Sohbet Burçlara Göre Telefonun Brick Olma İhtimali :)

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Samsung cihazda bende rom yüklerken hard brick ve IMEI uçmuştu ardından hemen hemen sizinle aynı şeyi yazarak servise yollamıştım, cihaz değişim kararı çıkmıştı :)

Açıkçası değişim kararı beni oldukça şaşırtmisti, teknik servis müdahaleyi nasıl anlamaz halen düşünüyorum. Ya ilgilenmiyorlar yada bilmiyorlar.
Hocam belkide biliyorlar, ama bu Anakart tamir olmaz deyip merkeze onaylatiyorlar, onu değiştirmek için de merkezden para alıyorlar. Belki tamir etseler daha az ücret talep edebilecekler. Bu yüzden de çoğu servis tamir işi ile ilgilenmiyor değişim işlerine geliyor. Araç servisleri de öyle yapabilecekleri şeyleri de değiştiriyorlar buna Hyundai de şahit oldum bizzat

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
Hocam belkide biliyorlar, ama bu Anakart tamir olmaz deyip merkeze onaylatiyorlar, onu değiştirmek için de merkezden para alıyorlar. Belki tamir etseler daha az ücret talep edebilecekler. Bu yüzden de çoğu servis tamir işi ile ilgilenmiyor değişim işlerine geliyor. Araç servisleri de öyle yapabilecekleri şeyleri de değiştiriyorlar buna Hyundai de şahit oldum bizzat
Olabilir hocam, değişim bizler için tabii ki daha iyi bir sonuç ama yinede bunu düşünmüştüm dediğim gibi :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Balık olan burcumu ikizler burcu ile değiştirmek istiyorum , yardımcı olurmusunuz
Maalesef hocam :( ]:)

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Olabilir hocam, değişim bizler için tabii ki daha iyi bir sonuç ama yinede bunu düşünmüştüm dediğim gibi :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Maalesef hocam :( ]:)
Arabamin klima tuşları soyulmustu, garantisinin bitmesine çok az vardı götürdüm. 5 10 liralık plastik tuşları değiştirmek yerine komple klima kontrol panelini değiştirdiler. Fiyatı ozaman 750tl idi. Yüzde 30 servis ücreti oluyor genelde. Telefonda öyle mi bilmiyorum ,250 liraya yakın para kazanmış oldular bu yüzden değişim işlerine geliyor

XiaoMiu

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Harun
Cihazım
Oneplus 9 5G
Konular
188
Arabamin klima tuşları soyulmustu, garantisinin bitmesine çok az vardı götürdüm. 5 10 liralık plastik tuşları değiştirmek yerine komple klima kontrol panelini değiştirdiler. Fiyatı ozaman 750tl idi. Yüzde 30 servis ücreti oluyor genelde. Telefonda öyle mi bilmiyorum ,250 liraya yakın para kazanmış oldular bu yüzden değişim işlerine geliyor
Para kazanmakniçin her şeyi yapıyorlar

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
Anladım hocam, win win durumu yani :D:D

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Çok kez brick ettim ama hepsinde telefonları hayata döndürmeyi başardım. :D %6 bence az bana.
Siz cihazınızı Brick etmeyi maalesef becerememişsiniz, ki inşallah bundan böyle de beceremeyesiniz... Sizinki Soft Brick olmuş sadece

Gesendet von meinem MI MAX 3 mit Tapatalk

ertndrsn

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Meslek
Ekonomist
Konular
76
Siz cihazınızı Brick etmeyi maalesef becerememişsiniz, ki inşallah bundan böyle de beceremeyesiniz... Sizinki Soft Brick olmuş sadece

Gesendet von meinem MI MAX 3 mit Tapatalk
Yok hocam brick de ettim. LG G2 kullanırken brick ettim iki kez ancak başka forumdan bir hocamız sağ olsun ikisini de çözmüştü. :D Dua ve temmenileriniz için teşekkürler, cümlemize. :D

Gokselami

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selami
Cihazım
Mi 6x
Konular
10
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Görselin aslı "Burçların mutluluk oranları" ama Zenex hocamla konuşurken
ortaya böyle bir şey çıktı ve konu haline getirip sizlerinde ilk tepkilerini, hikayelerini ve çözüm yollarınızı görmek istedik.

Not: Görselde ki yüzdeler gerçeği yansıtmamaktadır amacımız sadece sohbet, muhabbet:)

Görsel için Zenex hocama teşekkürler :)

Yaşadığınız tecrübeleri de yazarsanız konu daha güzel bir hale gelecektir.
Hocam bu durumda en mutsuzu benmiyim? ( Terazi)

raqli001

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ilqar
Cihazım
redmi note 9 pr
Konular
8
balik %47 ama hicbir cohazim biricik olmadi bundan sonrada olmaz inwallah

Üst Alt