Yardım Cepport,Redmi 5 plus ve kvk garanti!

ALP--

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet Alp
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global kararlı V10.0.2.0
Telefon Modeli
Redmi 5 plus
Bootloader Kilidi
Kapalı
Bize ders oldu başka arkadaşlar yanmasın.

Diğer - Cepporttan telefon almayın aldırmayın!

Merhaba GittiGidiyor üzerinden cepporttan aldığım redmi 5 plus telefonumu ekran değişimi için kartal kvk ya yolladım 3 Ekim 2018 de teslim aldılar ve üzerinden 1 hafta geçti fakat bir bildirim yapılmaması dolayısı ile kvk yı aradım,bana;ithalatçı firma "miui Türkiye-mi yüksek seviye onarım merkezi'ne"(galiba delta servis) gönderdiklerini cihazın kendilerinde olmadığını ve onların bildirim yapacağını söylediler.
Eğer kvk ekran değişimi bile yapmıyorsa kvk garantisi niye var? Ben 2 telefon aldım cepporttan ve ikisine de kvk garantili diye ekstra ödedim.
Zaten ilk gönderdiğimde kvk eksik adres diyerek kabul etmedi oradan 1 hafta kaybettim şuanda 2 haftadır telefonsuzum
cepport cantara Admin
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

.

Son düzenleme:

kimyagERdem

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Xiaomi mi8
Konular
24
cantara hocam bu konu cidden can sıkıcı bi hal aldı. Daha önce cepporttan alinan cihazlar kesinlikle kvk demiştiniz ancak durum ortada. Millet delta degilde kvk olsun diye 150-200 tl fazla para verdi. Ki bende 1,5 haftadır cepporttan kvk li olsun diye mi8 satışı bekliyordum. Ama hal böyleyken beklemenin bi anlamı kalmadı

Oyla:

MahmutDeveSürenOğlu

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Mahmut
Cihazım
Redmi Note 4
Konular
1
Türkiyede yetkili satıcı Evofone olduğundan dolayı KVK'nın çözemediği sorunlar için cihazlar Evofone'un servisine gönderiliyor.

Bunu bilmiyorsanız bu sizin bilgi eksikliğinizdir.

Onun için en başından Evofone cihaz alırsanız bu tür durumlar yaşamazsınız, en azından muhatabınız belli olur.

Oyla:

kimyagERdem

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Xiaomi mi8
Konular
24
Türkiyede yetkili satıcı Evofone olduğundan dolayı KVK'nın çözemediği sorunlar için cihazlar Evofone'un servisine gönderiliyor.

Onun için en başından Evofone cihaz alırsanız bu tür durumlar yaşamazsınız, en azından muhatabınız belli olur.
KVK'nin tamir ettigi 1 tane xiaomi cihaz yok. Gelen cihazları direk evoya yolluyorlar. Çözemediği demişsiniz. Ekran değişimi yapamıyorsa ne işe yarar servis. Ekran değiştirmeyi mi cozememisler?

Oyla:

MahmutDeveSürenOğlu

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Mahmut
Cihazım
Redmi Note 4
Konular
1
KVK'nin tamir ettigi 1 tane xiaomi cihaz yok. Gelen cihazları direk evoya yolluyorlar. Çözemediği demişsiniz. Ekran değişimi yapamıyorsa ne işe yarar servis. Ekran değiştirmeyi mi cozememisler?
KVK genelde sadece yazılımsal sıkıntılara bakıyor. Dediğiniz gibi donanımsal bir sorun olursa %90 Evofone'a gönderiyorlar cihazları.

Oyla:

serdar48

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Serdar
Cihazım
Mi Note 3
Konular
6
Cepport eskiden kalma KVK adını kullanarak cihaz satıyor!
Hiç fazla vereyim,eskinin flaş servisi KVK alayım falan demeyim sakın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıcı bu durumu bilmek zorunda mı ? Adam isimdeki ilüzyona kanıyor KVK !

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99

KVK genelde sadece yazılımsal sıkıntılara bakıyor. Dediğiniz gibi donanımsal bir sorun olursa %90 Evofone'a gönderiyorlar cihazları.
Burada bir eksiklik var.
Evo tek yetkili satıcı değil bu bir. İkincisi KVK sadece Evo'nun cihazlarını Evo servise gönderiyor. Evo da sadece kendi ithal ettiği cihazlara hizmet veriyor. Başka ithalatçı firmaların cihazlarına hizmet vermesi işin doğasına aykırı. Dolayısıyla Cepport'un cihazlarının Evo servise gitmesi mümkün görünmüyor.

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
cantara hocam bu konu cidden can sıkıcı bi hal aldı. Daha önce cepporttan alinan cihazlar kesinlikle kvk demiştiniz ancak durum ortada. Millet delta degilde kvk olsun diye 150-200 tl fazla para verdi. Ki bende 1,5 haftadır cepporttan kvk li olsun diye mi8 satışı bekliyordum. Ama hal böyleyken beklemenin bi anlamı kalmadı

Hocam ben elimden geldiği kadar KVK ve Cepport'tan gelen bilgileri aktarmaya çalışıyorum. Konudan Cepport yetkililerini haberdar ettim ancak zannediyorum şu aşamada onların yapacakları bir açıklamanın pek anlamı yok çünkü daha önce sorun yaşanan cihazlarla ilgili olarak cihazların KVK'ya gönderildiğini ve burada konu sahibi arkadaşın belirttiği üzere KVK servisine müdahale etmediklerini belirtmişlerdi. Açıklamanın KVK'dan alınması gerekli gibi duruyor...

Oyla:

daham07

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özcan
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
31
Bende mi 8 almayi dusunuyordu nerden alcam yardimci olacak yol göstercek varsa sevinirim

Oyla:

kimyagERdem

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Xiaomi mi8
Konular
24
Bende mi 8 almayi dusunuyordu nerden alcam yardimci olacak yol göstercek varsa sevinirim
Bende bekliyordum hocam ama hicbiseyin anlamı yok şu anda. Nerden ucuz denk getirdin al geç. Global version olmasına dikkat et sadece

Oyla:
Üst Alt