Çözüldü Cepport ilgisizliği

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cilekci

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
mi6
Konular
1
Merhaba 20 Kasım 2017 Tarihinde gittigidiyor dan cepport mağazasından mi 6 128gb seramik model bir telefon aldım. Cihazı aldığım günden beri cihazda sarz tutmama problemi vardı cihazı sarz ettikten sonra 5, 6 saat içinde pili kendi kendine bitiyordu. Aralık ayı başında cihazımi Delta servise yolladım 3 ocak 2018 tarihine kadar cihazım serviste kaldı 3 ocak 2018 tarihinde değişim raporuyla birlikte tarafıma kargoyla yollandı. Cepport mağazasından Cenk beyle yaptığım görüşme sonucu cihazı kendilerine yollamami en kısa sürede değişim yapacaklarini söylediler 4 ocak 2018 tarihinde kargoyla cepport mağazasına cihazı değişim için yolladım. O günden beri her aramada 2. 3 gün içinde sorununuz çözülecek denip oyalayıp duruyorum. Cihazım 1 ay delta serviste kaldı 20 gündür de cepport magazasinda. Her aramamda telefonum alınıyor size dönücez deniyor ama hiç arayan yok. Bilgi veren yok. Cepport tan uzak durun. Malı satana kadar arkasında sattiktan sonra muhatap bulamıyorsunuz. Ne yapacağımı bilmiyorum cihazdan haber yok 2 aydır telefonum yok nezaman geleceği bellidegil. Daha doğrusu geleceği belli değil 2000 TL para verdiğim cihaz 2 aydır ortada yok.

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Fabrika ayarlarına sifirlasam faydası olurmu

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet sıfırlayın ve uygulamaları tek tek yükleyip hangisinin sorun yaptığıno bulun.

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

cilekci

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
mi6
Konular
1
Evet sıfırlayın ve uygulamaları tek tek yükleyip hangisinin sorun yaptığıno bulun.

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürler

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Camiryo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
g2
Konular
0
Gittigidiyor üzerinden sizden 2 parça ürün aldık.K
cilekci 'nin cihazı değişim yapılmış halde bugün gönderilecektir, yaşanan problemi giderme ve ufak bir özür mahiyetinde de cihaz yanında hediye göndereceğiz.

Yaşanan problem için tüm MIUI Türkiye ailesinden ve cilekci 'den özür dileriz.

Gittigidiyor üzerinden sizden 2 parça ürün aldık.Kargo ücretsiz yazmasına, alışveriş sayfasındaki bilgiyi kargo görevlisine göstermemize rağmen kargo ücreti ödedik.Bunu da size bildirmemize rağmen sorunu çözmediniz.3 kuruşluk kargo parası tabiki umrumda değil fakat sizden çok , bu forumda okuduklarıma istinaden sizi tavsiye eden ben mahcup oldum, ürünü alan arkadaşıma karşı.

Oyla:

istehayat

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
istehayat
Cihazım
mi 6
Konular
7
benim arkadaşınkinden uyanıklık ve ekran daha fazla açık omasına rağmen dediği problemle karşılaşmadım diğer mi telefonlarla kıyas yapılabilir belki bende bu şekilde sabah 08.00 de şarjdan aldım 15.35 e kadar ki durum.sabah kalktığında yüzde 50 düşüyorsa muhtemel tüm gün şarj yetmiyordur. Ben ne yaparsam yapayım 1 gün kesin gidiyor

Ekli dosyalar

• 3.png
    3.png
    67,3 KB · Görüntüleme: 15
Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt