Çözüldü cepport - 20 işgününde teslim edilemeyen cihaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

freeman07

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
arda
Cihazım
xiaomi mix 2s
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global Beta v9.6.0.0
Telefon Modeli
mix 2s
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
-sorunu cepport ile çözdük, para iadesi konusunda anlaştık, teşekkürler

Son düzenleme:

Cb1111-1

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Coşkun
Cihazım
Xiaomi Mi 8lite
Konular
5
sorunu cepport aracılıgı ile çozduk, para iadesinde anlastık.

teşekkürler.
Tüketici hakem heyetine yinede gidip başlattığın başvuruyu iptal etmen gerek.

Hayırlı olsun sonuca ulaşmanız sevindim...

Oyla:

KaizenTR

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.
Cihazım
.
Meslek
.
Konular
37
Hep demişimdir, Kvk işi eskidendi happy~~ Hep ithalat ürünü aldım, defalarca garantiye gönderdim. Anakart değişimden tutunda cihaz değişimi bile yaptığım oldu. Yani garanti için sanki aşırı bir ödeme yapmanın manası kalmadı artık. Tabi İphone,samsung,huawei yi bilemem. Onların durum farklı.
Aynen katılıyorum, dün KVK garantili cihaz ile ilgili bir görüşmeye şahit oldum. Ücretli onarım konusunda da piyasadaki servisler gibi davranıyor yaptırmazsan 50tl alırım diyor. İyi o zaman fiyat ver deniyor bilemem cihazı açayım ne çıkar diyor. Ben senden sadece şunu yapmanı istiyorum diyor kullanıcı olmaz diyor.
İşte böyle. Neden KVK lı ürün alayım ki kardeşim. Bir özelliğin olmadığı gibi başkalarına benzemeyen olumsuzlukların da çok. Bu konuyu daha önce bu formda farklı bir paylaşımda nedenlerini açıkça yazmış-çizmiştik. Ama Cepport gitti yine bunlarla anlaştı. Hemde satışta tüketiciye 150-200 fiyat farkı yansıtmaları da cabası. Ama Genpa garantili hiç almadım , bilemem

Oyla:

Ayyıldız

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Mİ 8 LTE
Konular
18
Keske delta garantili satsalardi hic yoktan bl kilidi acik kullanabilecektik xiaomide delta disi garanti degil deltada degil ama hic olmazsa cihazinizin iade haklari var ve kayit sorunu cikatmiyacak cihaz. Bu yuzden delta en iyisi teknik servis olarak xiomiye iyi bir teknik servis gosteremem.

Oyla:

KaizenTR

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.
Cihazım
.
Meslek
.
Konular
37
Keske delta garantili satsalardi hic yoktan bl kilidi acik kullanabilecektik xiaomide delta disi garanti degil deltada degil ama hic olmazsa cihazinizin iade haklari var ve kayit sorunu cikatmiyacak cihaz. Bu yuzden delta en iyisi teknik servis olarak xiomiye iyi bir teknik servis gosteremem.
Katılmamak elde değil aynen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

-sorunu cepport ile çözdük, para iadesi konusunda anlaştık, teşekkürler
Anlaşmanız ve işin tatlıya bağlanması hem sizin hemde Cepport adına güzel olmuş clap~~

Son düzenleme:
Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt