En başta bende çok uğraştım konu başlığında verilen vpn uygulaması ile olmadıyav arkadaş kaç gündür uğraşıyorum ama bir türlü olmadı. en son vpn açık iken yine gmail hesabı açtım. onu da bölgeyi yine Türkiye olarak almış. Uğraşa uğraşa biraz önce bölgeyi hindistan olarak değiştirdim. ödeme yöntemi falan da ekledim. chatgpt yine hala plus planına yükselt çıkıyor. bu ne zıkkım işmiş yav. kafayı yedirtecek. Help me please. :
Bilgilerini ver de ben halledivereyim diyecek bir babayiğit var mı? (Hitmantextil )
Allah razı olsun kardeşim ya. aynen bu vpn uygulaması ile oldu.En başta bende çok uğraştım konu başlığında verilen vpn uygulaması ile olmadıLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektediruygulamayı indirdim ve hemen oldu sizde bir deneyin isterseniz.
kardeşim bende yapamamıştım. ama çok şükür hallettim. nasıl yaptığımı üstteki mesajda anlattım. inşaallah sende yaparsınBi arkadaş bana da yaparsa çok makbule geçer, bende de olmuyor bir türlü
Deneyeyim akşam, teşekkür ederimkardeşim bende yapamamıştım. ama çok şükür hallettim. nasıl yaptığımı üstteki mesajda anlattım. inşaallah sende yaparsın
Vpn açıkken 2. Alanda eski hesabı kaldırıp yeni hesap kurdunuz mu hocamTek beceremeyen ben oldum galiba
Farklı VPN'ler farklı cihazlar, kendi hesabım, eski ve yeni google hesapları, farklı mailler üzerinden oluşturulan mailler, ikinci alan galiba konuda yazan her şeyi denedim ama bana ya hiç yükseltme seçeneği gelmiyor ya da sadece plus planına yükseltme seçeneği geliyor. Neyse sağlık olsun diyelim ağırlıklı olarak gemini kullanıyorum zaten.
Eğer bu vpn daha stabilse bu uygulamanın linkini de başlığa ekleyebilirimEn başta bende çok uğraştım konu başlığında verilen vpn uygulaması ile olmadıLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektediruygulamayı indirdim ve hemen oldu sizde bir deneyin isterseniz.
Yeni cihaza yeni rom kurup yeni google hesabıyla ikinci alan bile oluşturdum hocam.Vpn açıkken 2. Alanda eski hesabı kaldırıp yeni hesap kurdunuz mu hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Eğer bu vpn daha stabilse bu uygulamanın linkini de başlığa ekleyebilirim
GOOGLE hesabınızın bölgesini hindistan yaptınız mı? bu önemli imiş. google hesabınızın bölgesi Türkiye olarak görünüyorsa olmuyor. günlerce tırmaladım bu yüzden.Tek beceremeyen ben oldum galiba
Farklı VPN'ler farklı cihazlar, kendi hesabım, eski ve yeni google hesapları, farklı mailler üzerinden oluşturulan mailler, ikinci alan galiba konuda yazan her şeyi denedim ama bana ya hiç yükseltme seçeneği gelmiyor ya da sadece plus planına yükseltme seçeneği geliyor. Neyse sağlık olsun diyelim ağırlıklı olarak gemini kullanıyorum zaten.
Yok hocam bence vpnlerin garezi varYeni cihaza yeni rom kurup yeni google hesabıyla ikinci alan bile oluşturdum hocam.Chatgpt'nin bana garezi var galiba
![]()
Ben de aynı şeyi düşümüştüm hocam. O yüzden diğer arkadaşın verdiği VPN'i denedikten sonra mesajı yazdım. Yani maalesef o da olmadıYok hocam bence vpnlerin garezi varaçıklamada bir arkadaş farklı vpn vermiş onunla bir dener misiniz, ben vpn kaynaklı olduğunu düşünüyorum çünkü bende de olmazken sunucu veya vpn değiştirince olduğunu hatırlıyorum