Yardım Cepport ürününe sahip çıkmıyor!!!

yvz21

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yavuz
Cihazım
Redmi note6
Konular
1
Cepport tan 1 ay önce aldığım Xiaomi mi piston basic kulaklığımın tekinde ses azalışı oldu ve ürünü gönderdim.bana verdikleri cevabı aşağıya ekliyorum.ürünlerine sahip çıkmak yerine dalga geçer gibi aynı bedeli benden istiyolar.gerçek yüzlerini görün arkadaşlar.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-02-16-23-19-59-402_com.whatsapp.png
    Screenshot_2019-02-16-23-19-59-402_com.whatsapp.png
    524,1 KB · Görüntüleme: 261

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Daha önce benzer konuda, doğruları yazdığım için, at gözlüğü olanlar "Cepport çalışanısın" demişti... :D

Çalışanı Olmadığıma göre, at gözlüklüler iftira atmış veya yalan yazmış olmadı mı? 8-|Neyse o mevzuyu buraya taşıma niyetinde değilim, niyetim; her zaman olduğu gibi doğruları yazmak... sun~~

Her iki taraf haklı olduğunu yazıyor bu haklılığın da ortaya çıkması için oluşturulmuş kurumlar var... Düşük tutarlarda, hakem heyeti, yüksek miktarlarda hukuk mahkemeleri bu gibi uyuşmazlıklara bakıyor...

Yukarılarda da yazdım, servis raporu, garanti belgesi, fatura ile hakem heyetine başvurulur ve kimin haklı olduğu netleşir... Burada sabahtan akşama yazmanın sonuca etkisi yok maalesef. Sonucu tayin edecek kurum belli...

;)
Zaten sizin fikirlerinize ters düşünen birisi varsa mutlaka karşı tarafın adamıdır diye bir önyargımız var ve bizim insanımız için bunu kırmak mümkün değil. Bu her konuda böyle. Sadece burada değil, sporda siyasette, hayatın tüm içerisinde. Mesela CHP'li birisi birşey der, ona eleştiri yaptığınızda AKP'li yaftasını yapıştırırlar. AKP'li birini eleştirirsiniz, CHP'li olursunuz. Burada da haklı gördüğünüz tarafı turarsınız, Cepport adamı olursunuz.
Zaten bunu kırdığımız gün herşey daha güzel olacak ama ben görürmüyüm, sanmıyorum.

Bu arada anti-Cepport tayfasını da tam kadro burada görmek ne mutluluk :D
Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

yvz21

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yavuz
Cihazım
Redmi note6
Konular
1
Zaten onca şey yazdım bunu böyle görmemeniz için ama nafile. Bizler ne yazarsak yazalım, maalesef önyargılarınız ile sizlerin gözünden Cepport taraftarı gibi görünmemizi değiştirmemiz mümkün olmayacak. Neyse bunu geçelim artık.

Elmayla armudu birbirinden ayırmak lazım. Buradaki konu cihazın kalitesizliği mi yoksa Cepport'un ilgisizliği mi? Öncelikle ona bir karar vermeniz gerekiyor. İkisi çok ama çok farklı konular. Ben Cepport ilgisizliği üzerine yorumlarımı yapıyorum. Cihazları üreten firma Cepport değil. Cihazların kalitelerine, bozulup bozulmamasına en ufak bir etkileri yok. Bu yüzden bu yazdıklarınızın Cepport ile hiçbir ilgisi yok. Cihazın bu kadar çabuk bozulmasını Cepport'a bağlamanız otomatikman sizi haksız konuma düşürüyor zaten. Lütfen bunu yapmayın artık isterseniz. Sizin haklı çıkabileceğiniz tek nokta ve yol var, onu da yukarıdaki son mesajımda yazdım. Bu nedenle haklıyken haksız durumuna düşmemek için biraz daha dikkatli olmanızı, yazdıklarınıza biraz daha dikkat etmenizi tavsiye ederim.

Bende ne kadar şey soylersem soyleyim seni ikna edemem zaten, tarafsiz insanlar dogruyu gördüğünde ikna olabilir, yandaslar asla. Cepport, xiaomi markasini satarken her haliyle arkasinda durdugunu, satis sonrasinda her zaman yaninda oldugunu soylemicek o zmn. 5-6 kez kullanimda 1 kulaklik bozuluyo vede arkasinda durmuyorsa, cepport sikintilidir, garantisi sikintili bunu soyluyorum ben. İlgisizler ayrica UKALALAR. UKALA gibi benden tekrar para istiyolar yenisini gondrmek için. Piyasadan 10 liralik kulaklik almiyoruz biz, garantili mal aliyoruz, piyasadaki 10 liralik bundan uzun sure kullanim saglar. Benim icin cepport bitmistir.

