Rom [CFW] Redmi Note 8 Pro - Pixel Experience Plus [Android 10 AOSP] [OFFİCİAL]

Serkanz

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serqan
Cihazım
redmi note 8 pr
Konular
0
Çalışmadı. Çalışmadığına sevindim çünkü sadece Türkçe dilinde böyle bir sorun olsaydı düzeltmeleri imkansızdı.
Tahminimce cfw'lerden kaynaklanıyor. Bizimki begonia hintlilerin begoniain. Onlarda sıkıntı olmuyordur bu farktan dolayi. Hint cihazların sürücüleri daha sağlamdır.
Ruslarda var bu sorun. Crdroid konusuna çoğu zaman yazıyorlar parmak izi ekleyince çöktü diye
özellikle sordum zaten yok tüm cihazlar için sorun yok diyorlar . anlamıyorlar galiba.

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
özellikle sordum zaten yok tüm cihazlar için sorun yok diyorlar . anlamıyorlar galiba.
Ben de anlamadım. EvolutionX kanalına yazdığımda küfredercesine sorun yok ki diyorlar.
Crdroid geliştirici sorunun farkındayım çözmeye çalışıyorum dedi bir ara. Tek kabullenen şu an o
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Son düzenleme:

mustafa.cemrek

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
mi10t pro
Konular
1
Evolution x den geçtim bu Roma. Oldukça stabil hoşuma gitti. Özelleştirme daha az bu romda posp, crdroid, evolution ve pixel denemiş oldum. Şuana kadar en özelleştirilebilir olan sanırım crdroiddi.

Ama kendi düşünceme göre en iyisi evolution sonra bu olabilir. Gerçi bu da güzel daha az özelleştirme daha az sorun diyebiliriz

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mustafa.cemrek

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
mi10t pro
Konular
1
muhammed540 bir arkadaşımın telefonuna da pixel rom u kurduk dün. anxcamera ile beraber. yalnız şöyle bir sıkıntımız var ön kamera hiç bir şekilde aktif olmuyor

kaldırıp tekrar kurduk bir kaç kere ancak hala çalıştıramadık. wp görüntülü görüşmede direk arka kamera ile başlıyor ön kamera hiç bir şekilde açılmıyor

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
muhammed540 bir arkadaşımın telefonuna da pixel rom u kurduk dün. anxcamera ile beraber. yalnız şöyle bir sıkıntımız var ön kamera hiç bir şekilde aktif olmuyor

kaldırıp tekrar kurduk bir kaç kere ancak hala çalıştıramadık. wp görüntülü görüşmede direk arka kamera ile başlıyor ön kamera hiç bir şekilde açılmıyor
Anxkamera hangi sürümü kurdunuz
Anxkamera'yi kaldırınca çalışıyor mu

mustafa.cemrek

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
mi10t pro
Konular
1
Üst kısımda kamera değiştirme yeri boş duruyor. Rom tam kurulmadı mı acaba diye tekrardan kurdum yine aynı. Cihaz çin sürümü acaba onunla mı alakalı?
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt