Soru CrDroid Romu kimler neden kullanıyor?

eminreis80

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Mi 10t Pro
Meslek
makine mühendisi
Konular
14
Ancak tam anlaşılamıyor...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Henüz inceliklerine tam anlamı ile inemedim ama sanmıyorum. Düşünceme göre çift pencere ve yüzen pencere Ram ve sisteme yük bindirmek, dolayısı ile sistemi yavaşlatmak demektir, gerekli değildir. AOSP' nin yapım felsefesine aykırı olduğunu düşünmekteyim. Belki çok gelişmiş pahalı yeni teknolojiye sahip telefonlar için düşünülebilir, bilemiyorum...
bir kaç aosp da denk gelmiştim hocam ondan sordum
bunda da var ise tadından yenmez
önceden twrp den yüklenirken açmak kapatmak istediğimiz öğeleri uygulamalari modülleri kernelleri vs. seçerek ilerlenirdi
şimdi nasıl ilerliyor pek hakim değilim açıkçası
bu tarz özelliklere ram ve yük bindirmeden ziyade kullanım kolaylığı işlevsellik yönünden baktığım için zararlı görmüyorum
bu konular tabiki kişisel yoruma kaçıyor ancak romun size vadedebileceği özellikler bizim onu tercih edebilmemizde büyük bir etken en nihayetinde

gkhntsdmr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gökhan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
33
Burayı inceleyiniz lütfen.

Tesbitinize katılıyorum.
Konuda çağrı kaydedici olup olmadığına dair herhangi birşey göremedim hocam ben ve en önemlisi volte ve vowifi f2 proda çalışırmı, Yükleyip denemesi 15 dakika ama bu özellikler çalışmayıpta geri dönmesi zulüm olur o yüzden riske girmek istemiyorum

Nejomi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
S
Cihazım
Xiaomi
Konular
6
bir kaç aosp da denk gelmiştim hocam ondan sordum
bunda da var ise tadından yenmez
önceden twrp den yüklenirken açmak kapatmak istediğimiz öğeleri uygulamalari modülleri kernelleri vs. seçerek ilerlenirdi
şimdi nasıl ilerliyor pek hakim değilim açıkçası
bu tarz özelliklere ram ve yük bindirmeden ziyade kullanım kolaylığı işlevsellik yönünden baktığım için zararlı görmüyorum
bu konular tabiki kişisel yoruma kaçıyor ancak romun size vadedebileceği özellikler bizim onu tercih edebilmemizde büyük bir etken en nihayetinde
Rom' un bize vaad edebilecekleri değil, bizim ne istediğimiz, ne düşündüğümüz önemlidir. AOSP' nin özü ve felsefesinin çok iyi anlaşılması ve özümsenmesi olmazsa olmaz derecede önemlidir.
Çok yönlüdür, anlatmakla bitmez.

Konuda çağrı kaydedici olup olmadığına dair herhangi birşey göremedim hocam ben ve en önemlisi volte ve vowifi f2 proda çalışırmı, Yükleyip denemesi 15 dakika ama bu özellikler çalışmayıpta geri dönmesi zulüm olur o yüzden riske girmek istemiyorum

Çağrı kaydı var, çünkü halen ben kullanıyorum.

Siz bilirsiniz. Sadece öneridir, yapmak şart değildir.
Sorumluluk sizdedir !

ebmk17

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi max
Konular
46
Cdroid de iyi çalışması acisindan yapilacak islemler hakkinda fikir alabilirmiyim

Nejomi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
S
Cihazım
Xiaomi
Konular
6
Cdroid de iyi çalışması acisindan yapilacak islemler hakkinda fikir alabilirmiyim
Ayarları dikkatle tek tek düşünerek doğru yapınız. CrDroid' in akıcılığına, kararlılığına, sağlamlığı ve dayanıklılığına şaşırır kalırsınız !

