Hocam CWM ile benim de kötü anılarım var CWM üzerinden portladığım romu kurmaya çalışırken brick olmuştu IMEI'ler uçmuştu ve hiç bir müdahale yapılamıyordu cihaza bende ODIN üzerinden stock yazılımı yükleyip denemiştim, yine tık yoktu o hali ile garantiye yollayıp değişim kararı almıştımHayır hocam benim ki de recovery yüzündendi. O zamantar cwm reocvery var tabii, birde turkcell'in bir cihazı var ama hangisi olduğu aklımda değil, o kadar çok cihaz gelip geçti ki elimden hatırlamak mümkün olmuyor. Turkcell cihaza bir kilit koymuş ve hiçbir işleme izin vermiyormuş, şansıma ben bu olaya girişmeden 2-3 gün önce yayınladığı bir güncelleme ile gelmiş bu kilit olayı. Cwm'yi flaşladığım gibi cihaz kapanıp bir daha açılmamıştı. Bir şekilde download moduna alıyordum fakat hiçbir işlem yapılmıyordu. Parça niyetine satmıştım o zaman.
Yüzdemiz düşük ama ya şansımız ?Yay olduğum için mutluyum
Hocam CWM ile benim de kötü anılarım var CWM üzerinden portladığım romu kurmaya çalışırken brick olmuştu IMEI'ler uçmuştu ve hiç bir müdahale yapılamıyordu cihaza bende ODIN üzerinden stock yazılımı yükleyip denemiştim, yine tık yoktu o hali ile garantiye yollayıp değişim kararı almıştım
Geçmiş olsun hocam, Zenex hocam da bir ilaç önerecektir ama bende bir şey önermek istiyorum MiFlash ile rom kurun ve kurulum sırasında BL kilidini kapatın 15 gün veya 1 ay ara vermiş olursunuzBu hastalığa yakalanmam Oneplus One cihazını almamla başladı ve ruhuma işledi şuan mi 8se cihazımda hastalıgı zarzor dizginleyerek 3 rom degistirdim. Zenex hocam varmıdır bu hastalığın bir tedavisi
Elimiz ayağımız durmuyor, olsun o kadar daYüzdemiz düşük ama ya şansımız ?
Bende yay burcuyum ve 2 kere farklı deneyim yaşadım
Yoksa siz hiç brick olayı yaşamadınız mı ?Yüzde beş ile kumarda bayağı başarılıymışım demek ki