- Konular
- 1
çin versiyon derken cihaz olarak mı çin versiyondan bahsediliyor, yoksa çin romundan mı?
Ben de çözemedim tam.Root yetkisi kullanım yetkisidir.Telefondaki rom'a verilmiyor mu ?.Rom modeline göre yapılması gerekmez mi ?çin versiyon derken cihaz olarak mı çin versiyondan bahsediliyor, yoksa çin romundan mı?
çin versiyon derken cihaz olarak mı çin versiyondan bahsediliyor, yoksa çin romundan mı?
Ek olarak bu konudaki işlemlerden birini yaparken telefon bootloop' girerse, fastboot modda açın cihazı. Fastboot flash boot ....img (... yerine hangi sürümde iseniz o sürümün fastboot romundaki boot.img dosyasını) komutu ile telefona flashlarayarak tekrar rom yüklemeden cihazı açabilirsiniz.Daha kolay bir yöntem paylaşıyorum.
Thanks LR Team
Aşağıdaki recovery'i indirin. LR Team'in yaptığı China brand bir unoffical TWRP sürümüdür.
TWRP'yi zipten çıkarıp içindeki komut dosyası ile fastboot moda alıp yükleyin. (hep 2'yi seçin)
Sonra TWRP'te açıldığında
Advanced girip ardından File Manager - de system_root/system/ dosyasında recovery_fromboot.p klasörünü bulup siliyoruz.
Sonra tek yapmanız gereken Advanced menüsünden install root'a tıklamak.
Android 10 ve global miui 12'de dedim. Bende olmadı diyen olursa da şimdiden söyleyeyim bilmiyorum bende çalışıyor
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Daha kolay bir yöntem paylaşıyorum.
Thanks LR Team
Aşağıdaki recovery'i indirin. LR Team'in yaptığı China brand bir unoffical TWRP sürümüdür.
TWRP'yi zipten çıkarıp içindeki komut dosyası ile fastboot moda alıp yükleyin. (hep 2'yi seçin)
Sonra TWRP'te açıldığında
Advanced girip ardından File Manager - de system_root/system/ dosyasında recovery_fromboot.p klasörünü bulup siliyoruz.
Sonra tek yapmanız gereken Advanced menüsünden install root'a tıklamak.
Android 10 ve global miui 12'de dedim. Bende olmadı diyen olursa da şimdiden söyleyeyim bilmiyorum bende çalışıyor
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Evet aynısı. Özel mesajını okudum ama cevap veremiyorum ordan. TWRP yüklerken, cihazı fastboot moda al driver'lar yüklü olsun bilgisayarda. recovery-twrp一键刷入工具.bat dosyasını çalıştır. 2 enter sonra yine 2 enter.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam arkadaki redmi yazısı dikey olarak yazıyor Modelde gördüğünüz üzere sonu E ile bitiyor
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sizin cihazda aynı şekilde Çin versiyon ise bugün deneyecem
Ek olarak bu konudaki işlemlerden birini yaparken telefon bootloop' girerse, fastboot modda açın cihazı. Fastboot flash boot ....img (... yerine hangi sürümde iseniz o sürümün fastboot romundaki boot.img dosyasını) komutu ile telefona flashlarayarak tekrar rom yüklemeden cihazı açabilirsiniz.
Hocam tum yazilanlar zaten magisk kurmak icin.sonra magisk nasıl kurdun hocam