- Adım
- Yunus emre
- Cihazım
- Redmi k30 poco
- Konular
- 70
Pekte sknti.vermedi usta
Hocam çoğu kişi kusursuz rom istiyor. O yüzden özellikle söylüyorum bazı hataları var diye. Ama sizin,benim gibi kullanıcılar için mukemmel bir rom. Ben yüz tanıma kullanıyorum mesela. Parmak izini kullanmadığım için sıkıntı yok şuanPekte sknti.vermedi usta
İkisinide kullanouorum siktlinti yok hocam ben sunu sorayım root atmak istiyorum suan redmi yazisi dikey yaziyor ve twrp den girdigimde supersu installer yok hocam nasil kuracagim root uHocam çoğu kişi kusursuz rom istiyor. O yüzden özellikle söylüyorum bazı hataları var diye. Ama sizin,benim gibi kullanıcılar için mukemmel bir rom. Ben yüz tanıma kullanıyorum mesela. Parmak izini kullanmadığım için sıkıntı yok şuan
Bu dosyayı direk yükleyin twrp'denİkisinide kullanouorum siktlinti yok hocam ben sunu sorayım root atmak istiyorum suan redmi yazisi dikey yaziyor ve twrp den girdigimde supersu installer yok hocam nasil kuracagim root u
Ayarlar/sistem/durum çubuğu/ Pil göstergesiZaten aosp silmiyoruz o stock romda dimi.hocam saolun bu pil göstergesi sayisal olarak açabilir miyiz ve bu roma miui rehber fln yukleyebilirmiyiz
Saol kardesim ellerine sağlıkAyarlar/sistem/durum çubuğu/ Pil göstergesi
Bilmiyorum denemek lazım. MIUI arama uygulaması gelemez ama rehber belki çalışabilir
Ustaccim kernel yukledim ama kernelinn uygulamasi falan çıkmadı neden acabaAyarlar/sistem/durum çubuğu/ Pil göstergesi
Bilmiyorum denemek lazım. MIUI arama uygulaması gelemez ama rehber belki çalışabilir
Muhtemelen.Hocam bu romdan deoxed 10 roma nasil geçiş yapabilirim tertemiz bi yukleme olmasi icin de fastbootdan 10 yuklesem nasil olur bu rom cok isindiriyo telefonu sanirim parmak izi actigim icin
isinma yüklediğin Kernelden kaynaklı olabilir.Hocam bu romdan deoxed 10 roma nasil geçiş yapabilirim tertemiz bi yukleme olmasi icin de fastbootdan 10 yuklesem nasil olur bu rom cok isindiriyo telefonu sanirim parmak izi actigim icin