Sohbet 🤑ChatGPT PREMIUM GO 12 aylık Bedava alma yöntemi💵

asim03

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Asım
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
6
Ben 2 tane go 1 yillik hesap actim.
Ilk olarak xiaomi cihazdan 2. Alan actim.
2. Asamada yeni gmail hesabi olusturdum
3. Asamada arkadasin linkindeki vpn i indirip hindistan vpn e baglandim.
4.asamada yeni hesabin bagli oldugu google play e girip odeme yontemleri kismindan sanal kartimi girdim.orada bolge kismi direkt hindistan secili geldi vpn hindistan secili oldugu icin.
5. Asamada chatgpt indirdim ve yeni gmaille baglandim.
6. Asama zaten direkt ayarlarda go ya yukselt yaziyordu yukselttim.
Kendi hesabimla denedigimde maalesef plus a yukselt diyordu. Kendi hesabiyla yapabilen varsa aydinlatsin :)

saddosa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
sadullah
Cihazım
Mi 15t pro
Konular
0
(Konu güncellendi)

Merhaba arkadaşlar bugün sizlere ChatGPT Premium GO'yu nasıl 12 ay boyunca ücretsiz alabileceğiniz göstereceğim.

İhtiyacımız olanlar:

Cihazdaki 2. Alan özelliği

(Sanal veya normal banka kartı, önerim sanal kart)

🛜(INDIA vpn tıklayarak indirebilirsiniz.)🛜

(Google play store ve Google hesabı, kendi hesabınız ile'de olur.)

1. Öncelikle temiz bir 2. Alana geçin tertemiz olmalı, samsung cihazınız varsa güvenli klasör deneyebilirsiniz. İşlem yapmak istediğiniz Google hesabına giriş yapın veya yenisini kurun. Chatgpt yüklüyse uygulamasını tamamen kaldırın veya verilerini silin.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

2. Play storeden INDIA VPN ve bağlanın. (bunun nedeni ücretsiz ChatGPT premium go Hindistan'a özel çıktı)

3. ChatGPT'ye VPN açıkken Google hesabınız ile giriş yapın ardından soldaki menüyü kaydırın ve go planı'na ücretsiz yükselt tuşuna basın. (Eğer menüde bu gözükmez ise ChatGPT' yi kapatıp tekrar açın)

4. Go planına ücretsiz yükselt tuşuna basın.

5. Ödeme yöntemi ekle kısmından kart ekle kısmını seçin ve Bankanızdan ücretsiz sanal kart açarak kart bilgilerinizi girin ve kartı kaydet tuşuna basın. (Doğrulama amaçlı çeker diye 20 tl bakiye olsun ne olur ne olmaz genelde çekmiyor.) Not: Aynı banka kartı ile birden fazla hesap açabilirsiniz sorun olmuyor.

6. En önemli kısım burası, Kartı kaydettikten sonra, Abone ol tuşuna basmadan önce VPN'i kapatmanız gerekiyor yoksa hata alırsınız.

7. Tebrikler ödeme onaylandı ChatGPT'yi kapatıp açarak kontrol edin. Artık vpn ile işimiz bitti silebilirsiniz.

8. ChatGPT'yi açıp soldaki menüyü kaydırın, abonelik kısmında GO yazıyorsa tebrikler ücretsiz 12 aylık premium go abonesi oldunuz.

İçeriğin tamamı şahsıma ait olup kopyalanması ve çoğaltılması serbesttir.

Teşekkür olarak içeriği beğenmeniz ve yorum atmanız yeterlidir bu sayede konu her zaman güncel kalıp herkes faydalanabilir (:

Normalde böyle bir içerik oluşturma planım yoktu, bunun ticaretini yapıp beni ve bizleri küçümseyen arkadaşa inat 1 kaç saatlik araştırma ve deneme yanılma sonucu bulup sizlere sundum, şuanda reddit'de dahi kimse ödeme aşamasını geçememişken bunun çözümünü ilk defa açık olarak paylaşıp sizlere sundum. Sizde bu tür arkadaşlara prim verip barındırmayın ki forumumuz gerçek amacı dışına çıkmasın, ücretsiz şeyler ticarete dönmesin sağlıcakla kalın

Not: Hesaplarınızla alakalı hiçbir sorumluluk kabul etmiyorum kendi sorumluluğuzda yapın.
Teşekkürler ikinci alanda yaptım oldu emeklerinize sağlık

2506BPN68G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hitmantextil

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Zortphone
Konular
14
yeni google hesabı ve 2. alan ile denedim olmadı malesef galiba biz harbi şansısız

