Sohbet 🤑ChatGPT PREMIUM GO 12 aylık Bedava alma yöntemi💵

QCerberusQ

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Video Kurgusu
Konular
21
Niye yapabilenler yapmış demek ki yöntem çalışıyor, zaten 2. Alanda yapın diye bu yüzden yazdım birden fazla hesap olmasın diye. Hayırseverliğin ben anlattıktan sonra olacaksa olmasın kardeş senin gibi aç gözlülere burada yer yok 1 kuruş bile kazanamayacaksın, rehberim patladı sabaha kadar tek tek oku her mesajı anca böyle yola gelirsiniz, daha fazla baltalama rehberimi yürü! ✋🏼
Hala olayı anlamamış kendi verdiği örnekte bile kendisi ile çelişiyor. Diyorki ulaşılamayana ulaşabilmek için para ödedim zaten biz buna bir şey demiyoruz ki. Bu chatgpt go olayı ulaşılabilir ve ben dahil çoğu kişi yapabilmiş. Zaten ulaşılamayana ücret ödemeyi kimse yadirgamaz hala bunu anlayamamış gelmiş birde kendi ile çelişen uzun bir yazı yazmış 😂😂

Hitmantextil

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Zortphone
Konular
14
Hala olayı anlamamış kendi verdiği örnekte bile kendisi ile çelişiyor. Diyorki ulaşılamayana ulaşabilmek için para ödedim zaten biz buna bir şey demiyoruz ki. Bu chatgpt go olayı ulaşılabilir ve ben dahil çoğu kişi yapabilmiş. Zaten ulaşılamayana ücret ödemeyi kimse yadirgamaz hala bunu anlayamamış gelmiş birde kendi ile çelişen uzun bir yazı yazmış 😂😂
Uyanık ya kendini akıllı zannediyor ağlasın dursun hocam köpeğin duası kabul olsaydı gökten kemik yağardı tüm mesajları okumuş garibim bi de tek tek, ben anlattıktan sonra gelmiş bize akıl vermeye çalışıyor 😂
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birde bu ücret kısmına geleyim zamanında bu foruma katılınca hiçbir bilgim yoktu nasıl yazılım atılır ,trwp nasıl kurulur rehberler sayesinde öğrendim teşekkürler paylaşanlara.Ama ben ilk yazılım atmayı denemek istediğim forumdaki teknisyen hocamızdan destek aldım hem de görmek için o zamanın parasıyla 50tl verdim şimdi adam ücretsiz bir hizmeti kendi yaptı diye 50tl aldı diye suç mu işledi hayır adam hizmet verdi ve parasını aldı .O zaman her ücretsiz hizmet vereni bu şekilde ipliğe dizelim ve taşlayalım bu nasıl bir kafa senin anlamadım ki .Ben burda hizmet vermek için sunmuşum ve diğer arkadaş ta öyle sen gelip bu ücretsiz niye bunu forumda bu şekilde satışa çıkarıyorsun diyorsun .Yıllardır bu forumda zaten bu şekilde hizmet verilebiliyor sen gelmişsin hala ne düşünüyorsun.Bu forumda bootloader bölge kilidi sorununu ben buldum yurtdışından 40 dolar karşılığında hizmet aldım yaptığı tek şey çin numarası bulup mesaj gönderdi ve aldı ve bunun için 40 dolar aldı ama adam benim bootloader kilit sorunumu çözdü şimdi bu adam ücretsiz bir hizmeti para ile sattı bu da o zaman sahtekar ama olay şurda ben +86 çin numarasına ulaşamadığım için adama mecbur kaldım ve bu şekilde açıldı.Ve bu numara temini sorunu çözseydim bu forumda rehber niteğinde paylaşıyor olucaktım 40 dolar para verdiğim yöntemi herkese açık olarak paylaşıcaktım.Ama arkada kimse bilmeycekti 40 dolar verdiğimi sana herkesin yarasına derman olucaktım ve dua alıcaktım.Sonra mesala bootlader için bir hocamız bölgesi çin olucak şekilde xiaomi hesabı açıyordu ücret karşığında bu da ücretsiz bir hizmet aslında kendim zamanında bu bölge kilidini açarken fark etmiştim ama hocamız herkes yapamıyor diye ufak bir meblağ karşığında hizmet vermeye çalışıyor belki öğrenci harçlık çıksın diye 3-5 para topluyor ben bildiğim halde bu ve bunun gibi durumları es geçip forumda takılıyorum.Ama sen nasıl bir kafa yaşıyorsun bilemiyorum bben bir hizmet paylaştım forumdaki herkesi soymaya gelmişim gibi muamele ediyorsun tanımadığın birine ama bu forumda da birisi hizmet veriyorsa para yazması normaldir yöntemi bulan kendisi yapar eyvallah ama yapamayan yada gelişmeleri benim ve diğer genç arkadaşlar gibi takip etmeyenler bu hizmetten yararlanmak istiyorsa hizmeti verenden ücret karşığında yararlanması çok normaldir..

