Sohbet 🤑ChatGPT PREMIUM GO 12 aylık Bedava alma yöntemi💵

asim03

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Asım
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
6
Bunuda denedim.odeme kisminkda hindistan delhi secti. Ama olmadi
Arkadaşlar google playın sitesi üzerinden hareket etmeniz gerek ilk önce yeni google hesabı açın sonra ödeme yöntemleri kısmından kart ekliceksin ama eklerken Hindistan bölgesini seçeceksiniz kart eklenince en önemli kısım chatgpt uygulamasını silin ve google playın sitesi üzerinden yeni açtınız hesap ile ChatGPT uygulamasını play store sitesinden install diyerek kurun kurulunca chatgpt de go ya Yükselt gelicektir bende işe yaradı

Not: Bu işlemleri yaparken vpn hindistan olarak açık olsun!! Ve tüm işlemler google play sitesinden yapılması gerekli açılan hesaba cihazdanda gmail üzerinden girebilirsiniz!

Hitmantextil

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Zortphone
Konular
14
vpn acık knk rahatındanda 10 defa falan cık gir yaptım bizde sans yok galiba neyse eyw gene alanlara yardımcı olmuşun ben gene denerim olursa belirtirim
Kanka webden Hindistan vpn ile giriş yap ardından ücretsiz go üyeliği al yazıcak ona tıkla ödeme aşamasında chatgpt uygulamasının verilerini silip tekrar giriş yap bende bu şekilde çalıştı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunuda denedim.odeme kisminkda hindistan delhi secti. Ama olmadi
Webden giriş yapıp oradan go yu ücretsiz al dedikten sonra ödeme aşamasını chatgpt uygulamasınsan devam edin ama verileri silip öyle giriş yapın uygulamaya

asim03

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Asım
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
6
Kanka webden Hindistan vpn ile giriş yap ardından ücretsiz go üyeliği al yazıcak ona tıkla ödeme aşamasında chatgpt uygulamasının verilerini silip tekrar giriş yap bende bu şekilde çalıştı

Webden giriş yapıp oradan go yu ücretsiz al dedikten sonra ödeme aşamasını chatgpt uygulamasınsan devam edin ama verileri silip öyle giriş yapın uygulamaya
Odeme asamasinda uygulamaya atmiyor.sitede karti kabul etmiyor.0 gordum ama odemeyi

Mami1985

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi note 9pro
Konular
5
Odeme asamasinda uygulamaya atmiyor.sitede karti kabul etmiyor.0 gordum ama odemeyi
Bak hindistan bölgeli google hesabını kullanacaksın yeni chatgpt hesabı açman gerek hindistanlı google hesap ile

asim03

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Asım
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
6
Su sekil oldu.ama dedigim gibi webden uygulamaya yonlendirmiyo kendi.uugulamaya girincede plus a yukselt yaziyor

H
Bak hindistan bölgeli google hesabını kullanacaksın yeni chatgpt hesabı açman gerek hindistanlı google hesap ile
Yeni hindistan hesap olani actim app den hocam.direkt onunla baglandim zaten

Ekli dosyalar

• Screenshot_20251205_223401_Chrome.jpg
    Screenshot_20251205_223401_Chrome.jpg
    310,1 KB · Görüntüleme: 18

Mami1985

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi note 9pro
Konular
5
Su sekil oldu.ama dedigim gibi webden uygulamaya yonlendirmiyo kendi.uugulamaya girincede plus a yukselt yaziyor

H

Chatgpt uygulamasını hindistanlı hesabı kullanarak play storenin sitesi üzerinden mi indirdiniz?

Hitmantextil

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Zortphone
Konular
14

H

Hocam bu sayfa gelince buradan çıkın uygulamaya girin buradan kabul etmiyor ödeme play store üzerinden olmalı yani uygulama içinden

Chatgpt uygulamasını hindistanlı hesabı kullanarak play storenin sitesi üzerinden mi indirdiniz?

H

Telefonun 2. Alanında google hesabınız ile dener misiniz ben 2. Alanda yaptım işlemleri belki o esnada Hindistan olarak gördü chatgpt

asim03

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Asım
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
6
Evet hocam.chatgpt yi de yine ayni sekilde hindistan uzerinden kurdugum hesaptan indirdim

Hocam bu sayfa gelince buradan çıkın uygulamaya girin buradan kabul etmiyor ödeme play store üzerinden olmalı yani uygulama içinden

Telefonun 2. Alanında google hesabınız ile dener misiniz ben 2. Alanda yaptım işlemleri belki o esnada Hindistan olarak gördü chatgpt
O olabilir.benimki s24 ultra hocam.2. Alan yok maalesef

Hitmantextil

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Zortphone
Konular
14
Evet hocam.chatgpt yi de yine ayni sekilde hindistan uzerinden kurdugum hesaptan indirdim

O olabilir.benimki s24 ultra hocam.2. Alan yok maalesef
Güvenli klasör de deneyin

Üst Alt