Teşekkürler ikinci alanda yaptım oldu emeklerinize sağlık

2506BPN68G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Rica ederim güle güle kullanın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kullandığım mail ile olmadı bir türlü ama yeni hesap ile oldu, teşekkürler Hitmantextil asim03
İyi günlerde kullanın hocam

Ben 2 tane go 1 yillik hesap actim.
Ilk olarak xiaomi cihazdan 2. Alan actim.
2. Asamada yeni gmail hesabi olusturdum
3. Asamada arkadasin linkindeki vpn i indirip hindistan vpn e baglandim.
4.asamada yeni hesabin bagli oldugu google play e girip odeme yontemleri kismindan sanal kartimi girdim.orada bolge kismi direkt hindistan secili geldi vpn hindistan secili oldugu icin.
5. Asamada chatgpt indirdim ve yeni gmaille baglandim.
6. Asama zaten direkt ayarlarda go ya yukselt yaziyordu yukselttim.
Kendi hesabimla denedigimde maalesef plus a yukselt diyordu. Kendi hesabiyla yapabilen varsa aydinlatsin :)
Ben 2 tane çok eski hesap ile açtım sanırım püf nokta 2. Alanın temiz olması gerekiyor emin değilim şansa herhalde

web sitesi üzerinden kart reddediyor ediyor ödeme olmuyor

reis 2. alanda ne yapılcaksa tek mesajda yazarmısın
Reis işlemleri 2. Alanda yapacaksın ama 2. Alanı yeni kurduğunuzdan emin ol Google hesabını açtığınız anda vpn i indirip bağlanına ardından kilitleyin uygulamayı ki bağlantı kopmasın işlem bitene kadar

Son düzenleme:

agabey_42

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Agabey
Cihazım
Xiaomi 15 Ultra
Meslek
emekli
Konular
16

Cihaz xiaomi. ikinci alanı oluşturdum. yeni bir gmail oluşturdum. yeni vpn uygulamasını yükledim ve chatgpt indirdim. gmail ile aç dedim ama olmadı.

Bu kez vpn açık iken yeni bir hotmail hesabı oluşturdum. hotmail hesabında bölge Hindistan olarak gösterdi. chatgpt verileri sıfırlayarak açtım ve kaydol butonu ile yeni hotmail hesabını kullanarak hesap oluşturdum. açıldı güzel. Ama bu ekranda Çalışma alanı altında ne go planına yükselt ne de plus planına yükselt çıkmıyor ya. deli edecek adamı. haha--haha--haha--

Hitmantextil

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Zortphone
Konular
14

Cihaz xiaomi. ikinci alanı oluşturdum. yeni bir gmail oluşturdum. yeni vpn uygulamasını yükledim ve chatgpt indirdim. gmail ile aç dedim ama olmadı.

Bu kez vpn açık iken yeni bir hotmail hesabı oluşturdum. hotmail hesabında bölge Hindistan olarak gösterdi. chatgpt verileri sıfırlayarak açtım ve kaydol butonu ile yeni hotmail hesabını kullanarak hesap oluşturdum. açıldı güzel. Ama bu ekranda Çalışma alanı altında ne go planına yükselt ne de plus planına yükselt çıkmıyor ya. deli edecek adamı. haha--haha--haha--
Hocam onun nedeni chatgpt ile alakalı bir bug sanırım ikinci alanı komple silip tekrar kurun, yeni gmail hesabını Hindistan vpn açıkken kurun chatgpt yi vpn açıkken indirip açıp kaydolun bikaç kez deneyin eninde sonunda oluyor

Lucas.Rintaro

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
23

Sadece Google ile giriş yapınca çıkıyor onlar. Mail ile giriş yapınca çıkmıyor nedense :)

asim03

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Asım
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
6
Adamlar 1000 tl ye satiyordu.150 tl ye bulmustum baska yerden.neyseki ucretsiz hallettik.konu sahibine tekrardan tesekkurler

Hitmantextil

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Zortphone
Konular
14
Adamlar 1000 tl ye satiyordu.150 tl ye bulmustum baska yerden.neyseki ucretsiz hallettik.konu sahibine tekrardan tesekkurler
Rica ederim hocam bedava şeye para vermeye lüzum yok para kazandırmayın şöylelerine güle güle kullanın ♥️

Son düzenleme:

excalance

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Konular
4
Teşekkürler 2. Alan olusturdum yeni mail actim oldu 1 sene bedava eline saglik birde google drive ücretsiz olarak yontem cikarsa tadindan yenme

Üst Alt