Yardım Cepport,Redmi 5 plus ve kvk garanti!

ALP--

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet Alp
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global kararlı V10.0.2.0
Telefon Modeli
Redmi 5 plus
Bootloader Kilidi
Kapalı
Bize ders oldu başka arkadaşlar yanmasın.

Diğer - Cepporttan telefon almayın aldırmayın!

Merhaba GittiGidiyor üzerinden cepporttan aldığım redmi 5 plus telefonumu ekran değişimi için kartal kvk ya yolladım 3 Ekim 2018 de teslim aldılar ve üzerinden 1 hafta geçti fakat bir bildirim yapılmaması dolayısı ile kvk yı aradım,bana;ithalatçı firma "miui Türkiye-mi yüksek seviye onarım merkezi'ne"(galiba delta servis) gönderdiklerini cihazın kendilerinde olmadığını ve onların bildirim yapacağını söylediler.
Eğer kvk ekran değişimi bile yapmıyorsa kvk garantisi niye var? Ben 2 telefon aldım cepporttan ve ikisine de kvk garantili diye ekstra ödedim.
Zaten ilk gönderdiğimde kvk eksik adres diyerek kabul etmedi oradan 1 hafta kaybettim şuanda 2 haftadır telefonsuzum
cepport cantara Admin
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

.

Son düzenleme:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Yaşına göre hürmet göstermek zorunda mı insanlar ?
Oldu olacak elini de öpsünler.

Şöyle forumlarda yaşa, mesleğe, statüye göre hitap bekleyen insanları görüyoruz vallahi pes...
Lütfen üslubunuza dikkat ediniz. Elbette yaşa hürmet göstermek zorundasınız. Sizi nerede ve nasıl yetiştirdiler bilmiyorum ama bizim örf ve ananaelerimizde büyüklerimizin eli öpülür. Hadi diyelim ki sizi büyüklerimize saygı konusunda eğitmemişler, yaşı ne olursa olsun insanlara saygı göstermek zorundasınız. Bunu da yapamıyorsanız, burada yeriniz yoktur.

Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

MahmutDeveSürenOğlu

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Mahmut
Cihazım
Redmi Note 4
Konular
1
Lütfen üslubunuza dikkat ediniz. Elbette yaşa hürmet göstermek zorundasınız. Sizi nerede ve nasıl yetiştirdiler bilmiyorum ama bizim örf ve ananaelerimizde büyüklerimizin eli öpülür. Hadi diyelim ki sizi büyüklerimize saygı konusunda eğitmemişler, yaşı ne olursa olsun insanlara saygı göstermek zorundasınız. Bunu da yapamıyorsanız, burada yeriniz yoktur.

Önce kendi üslubunuza dikkat edin. Benim yetiştirilme tarzım sizi ilgilendirmez. Bu konu hakkında size açıklama yapacak değilim. Kimse kimsenin elini öpmek zorunda ve saygı göstermek zorunda değildir.

Saygı yaştan ötürü değil, kişilikten ötürü gösterilir. Esas size yanlış öğretmişler.
İnsan dediğin yaşa bakmaz ! Küçüğüne de büyüğüne de insanlığından ötürü saygı gösterir.
Sırf yaşım büyük diye fazla saygı duyulmasını veya bunu zorunluluk olarak göstermek o kişinin acizliğinin dışavurumudur !

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Önce kendi üslubunuza dikkat edin. Benim yetiştirilme tarzım sizi ilgilendirmez. Bu konu hakkında size açıklama yapacak değilim. Kimse kimsenin elini öpmek zorunda ve saygı göstermek zorunda değildir.

Saygı yaştan ötürü değil, kişilikten ötürü gösterilir. Esas size yanlış öğretmişler.
İnsan dediğin yaşa bakmaz ! Küçüğüne de büyüğüne de insanlığından ötürü saygı gösterir.
Sırf yaşım büyük diye fazla saygı duyulmasını veya bunu zorunluluk olarak göstermek o kişinin acizliğinin dışavurumudur !
Bu forumda herkes birbirine saygı göstermek zorundadır. Yukarıda da yazdım, yaşına saygı göstermiyorsanız insan olduğu için saygı göstermek zorundasınız diye. Ancak bunu maalesef göremiyoruz. Üstelik te saygısızlık yapmaya devam ediyorsunuz. Bu da 3.uyarınız oldu. Sizinle aynı fikirde olanların arasında olmanız daha iyi olacaktır. Burada yeriniz yok.

Oyla:

piriyatel

eksamin
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet fatih
Cihazım
Mi 9
Meslek
Kamu
Konular
8
Valla şunu söyliyim imei kayıt konusu açtım herkes ilgilendi bir çok forumda yıllardır üyeliğim var ama burası favorilerimden oldu

Oyla:

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47
Valla şunu söyliyim imei kayıt konusu açtım herkes ilgilendi bir çok forumda yıllardır üyeliğim var ama burası favorilerimden oldu
Doğru yerdesiniz hocam.
Bazen arada bir sistemli şekilde ortalığı bulandırmaya çalişan troller peydah olsa da, sorumluluk sahibi yöneticileri ve iyiniyetli yardımsever üyeleriyle kocaman bir aile burası.
Hep dediğim gibi.....Miuiturkiye ailesi....