Oyla:

Nymphaea Caerulea

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Gökhan
Cihazım
Xiaomi Mi A2
Konular
5
Arkadaşım öncelikle kulak kiri toz vb. yabancı maddeler kulaklığın ses çıkış bölümlerini tıkarsa eğer, ciddi ses kaybına neden olurlar. Bu yabancılar temizlendiğinde sorun ortadan kalkar. Eğer arıza gerçekten bu ise, evde kendin temizleyebilirsin ( Servis çalışanının müdahele etmek istememesi normal karşılanabilir)
Diğer yandan eğer sorunun bu olmadığını ya da haksızlığa uğradığını düşünüyorsan E-Devlet üzerinden ürünün faturasını ekleyerek şikayetini belirtip Tüketici Hakem Heyetine başvurabilirsin. Haklı bulunman durumunda hem talebin karşılanacak hemde cepport hakem heyeti için tebligat ücretleri, varsa bilirkişi ücretleri vs. dahil olmak üzere tüm masrafları ödemek zorunda kalacaktır.

Şimdi burada bizim kimin haklı kimin haksız olduğunu tespit edecek bilgimiz yok. Bu konudaki tüm konusmalar sohbetten ibaret kalacaktır. Su ihtiyacın var ise çeşmeye gidersin, kömürlüğe değil. Bu gibi durumların çözüme kavuşturulacağı merciler belli burada çözüm bulamazsın sadece diyaloglar kurabılırsın. 5 dakika sürmüyor THH ye başvuru yapmak e-devlet üzerinden.

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Bende ne kadar şey soylersem soyleyim seni ikna edemem zaten, tarafsiz insanlar dogruyu gördüğünde ikna olabilir, yandaslar asla. Cepport, xiaomi markasini satarken her haliyle arkasinda durdugunu, satis sonrasinda her zaman yaninda oldugunu soylemicek o zmn. 5-6 kez kullanimda 1 kulaklik bozuluyo vede arkasinda durmuyorsa, cepport sikintilidir, garantisi sikintili bunu soyluyorum ben. İlgisizler ayrica UKALALAR. UKALA gibi benden tekrar para istiyolar yenisini gondrmek için. Piyasadan 10 liralik kulaklik almiyoruz biz, garantili mal aliyoruz, piyasadaki 10 liralik bundan uzun sure kullanim saglar. Benim icin cepport bitmistir.
Olaya zaten yanlış bakıyorsunuz. Benim sizi ya da sizin beni ikna etmeniz diye birşey söz konusu değil. Burada kimse kimseyi böyle sanal bir dünya üzerinde ikna edemez zaten. Siz bir mağduriyet yaşadığınızı iddia ediyor ve dile getiriyorsunuz. Bizler de fikirlerimizi yazıyoruz. Eğer herkes sizinle aynı fikri taşıyacaksa, öyleyse niye tartışıyoruz ki? Kapatalım konuyu gitsin. Körler sağırlar birbirini ağırlar hesabı herkes atıp tutsun mu?
Bu konu, mağduriyetinizin giderilip giderilemeyeceği ile alakalı olması gerekirken, bazı ard niyetli kişilerin de yardımıyla farklı yönlere kayıyor. Lütfen onların oyununa gelmeyin. Evet belki ben de haksız bile olsam böyle bir durumla karşılaştığımda bunu yapan firmadan kolay kolay alışveriş yapmam. Ben burada olaya geniş olarak bakıyor ve haklı ya da haksız gördüğüm durumları dile getiriyorum.
En başta yazdım zaten, keşke bu durum yaşanmasaydı diye. Keşke 40TL'lık şey için (sizi ayrı tutarak yazıyorum) haklı ya da haksız olsun, her fırsatta mal bulmuş mağribi gibi üşüşen anti-Cepport tayfasının ekmeğine yağ sürmeselerdi. Keşke, keşke, keşke. Yazacak keşke çok. Şunu da biliyorum ki, Cepport nice saçma sapan şeylerde yapması gerekmediği halde müşteriyi memnun edecek şeyler yapmışken bu konuda tavizsiz durmasının bir nedeni de vardır diye düşünüyorum.

Oyla:

Ökkeş Kökleyen

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ökkeş
Cihazım
Redmi Note 4
Konular
0
Yav bu cepport yapamadığı telefon için müşterisine şirin gözükmek amacıyla 3-4 çakmak, 3-4 not defteri ve 4-5 kalem hediye eden şirket değil mi ?
Bu firmadan ne kurumsallığı bekliyorsunuz ki ? Adamlar yapamadıkları iş için rüşvet verir gibi olmadı ama bakın ne kadar şiriniz imajı vermeye çalışıp bunu bile başaramıyorlar, kalem çakmak gönderiyorlar.

Burada hatalı taraf cepport değil kullanıcı olabilir kabul edebiliriz. Ancak şu sözde müşteri memnuniyetçisi olduğunu iddia eden Cepport'u savunmak da mantıksızlığın dibidir..

Oyla:

yvz21

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yavuz
Cihazım
Redmi note6
Konular
1
Olaya zaten yanlış bakıyorsunuz. Benim sizi ya da sizin beni ikna etmeniz diye birşey söz konusu değil. Burada kimse kimseyi böyle sanal bir dünya üzerinde ikna edemez zaten. Siz bir mağduriyet yaşadığınızı iddia ediyor ve dile getiriyorsunuz. Bizler de fikirlerimizi yazıyoruz. Eğer herkes sizinle aynı fikri taşıyacaksa, öyleyse niye tartışıyoruz ki? Kapatalım konuyu gitsin. Körler sağırlar birbirini ağırlar hesabı herkes atıp tutsun mu?
Bu konu, mağduriyetinizin giderilip giderilemeyeceği ile alakalı olması gerekirken, bazı ard niyetli kişilerin de yardımıyla farklı yönlere kayıyor. Lütfen onların oyununa gelmeyin. Evet belki ben de haksız bile olsam böyle bir durumla karşılaştığımda bunu yapan firmadan kolay kolay alışveriş yapmam. Ben burada olaya geniş olarak bakıyor ve haklı ya da haksız gördüğüm durumları dile getiriyorum.
En başta yazdım zaten, keşke bu durum yaşanmasaydı diye. Keşke 40TL'lık şey için (sizi ayrı tutarak yazıyorum) haklı ya da haksız olsun, her fırsatta mal bulmuş mağribi gibi üşüşen anti-Cepport tayfasının ekmeğine yağ sürmeselerdi. Keşke, keşke, keşke. Yazacak keşke çok. Şunu da biliyorum ki, Cepport nice saçma sapan şeylerde yapması gerekmediği halde müşteriyi memnun edecek şeyler yapmışken bu konuda tavizsiz durmasının bir nedeni de vardır diye düşünüyorum.

Ben cepportdan Xiaomi redmi note 6 pro aldim hemde 100 tl daha fazla vererek kvk lisini aldim. Demekki telde de bisi olsa, kullanici hatasi de gonder gitsin. Garantisiz xiaomi satiyolar 500-600 lira dusuk fiyata onu mu alsaydik diyo insan o zmn.. Biz safiz demekki bosuna garantili mal aliyoruz.

Oyla:

Nymphaea Caerulea

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Gökhan
Cihazım
Xiaomi Mi A2
Konular
5
Ben cepportdan Xiaomi redmi note 6 pro aldim hemde 100 tl daha fazla vererek kvk lisini aldim. Demekki telde de bisi olsa, kullanici hatasi de gonder gitsin. Garantisiz xiaomi satiyolar 500-600 lira dusuk fiyata onu mu alsaydik diyo insan o zmn.. Biz safiz demekki bosuna garantili mal aliyoruz.
Türkiye cumhuriyeti yasaları gereği Telefon ve emsali elektronik ürünler garantisiz satılamazlar. Siz sadece garanti hizmeti veren firmayı tercih ediyorsunuz. Bahse konu üründe garanti koşulları zaten sabittir Ekstra anlaşma olmadığı sürece. Kvk ya da arka mahalledeki Servis olsun şartnamede geçen koşullar üzere garanti hizmeti vermek zorunda. Hiç bir zaman garantiye ekstra ücret vermem hiç pişman olmadım. KVK ya yedirmediğim garanti ücretleriyle şuan kaç telefon alabilirim hesaplamak lazım. Kendi telefonumun KVK garantilisi 2700 Tl iken ben Delta garantili paralel ithalat 1550 tl ye aldım. Bir sorun oluştuğunda Delta da tüketici hakları ve ilgili kanunlar gereği zaten gerekeni yapmak zorunda. Buradan kar ettiği 1150 tl ise, garanti kapsamı dışında oluşacak arızalarım için benim şahsi sigortam :) Zaten bir cep telefonunda ilk 2 ay sorun oluşmuyor ise , sonraki 22 ay içerisinde garanti kapsamında kabul görecek bir sorun zaten oluşmaz. Düşürürsün ekranını kırarsın sıvı teması yaparsın çaldırırsın vs bunların hepsi zaten garanti kapsamı dışında.

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Bunu her zaman yazıyorum zaten. Sadece Cepport ile ilgili değil bu durum. Delta'sı da, Evo'su da, Telpa'sı da, KVK'sı da, şimdi aklıma getirmeye çalışmadığım diğer garantör firmalar da aynı durumdalar. 10 yılı aşkındır garantisiz cihaz almaya özen gösterdiğimi yazdığım cümlelerimi okumadınız sanırım.
Ama artık THH var ve daima tüketici lehine kararlar vermeye özen gösteriyorlar. Birçok firma da kalitelerini yükseltmek adına birşeyler yapmaya çalışıyorlar. Sadece Cepport için söylemiyorum, garantör firmaların 5 sene önceki garanti kalitesi ile şimdiki arasında mutlaka iyileştirmeler olduğuna inanıyorum ben. Yeterli mi derseniz bence hayır. Ancak bir anda herşeyin güllük gülistanlık olmasını da beklemiyorum. Özellikle de ülkemiz insanının herşeyi suistimal etmeye ne kadar yatkın olduğu ortada iken.

Oyla:
Üst Alt