Sohbet 🤑ChatGPT PREMIUM GO 12 aylık Bedava alma yöntemi💵

zekirdek

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zeki
Cihazım
Mi 9T
Konular
16
Bi arkadaş bana da yaparsa çok makbule geçer, bende de olmuyor bir türlü

mstfclk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa ÇOLA
Cihazım
Redmi not 14 pr
Meslek
Öğretmen
Konular
7
yav arkadaş kaç gündür uğraşıyorum ama bir türlü olmadı. en son vpn açık iken yine gmail hesabı açtım. onu da bölgeyi yine Türkiye olarak almış. Uğraşa uğraşa biraz önce bölgeyi hindistan olarak değiştirdim. ödeme yöntemi falan da ekledim. chatgpt yine hala plus planına yükselt çıkıyor. bu ne zıkkım işmiş yav. kafayı yedirtecek. Help me please. ::)

Bilgilerini ver de ben halledivereyim diyecek bir babayiğit var mı? (Hitmantextil )
En başta bende çok uğraştım konu başlığında verilen vpn uygulaması ile olmadı uygulamayı indirdim ve hemen oldu sizde bir deneyin isterseniz.

agabey_42

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Agabey
Cihazım
Xiaomi 15 Ultra
Meslek
emekli
Konular
16
En başta bende çok uğraştım konu başlığında verilen vpn uygulaması ile olmadı uygulamayı indirdim ve hemen oldu sizde bir deneyin isterseniz.
Allah razı olsun kardeşim ya. aynen bu vpn uygulaması ile oldu.
bu vpn uygulamasını yükledim.
chatgpt uygulamısının tüm verilerini sildim.
yeni vpn uygulamasını başlattım.
sonra chatgpt uygulamasına giriş yapınca hemen üstte go planına yükselt çıktı.
ödeme yöntemini daha önce google hesabına yüklemiştim. bu ödeme yöntemi seçeneği geldi. bunu kabul ettim. işlem tamamlandı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bi arkadaş bana da yaparsa çok makbule geçer, bende de olmuyor bir türlü
kardeşim bende yapamamıştım. ama çok şükür hallettim. nasıl yaptığımı üstteki mesajda anlattım. inşaallah sende yaparsın

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
430
Tek beceremeyen ben oldum galiba giggle~~

Farklı VPN'ler farklı cihazlar, kendi hesabım, eski ve yeni google hesapları, farklı mailler üzerinden oluşturulan mailler, ikinci alan galiba konuda yazan her şeyi denedim ama bana ya hiç yükseltme seçeneği gelmiyor ya da sadece plus planına yükseltme seçeneği geliyor. Neyse sağlık olsun diyelim ağırlıklı olarak gemini kullanıyorum zaten.

Hitmantextil

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Zortphone
Konular
14

Farklı VPN'ler farklı cihazlar, kendi hesabım, eski ve yeni google hesapları, farklı mailler üzerinden oluşturulan mailler, ikinci alan galiba konuda yazan her şeyi denedim ama bana ya hiç yükseltme seçeneği gelmiyor ya da sadece plus planına yükseltme seçeneği geliyor. Neyse sağlık olsun diyelim ağırlıklı olarak gemini kullanıyorum zaten.
Vpn açıkken 2. Alanda eski hesabı kaldırıp yeni hesap kurdunuz mu hocam

Eğer bu vpn daha stabilse bu uygulamanın linkini de başlığa ekleyebilirim

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
430
Vpn açıkken 2. Alanda eski hesabı kaldırıp yeni hesap kurdunuz mu hocam

Eğer bu vpn daha stabilse bu uygulamanın linkini de başlığa ekleyebilirim
Yeni cihaza yeni rom kurup yeni google hesabıyla ikinci alan bile oluşturdum hocam. :) Chatgpt'nin bana garezi var galiba :D

agabey_42

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Agabey
Cihazım
Xiaomi 15 Ultra
Meslek
emekli
Konular
16

GOOGLE hesabınızın bölgesini hindistan yaptınız mı? bu önemli imiş. google hesabınızın bölgesi Türkiye olarak görünüyorsa olmuyor. günlerce tırmaladım bu yüzden.

Hitmantextil

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Zortphone
Konular
14
Yeni cihaza yeni rom kurup yeni google hesabıyla ikinci alan bile oluşturdum hocam. :) Chatgpt'nin bana garezi var galiba :D
Yok hocam bence vpnlerin garezi var 😁 açıklamada bir arkadaş farklı vpn vermiş onunla bir dener misiniz, ben vpn kaynaklı olduğunu düşünüyorum çünkü bende de olmazken sunucu veya vpn değiştirince olduğunu hatırlıyorum

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
430
Yok hocam bence vpnlerin garezi var 😁 açıklamada bir arkadaş farklı vpn vermiş onunla bir dener misiniz, ben vpn kaynaklı olduğunu düşünüyorum çünkü bende de olmazken sunucu veya vpn değiştirince olduğunu hatırlıyorum
Ben de aynı şeyi düşümüştüm hocam. O yüzden diğer arkadaşın verdiği VPN'i denedikten sonra mesajı yazdım. Yani maalesef o da olmadı facepalm~~

Üst Alt