Oyla:

ALP--

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet Alp
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
2
Bu lüzumsuz mevzuu benim için kapanmıştır...
:D şimdi bir girdim de bir dünya boş boş konuyla alakasız konuşmuşsun;
1.Cihazı kartal kvk'ya gönderdim oradan bakırköy'e gitmiş oradan da "miuialatçı Firma garantisine" gitmiş.
2.Hala birilerini savunma peşindesiniz,ben burda garanti eleştiriyorum garanti ile alakalı hiçbirşey yazmıyorsun boş boş konuşuyorsun.
3.Cihaz için ekran değişimine 1 ay beklettikten sonra 605 tl istediler a kalite ekran+çerçeve+kasa 350 TL'ye sıfırladım telefonu.
4.Ekran değişimi gibi basit birşey için telefonu ithalatçı bilmemneyine gönderiyorlar ama "KVK garantili" diye satılıyor benim şikayetçi olduğum konu bu.
5.yaşın umrumda değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Doğru yerdesiniz hocam.
Bazen arada bir sistemli şekilde ortalığı bulandırmaya çalişan troller peydah olsa da, sorumluluk sahibi yöneticileri ve iyiniyetli yardımsever üyeleriyle kocaman bir aile burası.
Hep dediğim gibi.....Miuiturkiye ailesi....
Trolmüş güden güdüyor sizi "birader" o kadar screenshot paylaştım buna rağmen hakaret ediyor.

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
:D şimdi bir girdim de bir dünya boş boş konuyla alakasız konuşmuşsun;
1.Cihazı kartal kvk'ya gönderdim oradan bakırköy'e gitmiş oradan da "miuialatçı Firma garantisine" gitmiş.
2.Hala birilerini savunma peşindesiniz,ben burda garanti eleştiriyorum garanti ile alakalı hiçbirşey yazmıyorsun boş boş konuşuyorsun.
3.Cihaz için ekran değişimine 1 ay beklettikten sonra 605 tl istediler a kalite ekran+çerçeve+kasa 350 TL'ye sıfırladım telefonu.
4.Ekran değişimi gibi basit birşey için telefonu ithalatçı bilmemneyine gönderiyorlar ama "KVK garantili" diye satılıyor benim şikayetçi olduğum konu bu.
5.yaşın umrumda değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Trolmüş güden güdüyor sizi "birader" o kadar screenshot paylaştım buna rağmen hakaret ediyor.
Herkes yazdıklarından sorumludur. Arkadaşın sizi trol olarak gösterdiğini nereden çıkardınız? Velev ki sizi de onların arasına koyuyor, bu kendi düşüncesidir. "Bu kadar kanıt koydum, hala trol olduğumu düşünüyorsanız pes" der cevabınızı verirsiniz.
Ben şu güdülme olayına takıldım. Çünkü çok ciddi bir iddia bu. Kim kimi nasıl güdüyor, bir yazar mısınız?

Oyla:

ent52

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Emre
Cihazım
a2 Lite
Konular
1
Bize ders oldu başka arkadaşlar yanmasın.

Diğer - Cepporttan telefon almayın aldırmayın!

Merhaba GittiGidiyor üzerinden cepporttan aldığım redmi 5 plus telefonumu ekran değişimi için kartal kvk ya yolladım 3 Ekim 2018 de teslim aldılar ve üzerinden 1 hafta geçti fakat bir bildirim yapılmaması dolayısı ile kvk yı aradım,bana;ithalatçı firma "miui Türkiye-mi yüksek seviye onarım merkezi'ne"(galiba delta servis) gönderdiklerini cihazın kendilerinde olmadığını ve onların bildirim yapacağını söylediler.
Eğer kvk ekran değişimi bile yapmıyorsa kvk garantisi niye var? Ben 2 telefon aldım cepporttan ve ikisine de kvk garantili diye ekstra ödedim.
Zaten ilk gönderdiğimde kvk eksik adres diyerek kabul etmedi oradan 1 hafta kaybettim şuanda 2 haftadır telefonsuzum
cepport cantara Admin
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

.

Dostum sorunun giderildimi ? Giderildiyse sonucunda ne oldu paylaşırmısınız ?

Oyla:

ALP--

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet Alp
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
2
Ekran değişimine 650 lira istediler bir müddet sonra,yine aynı ithalatçı garantiden (sadece ekran). Ben de kendim yaptırdım 280 lira full kasa+ekran değişimi olarak.
KVK garantisi 5 para etmez direk garantisiz veya Çin'den fabrika garantisi verenler var onlardan al 2 ekran tamiri parası çıkar en azından.

Oyla:
Üst Alt