Hocam belkide biliyorlar, ama bu Anakart tamir olmaz deyip merkeze onaylatiyorlar, onu değiştirmek için de merkezden para alıyorlar. Belki tamir etseler daha az ücret talep edebilecekler. Bu yüzden de çoğu servis tamir işi ile ilgilenmiyor değişim işlerine geliyor. Araç servisleri de öyle yapabilecekleri şeyleri de değiştiriyorlar buna Hyundai de şahit oldum bizzatSamsung cihazda bende rom yüklerken hard brick ve IMEI uçmuştu ardından hemen hemen sizinle aynı şeyi yazarak servise yollamıştım, cihaz değişim kararı çıkmıştı
Açıkçası değişim kararı beni oldukça şaşırtmisti, teknik servis müdahaleyi nasıl anlamaz halen düşünüyorum. Ya ilgilenmiyorlar yada bilmiyorlar.
Olabilir hocam, değişim bizler için tabii ki daha iyi bir sonuç ama yinede bunu düşünmüştüm dediğim gibiHocam belkide biliyorlar, ama bu Anakart tamir olmaz deyip merkeze onaylatiyorlar, onu değiştirmek için de merkezden para alıyorlar. Belki tamir etseler daha az ücret talep edebilecekler. Bu yüzden de çoğu servis tamir işi ile ilgilenmiyor değişim işlerine geliyor. Araç servisleri de öyle yapabilecekleri şeyleri de değiştiriyorlar buna Hyundai de şahit oldum bizzat
Maalesef hocamBalık olan burcumu ikizler burcu ile değiştirmek istiyorum , yardımcı olurmusunuz
Arabamin klima tuşları soyulmustu, garantisinin bitmesine çok az vardı götürdüm. 5 10 liralık plastik tuşları değiştirmek yerine komple klima kontrol panelini değiştirdiler. Fiyatı ozaman 750tl idi. Yüzde 30 servis ücreti oluyor genelde. Telefonda öyle mi bilmiyorum ,250 liraya yakın para kazanmış oldular bu yüzden değişim işlerine geliyorOlabilir hocam, değişim bizler için tabii ki daha iyi bir sonuç ama yinede bunu düşünmüştüm dediğim gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Maalesef hocam
Para kazanmakniçin her şeyi yapıyorlarArabamin klima tuşları soyulmustu, garantisinin bitmesine çok az vardı götürdüm. 5 10 liralık plastik tuşları değiştirmek yerine komple klima kontrol panelini değiştirdiler. Fiyatı ozaman 750tl idi. Yüzde 30 servis ücreti oluyor genelde. Telefonda öyle mi bilmiyorum ,250 liraya yakın para kazanmış oldular bu yüzden değişim işlerine geliyor
Anladım hocam, win win durumu yaniArabamin klima tuşları soyulmustu, garantisinin bitmesine çok az vardı götürdüm. 5 10 liralık plastik tuşları değiştirmek yerine komple klima kontrol panelini değiştirdiler. Fiyatı ozaman 750tl idi. Yüzde 30 servis ücreti oluyor genelde. Telefonda öyle mi bilmiyorum ,250 liraya yakın para kazanmış oldular bu yüzden değişim işlerine geliyor
Siz cihazınızı Brick etmeyi maalesef becerememişsiniz, ki inşallah bundan böyle de beceremeyesiniz... Sizinki Soft Brick olmuş sadeceÇok kez brick ettim ama hepsinde telefonları hayata döndürmeyi başardım. %6 bence az bana.
Yok hocam brick de ettim. LG G2 kullanırken brick ettim iki kez ancak başka forumdan bir hocamız sağ olsun ikisini de çözmüştü. Dua ve temmenileriniz için teşekkürler, cümlemize.Siz cihazınızı Brick etmeyi maalesef becerememişsiniz, ki inşallah bundan böyle de beceremeyesiniz... Sizinki Soft Brick olmuş sadece
Gesendet von meinem MI MAX 3 mit Tapatalk
Hocam bu durumda en mutsuzu benmiyim? ( Terazi)Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Görselin aslı "Burçların mutluluk oranları" ama Zenex hocamla konuşurken
ortaya böyle bir şey çıktı ve konu haline getirip sizlerinde ilk tepkilerini, hikayelerini ve çözüm yollarınızı görmek istedik.
Not: Görselde ki yüzdeler gerçeği yansıtmamaktadır amacımız sadece sohbet, muhabbet
Görsel için Zenex hocama teşekkürler
Yaşadığınız tecrübeleri de yazarsanız konu daha güzel bir hale gelecektir.