- Adım
- Emre
- Cihazım
- Xiaomi 13
- Konular
- 427
İkizler tabii ki hocamYengeç mi İkizler mi hocam ?
İkizler tabii ki hocamYengeç mi İkizler mi hocam ?
Tahmin etmiştim Varsa güzel bir anınız dinlemek isteriz.İkizler tabii ki hocam
GM'den soğutmuştur sizi herhalde bu durum, çözüme nasıl kavuştunuz ?GM 4G ve GM 5 ile tabiki var hiç bir bilgim bilgim yokken olmuştu ağlayacaktım neredeyse
Akılma geldiğinde eklerim hocamTahmin etmiştim Varsa güzel bir anınız dinlemek isteriz.
Tamam hocamAkılma geldiğinde eklerim hocam
Olmaz olur mu hocam, emoji değiştirmek istiyordum telefonun, kafaya koydum illa yapacağım bl kilidi açmayı twrp kurmayı falan araştırdım.. Tecrübemde yok tabi ama gene iyi yaptım kendi başıma telefon açılmadı falan.. Burdaki hocalarım sağ olsunlar onlar sayesinde açıldı çok şükür iyiki varlar, bu bana ders oldu hocam, bundan sonra daha dikkatliyimBir yay daha demek güzeeel Var mı acı veya tatlı bir tecrübeniz ?
Güzel bir tecrübe yaşamışsınız anladığım kadarıyla, bu sayede artık sizde öğrenmiş oldunuzOlmaz olur mu hocam, emoji değiştirmek istiyordum telefonun, kafaya koydum illa yapacağım bl kilidi açmayı twrp kurmayı falan araştırdım.. Tecrübemde yok tabi ama gene iyi yaptım kendi başıma telefon açılmadı falan.. Burdaki hocalarım sağ olsunlar onlar sayesinde açıldı çok şükür iyiki varlar, bu bana ders oldu hocam, bundan sonra daha dikkatliyim
Nasıl bir his ?Ben ikizlerim hiç başıma gelmedi bi kez direkten döndüm