ELVD

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ikon
Cihazım
xpr
Konular
205
Nejomi hocam Benim cihazımda 8GB Ram var, CrDroid 8.4 yaklaşık 2 GB ram kullanıyor %22 ve yaklaşık 6GB boş ram % 78 bu değerler çok çok iyi bu rom efsane olur...

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Skorpi hocamda görsün bu değerleri

Son düzenleme:

Nejomi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
S
Cihazım
Xiaomi
Konular
6
Benim cihazımda 8GB Ram var, CrDroid 8.4 yaklaşık 2 GB ram kullanıyor %22 ve yaklaşık 6GB boş ram % 78 bu değerler çok çok iyi bu rom efsane olur...

Değerli Kardeşim, kanıtladığın bu gerçeği farkettiğim için CRDroid' e yöneldim, vazgeçilmezim oldu. Telefonum' da hafif, hızlı, kararlı ve stabil akıyor. Böylesini hiç görmemiş, hiç yaşamamıştım. Kullanmaktan o kadar zevk alıyorum ki tarif edemem. Tıklıyorum ok gibi hedefe gidiyor..!

ELVD

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ikon
Cihazım
xpr
Konular
205
Değerli Kardeşim, kanıtladığın bu gerçeği farkettiğim için CRDroid' e yöneldim, vazgeçilmezim oldu. Telefonum' da hafif, hızlı, kararlı ve stabil akıyor. Böylesini hiç görmemiş, hiç yaşamamıştım. Kullanmaktan o kadar zevk alıyorum ki tarif edemem. Tıklıyorum ok gibi hedefe gidiyor..!

Değerli abim bu rom muhteşem çalışıyor buna itiraz etmek ne mümkün CrDroid'e bakış açımı değiştiren sizsiniz daha önce ki sürümlerinde yaşadığım problemlerin hiçbiri kalmamış, size inandığım için rom'u kurdum ve test ediyorum bu değerler CrDroid'e yeni geçenler için birer done olsun.
Size Tekrar tekrar teşekkür ediyorum sağolun.

Nejomi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
S
Cihazım
Xiaomi
Konular
6
Değerli abim bu rom muhteşem çalışıyor buna itiraz etmek ne mümkün CrDroid'e bakış açımı değiştiren sizsiniz daha önce ki sürümlerinde yaşadığım problemlerin hiçbiri kalmamış, size inandığım için rom'u kurdum ve test ediyorum bu değerler CrDroid'e yeni geçenler için birer done olsun.
Size Tekrar tekrar teşekkür ediyorum sağolun.
Lütfen yanlış anlamayınız, çünkü sizin bilgisel anlamda değerinizi anlamış ve takdir eden biri olarak ifade ediyorum. Mühendis Türkçe' de '' Ölçen-Biçimleyen'' , demektir. Benim avantajımda bu oldu zaten. Bir Mühendis gözü ile Romları inceliyorum, ayrıca Linux ve AOSP ( Android open source Project ) felsefesine sahibim. Bu açılardan bakınca değerlendirmem kolay kolay yanlış olmuyor..! Sevgilerimle !

ELVD

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ikon
Cihazım
xpr
Konular
205
Lütfen yanlış anlamayınız, çünkü sizin bilgisel anlamda değerinizi anlamış ve takdir eden biri olarak ifade ediyorum. Mühendis Türkçe' de '' Ölçen-Biçimleyen'' , demektir. Benim avantajımda bu oldu zaten. Bir Mühendis gözü ile Romları inceliyorum, ayrıca Linux ve AOSP ( Android open source Project ) felsefesine sahibim. Bu açılardan bakınca değerlendirmem kolay kolay yanlış olmuyor..! Sevgilerimle !
Sizi yanlış anlamam ne mümkün abim, bu veriler %100 haklılığınızın kanıtıdır.
Büyük sözü dinledim karlı çıktım vesselam... 😅👍😉

Üst Alt