Sohbet Burçlara Göre Telefonun Brick Olma İhtimali :)

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
Benim de ios tan sonra ki ilk deneyimim MIUI ile oldu , benim için en büyük risk buydu . Sonra ilk defa twrp işlemi ve telefon açılmaması başımdan kaynar sular aktı falan. Ama kolay bir çözüm ile açtım forum da ki arkadaşlar sağolsun ,yardımcı oldular, ilk başta baya kafa şişirdim ama şimdi daha temkinliyim ama bir işlem yaptıktan sonra gene aklım çıkmıyor değil balık burcuyum
Şansınız neredeyse yarı yarıya, tutturmuş gibisiniz yüzdenizi :) Kaynar su en sevdiğimiz hocam kışın ortasında bile insana yazın sıcaklığını hissettirir :D :D

bigbobcat

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ercan
Cihazım
Mi Mix 3
Meslek
bilgi işlem
Konular
22
Şansınız neredeyse yarı yarıya, tutturmuş gibisiniz yüzdenizi :) Kaynar su en sevdiğimiz hocam kışın ortasında bile insana yazın sıcaklığını hissettirir :D :D
:) :) :))) aynen öyle. Gerçekten öyle kışın bile terletir :)

MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

XiaoMiu

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Harun
Cihazım
Oneplus 9 5G
Konular
188
%6 iyimiş Allah'a şükür hiç brick olmadı
İnşallah olmaz da

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Yüzde 5 iyi rakam. Sayısız defa brick oldu telefonlarım sayamam bile. LG g2, gm5 plus şimdi kullandığım redmi 5 plus bile 5 6 defa oldu. Ama bir kere hardbrick yaşadım. Onda da lgg2ye miui yuklerken olmuştu sanırım. Telefon hiçbir şekilde tepki vermıyor açılmıyordu bile. Garantiye verdim, açıklamaya da yeni güncellemeyi yaparken telefon kapandi bir daha açılmadı yazdım. Anlamadılar tabi. Ücretsiz anakart değişimi yapıldı:)

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
Yüzde 5 iyi rakam. Sayısız defa brick oldu telefonlarım sayamam bile. LG g2, gm5 plus şimdi kullandığım redmi 5 plus bile 5 6 defa oldu. Ama bir kere hardbrick yaşadım. Onda da lgg2ye miui yuklerken olmuştu sanırım. Telefon hiçbir şekilde tepki vermıyor açılmıyordu bile. Garantiye verdim, açıklamaya da yeni güncellemeyi yaparken telefon kapandi bir daha açılmadı yazdım. Anlamadılar tabi. Ücretsiz anakart değişimi yapıldı:)
Samsung cihazda bende rom yüklerken hard brick ve IMEI uçmuştu ardından hemen hemen sizinle aynı şeyi yazarak servise yollamıştım, cihaz değişim kararı çıkmıştı :)

Açıkçası değişim kararı beni oldukça şaşırtmisti, teknik servis müdahaleyi nasıl anlamaz halen düşünüyorum. Ya ilgilenmiyorlar yada bilmiyorlar.

ertndrsn

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Meslek
Ekonomist
Konular
76
%6 güzel bir değer benim için. Bu güne kadar bir tane anakart yaktım, sene 2012 falan olması lazım. haha--
Çok kez brick ettim ama hepsinde telefonları hayata döndürmeyi başardım. :D %6 bence az bana.

Wisenky

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
aldous
Cihazım
mi
Konular
23
Ahahahhah ben de diyorum neden zırt pırt brick oluyor şu telefon :)) %67