- Adım
- ...
- Cihazım
- Xiaomi Mi6
- Meslek
- Fotoğrafçı
- Konular
- 27
Nasıl bir his ?
Mükemmel bi kalp çarpıntısı kafadan geçen milyon tane olumsuz düşünce ve bol bol korku
Nasıl bir his ?
Çok heyecanlı oluyor benceMükemmel bi kalp çarpıntısı kafadan geçen milyon tane olumsuz düşünce ve bol bol korku
Bolca terlemeyi unutmayalım lütfen.Mükemmel bi kalp çarpıntısı kafadan geçen milyon tane olumsuz düşünce ve bol bol korku
Çok heyecanlı oluyor bence
Bolca terlemeyi unutmayalım lütfen.
Bir daha o heyecanı hissetmezsiniz zaten hocam artık bünye alışmıştırBöyle heyecan eksik kalsın hocam aman aman
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hehe evet bunu unutmuşum
O zamanlar gm4g yardim grubu vardı Facebook da oradaki arkadaşlar sağolsun onlar sayesinde çözmüştük. Daha sonraki aşkım olan note 4x'e kavuştumGM'den soğutmuştur sizi herhalde bu durum, çözüme nasıl kavuştunuz ?
Doğru yoldaş bulmuşsunuzO zamanlar gm4g yardim grubu vardı Facebook da oradaki arkadaşlar sağolsun onlar sayesinde çözmüştük. Daha sonraki aşkım olan note 4x'e kavuştum
O halde %18 sizi yansıtmıyor daha da az olmalıBaşak erkeği olarak yıllardır rom root işleri uğraşırım ve ilk kez geçen ay benim evde yatan emektar galaxy s2 cihazımı en sonunda brick ettim açılmamak üzere
O cihaz benim elimden neler çekti bi Allâh birde ben bilirim. Artık rahat edecek en azından yattığı yerde
MI 5s Miui Ms 8.10.25