Sohbet Burçlara Göre Telefonun Brick Olma İhtimali :)

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
Hayır hocam benim ki de recovery yüzündendi. O zamantar cwm reocvery var tabii, birde turkcell'in bir cihazı var ama hangisi olduğu aklımda değil, o kadar çok cihaz gelip geçti ki elimden hatırlamak mümkün olmuyor. Turkcell cihaza bir kilit koymuş ve hiçbir işleme izin vermiyormuş, şansıma ben bu olaya girişmeden 2-3 gün önce yayınladığı bir güncelleme ile gelmiş bu kilit olayı. Cwm'yi flaşladığım gibi cihaz kapanıp bir daha açılmamıştı. Bir şekilde download moduna alıyordum fakat hiçbir işlem yapılmıyordu. Parça niyetine satmıştım o zaman. :)
Hocam CWM ile benim de kötü anılarım var :( :( CWM üzerinden portladığım romu kurmaya çalışırken brick olmuştu IMEI'ler uçmuştu ve hiç bir müdahale yapılamıyordu cihaza bende ODIN üzerinden stock yazılımı yükleyip denemiştim, yine tık yoktu o hali ile garantiye yollayıp değişim kararı almıştım :D

teyubesk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi 13T
Meslek
Tekniker
Konular
7
Bu hastalığa yakalanmam Oneplus One cihazını almamla başladı ve ruhuma işledi şuan mi 8se cihazımda hastalıgı zarzor dizginleyerek 3 rom degistirdim. Zenex hocam varmıdır bu hastalığın bir tedavisi :D

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
Hocam CWM ile benim de kötü anılarım var :(:( CWM üzerinden portladığım romu kurmaya çalışırken brick olmuştu IMEI'ler uçmuştu ve hiç bir müdahale yapılamıyordu cihaza bende ODIN üzerinden stock yazılımı yükleyip denemiştim, yine tık yoktu o hali ile garantiye yollayıp değişim kararı almıştım :D

cwm candır, çok vakit geçirdim o recovery menüsünde tek tek ses tuşlarıyla gezinerek. haha--

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
Bu hastalığa yakalanmam Oneplus One cihazını almamla başladı ve ruhuma işledi şuan mi 8se cihazımda hastalıgı zarzor dizginleyerek 3 rom degistirdim. Zenex hocam varmıdır bu hastalığın bir tedavisi :D
Geçmiş olsun hocam, Zenex hocam da bir ilaç önerecektir ama bende bir şey önermek istiyorum MiFlash ile rom kurun ve kurulum sırasında BL kilidini kapatın 15 gün veya 1 ay ara vermiş olursunuz :)

Üst Alt