye tek kalan sorunum miui mix romdan direk bu roma geçilirmi, yoksa global stabil yükleyip devamında mı crdroid yüklemeliyim onunla ilgili bir bilgi bulamadım

Nejomi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
S
Cihazım
Xiaomi
Konular
6
Gece çalışıyorum hocam bugünde izinliyim ister istemez bütün gece oturucam zaten :) bari şu işimi halledeyim.
Firmware diye bahsettiği bu linkteki dosya oluyor galiba yanlış bulmadıysam eğer
Sıralama olarakta
İlk olarak firmware yüklüyoruz
Peşinden rom yüklüyoruz
reboot recovery yapıp istersek magisk ve gapps devamında reboot system
Geriye tek kalan sorunum miui mix romdan direk bu roma geçilirmi, yoksa global stabil yükleyip devamında mı crdroid yüklemeliyim onunla ilgili bir bilgi bulamadım
Ben sadece öneriyorum. Yazdıklarımı yaparsanız ve olumsuz bir sonuçla karşılaşırsanız sorumlusu ben olmam, siz olursunuz kabul ediyormusunuz?

gkhntsdmr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gökhan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
33
Ben sadece öneriyorum. Yazdıklarımı yaparsanız ve olumsuz bir sonuçla karşılaşırsanız sorumlusu ben olmam, siz olursunuz kabul ediyormusunuz?
Sorumluluk neden sizin olsun ki zaten herkesin kendi cihazı herkes kendi isteğiyle yüklüyor sonuçta, benim sorma sebebim sıralama hatası yapmamak

Çünkü daha önce başıma geldi bazı romlara bazı romlardan geçiş yapınca cihazın açılmama riski oluyor o yüzden soruyorum miui mixten geçersem sorun olurmu diye. Sorun olacaksa önce globale geçip sonra crdroid yükleyebilirim

Nejomi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
S
Cihazım
Xiaomi
Konular
6
Sorumluluk neden sizin olsun ki zaten herkesin kendi cihazı herkes kendi isteğiyle yüklüyor sonuçta, benim sorma sebebim sıralama hatası yapmamak

Çünkü daha önce başıma geldi bazı romlara bazı romlardan geçiş yapınca cihazın açılmama riski oluyor o yüzden soruyorum miui mixten geçersem sorun olurmu diye. Sorun olacaksa önce globale geçip sonra crdroid yükleyebilirim
O halde tek tek gidelim...Miui Mix bir Custom Rom değil mi ?

Bemce
O halde tek tek gidelim...Miui Mix bir Custom Rom değil mi ?
Bence önce global rom kurmanız, sonra geçiş yapmanız garantili yoldur, risk almayınız derim, karar ve sorumluluk sizindir.

Son düzenleme:
Üst Alt