Haber Coronavirus19 Tracker Fix (CovidLock)

Arkadaşlar selam yepyeni bir Android virüs piyasada.
" Coronavirus19 Tracker " ( CovidLock )
Virüs internetten telefona yüklenilen apk'lar veya play store'dan indirilen imzasız uygulamalar ile bulaşıyor. ( Birkaç sene önce uğraştığımız Monkey Virüsü gibi ) Bu virüs bulaştıktan sonra telefonu yavaşlatmaya ve zorla kullanıcının telefon parolasını değiştirmesini istiyor ayrıca da telefona erişimini kısıtlıyor. Bu bir fidye virüsü ve bir süre sonrada telefonu komple bloke edip sizden 250$ ücret talep ediyor. Bugün yarın mutlaka denk gelecek çoğu kişiye. Ben şimdiden çözümü buraya koyuyorum bir kenara yazın
Sadece bu şifre ile uygulamayı kaldırıp kurtulabilirsiniz :
Key :
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Sağlıklı Günler..

.

Moderatör tarafında düzenlendi:

aliasaf

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilinmiyor
Cihazım
Bilinmiyor
Konular
125
Arkadaşlar selam yepyeni bir Android virüs piyasada.
" Coronavirus19 Tracker " ( CovidLock )
Virüs internetten telefona yüklenilen apk'lar veya play store'dan indirilen imzasız uygulamalar ile bulaşıyor. ( Birkaç sene önce uğraştığımız Monkey Virüsü gibi ) Bu virüs bulaştıktan sonra telefonu yavaşlatmaya ve zorla kullanıcının telefon parolasını değiştirmesini istiyor ayrıca da telefona erişimini kısıtlıyor. Bu bir fidye virüsü ve bir süre sonrada telefonu komple bloke edip sizden 250$ ücret talep ediyor. Bugün yarın mutlaka denk gelecek çoğu kişiye. Ben şimdiden çözümü buraya koyuyorum bir kenara yazın
Sadece bu şifre ile uygulamayı kaldırıp kurtulabilirsiniz :
4865083501
Sağlıklı Günler..

.
Elinize sağlık hocam kaydedelim lazım olur

Caner19

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner
Cihazım
Redmi note 8
Konular
6
Bi arkadasimin bilgisayarina bulaştı bu formatla falanda gitmedi valla inşallah cihazlara bulasmaz yoksa herkes ilk başda ben gibi hard format vs ile geri duzeltebilecegimi sanar, düzelmiyor arkadaşlar bilgisayardaki gibi bir virusse formatla bile duzelmedi arkadaşın pc, inşallah ihtiyacımız olmaz.. Teşekkürler guzel paylasim için hocam

Üst Alt