yok hocam,internete girmesi parmak izi nfc falan hepsi takır takır çalışıyordu. LTE ile de denedim yine olmadıBaşka telefonda sıkıntı yok de mi veya farklı ağda
Yeni sürüm geldi. Sıfır kurulum ile yüklemeyi deneyiniz hocamyok hocam,internete girmesi parmak izi nfc falan hepsi takır takır çalışıyordu. LTE ile de denedim yine olmadı
yine çalışmıyuor o kadar sevmişken romu kötü olduYeni sürüm geldi. Sıfır kurulum ile yüklemeyi deneyiniz hocam
Güncelleme: TV+ ve Netflix çöken olursa,video oynatmama vs.. Uygulamaları silip tekrar yükleyip ardından Magisk Hide edin sorunsuz çalışıyor.(Magisk Hide etmeden çalışmadı)yine çalışmıyuor o kadar sevmişken romu kötü oldu
Sizin sorun için kalıcı fix geliyormuşGüncelleme: TV+ ve Netflix çöken olursa,video oynatmama vs.. Uygulamaları silip tekrar yükleyip ardından Magisk Hide edin sorunsuz çalışıyor.(Magisk Hide etmeden çalışmadı)
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gelsin hocam sorunu çözene kadar hal geldi.Sizin sorun için kalıcı fix geliyormuş
Yaptım bir sıkıntı yaşamadımrom un içinde gelen uygulamalara gelen playstore güncellemesi yapılmalı mı yoksa yapılmamalı mı ne dersiniz?