Şimdi bende öğrenci olmadığı halde hesabını youtube öğrenci gösterme,spotify öğrenci gösterme,aliexpress alışveriş platflarında ödenen ücretin belli bir kısmını alma vb daha nice yöntemleri ,başka yazılımlar ve platformlar vb. işlemleri yapıyorum şimdi sen gelmişsin cahil kafanla bir chatgpt buldun diye burda forumda bana laf atıcaksın bende buna sessiz kalıcam dediğim gibi daha yaptığın rehber bile sorunsuz değil herkes yapamıyor ve hata chatgpt bug vb durum değil senin kendi kafana göre bir rehber paylaşmandan kaynaklı .Bu forumu seviyorum evet bir xiaomi telefonda bir çözüm vs bulduğumuzda ben de yardımcı olmaya çalışıyorum ama bu senin kafan hiç sağlıklı bir düşünce değil bilgin olsun.Forumda ki hocalarımın vaktini aldıysam helal edin ama bu arkadaş beni çok sinirlendirdi
Kardeş sen bilinen bir şeyi beceremediğin için para ödediysen senin saflığın beni bağlamaz, zaten sana forumda üyelik satma vs de demedim sadece soru sordum ülkemiz için aktif olmayan bir servisi kullanmanın hesapları kapatabileceğini söyledim ama sen erkeklik yaptın laf soktun hakaret ettin ben de sana hakkını verdim yoksa gider gemini rehberini de yapardım ama yapmadım çünkü oradaki arkadaş senin gibi saygısız değildi yapmak isteyen araştırsın öğrensin ben hadsiz arkadaşlara hadlerini bildirdim bunun yanında de rehberim çerez oldu onlarca belki yüzlerce kişi faydalandı. Rehber çalışmasaydı kimse çalışıyor diye yorum yapmazdı çalıştıramayanlarada (para istemeden) yardımcı olmaya çalışıyorum zaten kaldı ki kimseyi memnun etme zorunluluğum yok bu ücretsiz bir rehber (para dilenmiyorum) kimseden sana ne battı onu anlamadım sen niye rahatsız oldun kendi işine baksana kardeş.

Son düzenleme:

teknoberk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur Berk
Cihazım
Xiaomi 13T Pro
Konular
12
Hocam böyle bir rehberi derleyip araştırıp ÜCRETSİZ bir şekilde Forum adına paylaştığınız için sizlere çok teşekkür ederim. Elinize emeğinize sağlık.

Size laf atmak isteyen insan dışı varlıklara ise aldırış etmeyin. Onlar yollarını kaybetmişler ama siz hala iyiliğin ve doğruluğun yanındasınız cani gönülden tebrik ederim.clap~~

Hitmantextil

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Zortphone
Konular
14
Hocam böyle bir rehberi derleyip araştırıp ÜCRETSİZ bir şekilde Forum adına paylaştığınız için sizlere çok teşekkür ederim. Elinize emeğinize sağlık.

