Hocam ucak modunda çalışan var mı diğer aosplardan?Evet bütün özellikler çalışıyor
Lakin uçak modunda iken vowifi çalışmıyor. Uçak modunda olmaması durumunda sıkıntısız çalışıyor.
Paylaşımlarınız için çok teşekkür ederim. Sizin paylaşımlarınız sayesinde telefona alıştım. Size bir sorum var. Bu romun herhangi bir sıkıntısı var mı ? Konuyu tamamen okudum fakat bir kaideye ulaşamadım. Kusura bakmayın bir size danışayım dedim.Maalesef
Şuan çok stabil. Bir sıkıntısı yokPaylaşımlarınız için çok teşekkür ederim. Sizin paylaşımlarınız sayesinde telefona alıştım. Size bir sorum var. Bu romun herhangi bir sıkıntısı var mı ? Konuyu tamamen okudum fakat bir kaideye ulaşamadım. Kusura bakmayın bir size danışayım dedim.
çok teşekkür ederim cevaplarınız için. peki kernel kullanıyormusunuz ?Şuan çok stabil. Bir sıkıntısı yok
Kernel kullanmıyorumçok teşekkür ederim cevaplarınız için. peki kernel kullanıyormusunuz ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
asıl sorumu sormayı unutmuşum kusura bakmayın. sorumda şu hangi dosyayı indirmemiz gerekiyor ? 10 mu 10 plus edition mu ?
Kernel kullanmıyorum
10 plus edition daha fazla özelleştirme içerir. Tavsiyem budur
Sade 10 olan gerçekten sadedir. Tavsiye etmem
EvetKusura bakmayın sizi yoruyorum ama sadeden kastınız sadece özelleştirmeler falan demi. yani temel özelliklerde eksiklik yok yani kurduktan sonra mesajlar uygulamasını bulabilirim yani demi ben zaten özelleştirmeleri pek sevmiyorum düz olsun yeter.