Birde bu ücret kısmına geleyim zamanında bu foruma katılınca hiçbir bilgim yoktu nasıl yazılım atılır ,trwp nasıl kurulur rehberler sayesinde öğrendim teşekkürler paylaşanlara.Ama ben ilk yazılım atmayı denemek istediğim forumdaki teknisyen hocamızdan destek aldım hem de görmek için o zamanın parasıyla 50tl verdim şimdi adam ücretsiz bir hizmeti kendi yaptı diye 50tl aldı diye suç mu işledi hayır adam hizmet verdi ve parasını aldı .O zaman her ücretsiz hizmet vereni bu şekilde ipliğe dizelim ve taşlayalım bu nasıl bir kafa senin anlamadım ki .Ben burda hizmet vermek için sunmuşum ve diğer arkadaş ta öyle sen gelip bu ücretsiz niye bunu forumda bu şekilde satışa çıkarıyorsun diyorsun .Yıllardır bu forumda zaten bu şekilde hizmet verilebiliyor sen gelmişsin hala ne düşünüyorsun.Bu forumda bootloader bölge kilidi sorununu ben buldum yurtdışından 40 dolar karşılığında hizmet aldım yaptığı tek şey çin numarası bulup mesaj gönderdi ve aldı ve bunun için 40 dolar aldı ama adam benim bootloader kilit sorunumu çözdü şimdi bu adam ücretsiz bir hizmeti para ile sattı bu da o zaman sahtekar ama olay şurda ben +86 çin numarasına ulaşamadığım için adama mecbur kaldım ve bu şekilde açıldı.Ve bu numara temini sorunu çözseydim bu forumda rehber niteğinde paylaşıyor olucaktım 40 dolar para verdiğim yöntemi herkese açık olarak paylaşıcaktım.Ama arkada kimse bilmeycekti 40 dolar verdiğimi sana herkesin yarasına derman olucaktım ve dua alıcaktım.Sonra mesala bootlader için bir hocamız bölgesi çin olucak şekilde xiaomi hesabı açıyordu ücret karşığında bu da ücretsiz bir hizmet aslında kendim zamanında bu bölge kilidini açarken fark etmiştim ama hocamız herkes yapamıyor diye ufak bir meblağ karşığında hizmet vermeye çalışıyor belki öğrenci harçlık çıksın diye 3-5 para topluyor ben bildiğim halde bu ve bunun gibi durumları es geçip forumda takılıyorum.Ama sen nasıl bir kafa yaşıyorsun bilemiyorum bben bir hizmet paylaştım forumdaki herkesi soymaya gelmişim gibi muamele ediyorsun tanımadığın birine ama bu forumda da birisi hizmet veriyorsa para yazması normaldir yöntemi bulan kendisi yapar eyvallah ama yapamayan yada gelişmeleri benim ve diğer genç arkadaşlar gibi takip etmeyenler bu hizmetten yararlanmak istiyorsa hizmeti verenden ücret karşığında yararlanması çok normaldir..
Şimdi bende öğrenci olmadığı halde hesabını youtube öğrenci gösterme,spotify öğrenci gösterme,aliexpress alışveriş platflarında ödenen ücretin belli bir kısmını alma vb daha nice yöntemleri ,başka yazılımlar ve platformlar vb. işlemleri yapıyorum şimdi sen gelmişsin cahil kafanla bir chatgpt buldun diye burda forumda bana laf atıcaksın bende buna sessiz kalıcam dediğim gibi daha yaptığın rehber bile sorunsuz değil herkes yapamıyor ve hata chatgpt bug vb durum değil senin kendi kafana göre bir rehber paylaşmandan kaynaklı .Bu forumu seviyorum evet bir xiaomi telefonda bir çözüm vs bulduğumuzda ben de yardımcı olmaya çalışıyorum ama bu senin kafan hiç sağlıklı bir düşünce değil bilgin olsun.Forumda ki hocalarımın vaktini aldıysam helal edin ama bu arkadaş beni çok sinirlendirdi