- Adım
- Ali Kemal
- Cihazım
- Note 8 Pro 64GB
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 7
Çok teşekkür ederim cevaplarınız için.
Çok teşekkür ederim cevaplarınız için.
Ben romu kurdum gayet güzel, miui yi boşuna mı kullandım o kadar zaman diyesin geldi Fakat yine başımın belası safety net testini geçemiyor ve Netflix indirilmiyor neden acaba ? Magisk yüklediğim için mi sizce ?Maalesef yok hocam. Hem zaten yasal değil boşverin
Hiddencore yükleyiniz Muhammed hocamın konusu var bakabilirsiniz ve indirseniz dahi netlix gözükmüyor bl kilidi açık cihazın o sebepten APK olarak indireceksinizBen romu kurdum gayet güzel, miui yi boşuna mı kullandım o kadar zaman diyesin geldi Fakat yine başımın belası safety net testini geçemiyor ve Netflix indirilmiyor neden acaba ? Magisk yüklediğim için mi sizce ?
Forumda cözümleri var hocam inceleyebilirsinizBen romu kurdum gayet güzel, miui yi boşuna mı kullandım o kadar zaman diyesin geldi Fakat yine başımın belası safety net testini geçemiyor ve Netflix indirilmiyor neden acaba ? Magisk yüklediğim için mi sizce ?
Hocam demonslayer kernelden haber var mıForumda cözümleri var hocam inceleyebilirsiniz
hocam merhaba lineage os nasıl denediniz miCrdroid bende sıkıntılara sebep oldu o yüzden pixel kullanıyorum.
Hep Cfw devam ettim hiç miui dönmedim şimdiye kadar
çalışıyor hocam.Kullanan arkadaşlar Spotify indirip kilit ekranındaki arkaplan çalışıyor mu ekran görüntüsü olarak atabilirler mi acaba rica etsem
Hocam blursuz olarak demiştim aslında yeni güncelleme gelmiş kontrol edin isterseniz güncellemeyi eğer tamamı gözüküyorsa resurection remixten geçecemhocam merhaba lineage os nasıl denediniz mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
çalışıyor hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yalnız benim stil sekmesi kayboldu maalesef. navigasyon bar simgelerini siyah yapmıştım ve öyle kaldı. tekrar mor renge döndüremiyorum. magiskten systemless lawnchair yüklemiştim.