Size laf atmak isteyen insan dışı varlıklara ise aldırış etmeyin. Onlar yollarını kaybetmişler ama siz hala iyiliğin ve doğruluğun yanındasınız cani gönülden tebrik ederim.clap~~
Güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim hocam 😍 bu tür mahlukları kaideye dahi almıyorum inanın. Bu forum ve kullanıcıları için zevkle yazdım rehberi, kimsenin 3 kuruşunda gözüm yok elim ayağım tutuyor çok şükür sizler için ne kadar rehber yazsam az, güle güle kullanın takıldığınız bir yer olursa seve seve yardımcı olurum ♥️

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Ben çok seviyorum forum kavgalarını. Sonuç olarak hep çoğunluk kazançlı çıkıyor :D Kavgaya dahil olanları da araştırmaya, öğrenmeye ve çoğunlukla da paylaşmaya teşvik ediyor.

Paylaşım için ama daha da önemlisi forum ruhunu yaşatmaya devam ettiğiniz için teşekkürler ve ellerinize sağlık Hitmantextil hocam. rock~~

Hitmantextil

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Zortphone
Konular
14
Ben çok seviyorum forum kavgalarını. Sonuç olarak hep çoğunluk kazançlı çıkıyor :D Kavgaya dahil olanları da araştırmaya, öğrenmeye ve çoğunlukla da paylaşmaya teşvik ediyor.

Paylaşım için ama daha da önemlisi forum ruhunu yaşatmaya devam ettiğiniz için teşekkürler ve ellerinize sağlık Hitmantextil hocam. rock~~
Rica ederim hocam ne demek benim için bir zevkti. Rehberi yazarken her kelimede nasıl içimin yağları eriyordu bir bilseniz, sonuç olarak beni teşvik arkadaşın da payı var sağolsun 😂 en güzeli herkese ekmek çıktı 😅

mstfclk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa ÇOLA
Cihazım
Redmi not 14 pr
Meslek
Öğretmen
Konular
7
2. Alanda işlemi gerçekleştirdim ama hep orda mı çalıştırmak lazım esas olan 1.alanda Çalıştıramıyacakmıyız denemeye korkuyorum açıkçası. Teşekkürler

QCerberusQ

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Video Kurgusu
Konular
21
2. Alanda işlemi gerçekleştirdim ama hep orda mı çalıştırmak lazım esas olan 1.alanda Çalıştıramıyacakmıyız denemeye korkuyorum açıkçası. Teşekkürler
2. Alanda işlemleri yapıp ana kısma dönüp o hesabı girerek ana kısımda kullanabilirsiniz

Hitmantextil

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Zortphone
Konular
14
1. Alanda yeni google hesabını girip 2. Alanı silebilirsiniz sorun olmaz

agabey_42

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Agabey
Cihazım
Xiaomi 15 Ultra
Meslek
emekli
Konular
16
yav arkadaş kaç gündür uğraşıyorum ama bir türlü olmadı. en son vpn açık iken yine gmail hesabı açtım. onu da bölgeyi yine Türkiye olarak almış. Uğraşa uğraşa biraz önce bölgeyi hindistan olarak değiştirdim. ödeme yöntemi falan da ekledim. chatgpt yine hala plus planına yükselt çıkıyor. bu ne zıkkım işmiş yav. kafayı yedirtecek. Help me please. ::)

Bilgilerini ver de ben halledivereyim diyecek bir babayiğit var mı? (Hitmantextil )

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-12-09-12-10-06-943_com.android.vending-edit.jpg
    Screenshot_2025-12-09-12-10-06-943_com.android.vending-edit.jpg
    372,2 KB · Görüntüleme: 9
Üst Alt