Rehber Çin versiyon telefonlara Root

eyup357

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp
Cihazım
mi6
Konular
0
Bu root işleminden sonra netflix hd izlenebilir olacakmı şuan globalde L3 seviyesinde gözüküyor cihaz çin.

eyup357

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp
Cihazım
mi6
Konular
0
Bu yeni çinli geliştiricilerin sunduğu twrp dahil her dediğinizi yaptım bendede aynı şekil miui geliyor sonra twrp ye atıyor. Cihaz yatay redmi yazıyor E kodlu çin sürümü CE sertifikası yazıyor birde. Bunun başka bir çözümü varmıdır ? Endonezya android 10 miui12 rom var.

omerakb

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Omer
Cihazım
Redmi note 8pro
Konular
15
Bu yeni çinli geliştiricilerin sunduğu twrp dahil her dediğinizi yaptım bendede aynı şekil miui geliyor sonra twrp ye atıyor. Cihaz yatay redmi yazıyor E kodlu çin sürümü CE sertifikası yazıyor birde. Bunun başka bir çözümü varmıdır ? Endonezya android 10 miui12 rom var.
aynen bende yaşıyorum netflixe aylık 42 tl veriyorum ama hd izleyemiyorum

eyup357

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp
Cihazım
mi6
Konular
0
Ben 2 tl veriyorum sorun yokta pc de 5800 kbit hevc codecle izlesemde telefonda izleyememek koyuyor. Cihazı onaylatmak lazım bl kilidi felan kapatsak tekrar açamazmıyız veya brick mi olur rootla işim olmaz ve romla olursada yine mi toolstan kurarım.

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Ben 2 tl veriyorum sorun yokta pc de 5800 kbit hevc codecle izlesemde telefonda izleyememek koyuyor. Cihazı onaylatmak lazım bl kilidi felan kapatsak tekrar açamazmıyız veya brick mi olur rootla işim olmaz ve romla olursada yine mi toolstan kurarım.
Cihazınız çin cihazı ise sadece çin romlarinda bootloader kapanabilir. Diğer rom'larda hard brick olur

eyup357

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp
Cihazım
mi6
Konular
0

kurtkuzu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökmen ÇELİK
Cihazım
Redmi NOTE 8 PR
Konular
12
Herkese selamlar M1906G7E model için sağlıklı twrp ve ROOT işlemi yapabilen oldumu olduysa şayet detaylı anlatım yapabilirmi teşekkürler

Not : Aynı mesajı
[ANDROİD 10] Redmi Note 8 Pro Twrp+Root
konusunda da paylaşım yaptım bilginize

pak646

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Emir
Cihazım
RedmiNote8Pro
Konular
0
benim telefonun modelinin sonunda t harfi var yani şu şekilde M1906G7T. aldığımdan beri global rom da denedim, avrupa rom da denedim bir türlü root atamadım. 128gb modelinden. şu an global rom yüklü bu bende işe yarayabilir mi? (her türlü twrpyi çalıştırıyor)(bir de mount da nvdata yı hiç seçemiyorum)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

format data yapıyoruz yazıyor. anlamadım? root için romu sıfırlayacakmıyız?

Daha kolay bir yöntem paylaşıyorum.
Thanks LR Team

Aşağıdaki recovery'i indirin. LR Team'in yaptığı China brand bir unoffical TWRP sürümüdür.
TWRP'yi zipten çıkarıp içindeki komut dosyası ile fastboot moda alıp yükleyin. (hep 2'yi seçin)

Sonra TWRP'te açıldığında
Advanced girip ardından File Manager - de system_root/system/ dosyasında recovery_fromboot.p klasörünü bulup siliyoruz.

Sonra tek yapmanız gereken Advanced menüsünden install root'a tıklamak.

Android 10 ve global miui 12'de dedim. Bende olmadı diyen olursa da şimdiden söyleyeyim bilmiyorum bende çalışıyor :)

hangi komut dosyası? iki tane var.

denedim yine olmuyor

Dediğin gibi yaptıktan sonra telefon aciliren miui yazısı geliyor ondan sonra tekrar yeniddn başlıyor telefon bu sefer direk twrp menusunu aciyor
benimde olmuyor. bende herşeyi denedim

Son düzenleme:
Üst Alt