- Konular
- 1
M1906G7ESenin model ismi ney belki farklidir
M1906G7ESenin model ismi ney belki farklidir
aynen bende yaşıyorum netflixe aylık 42 tl veriyorum ama hd izleyemiyorumBu yeni çinli geliştiricilerin sunduğu twrp dahil her dediğinizi yaptım bendede aynı şekil miui geliyor sonra twrp ye atıyor. Cihaz yatay redmi yazıyor E kodlu çin sürümü CE sertifikası yazıyor birde. Bunun başka bir çözümü varmıdır ? Endonezya android 10 miui12 rom var.
Cihazınız çin cihazı ise sadece çin romlarinda bootloader kapanabilir. Diğer rom'larda hard brick olurBen 2 tl veriyorum sorun yokta pc de 5800 kbit hevc codecle izlesemde telefonda izleyememek koyuyor. Cihazı onaylatmak lazım bl kilidi felan kapatsak tekrar açamazmıyız veya brick mi olur rootla işim olmaz ve romla olursada yine mi toolstan kurarım.
Çin romunda peki l1 sertifikası gelir mi ve Bl kilidi tekrardan açılabilir mi ?Cihazınız çin cihazı ise sadece çin romlarinda bootloader kapanabilir. Diğer rom'larda hard brick olur
Çin rom'unda kalamazsiniz. Google yok Türkçe yokÇin romunda peki l1 sertifikası gelir mi ve Bl kilidi tekrardan açılabilir mi ?
hangi komut dosyası? iki tane var.Daha kolay bir yöntem paylaşıyorum.
Thanks LR Team
Aşağıdaki recovery'i indirin. LR Team'in yaptığı China brand bir unoffical TWRP sürümüdür.
TWRP'yi zipten çıkarıp içindeki komut dosyası ile fastboot moda alıp yükleyin. (hep 2'yi seçin)
Sonra TWRP'te açıldığında
Advanced girip ardından File Manager - de system_root/system/ dosyasında recovery_fromboot.p klasörünü bulup siliyoruz.
Sonra tek yapmanız gereken Advanced menüsünden install root'a tıklamak.
Android 10 ve global miui 12'de dedim. Bende olmadı diyen olursa da şimdiden söyleyeyim bilmiyorum bende çalışıyor
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
benimde olmuyor. bende herşeyi denedimdenedim yine olmuyor
Dediğin gibi yaptıktan sonra telefon aciliren miui yazısı geliyor ondan sonra tekrar yeniddn başlıyor telefon bu sefer direk twrp menusunu aciyor