Rehber Brick Olan Mİ4 Kurtarma/ Remote Partition Doen't Exist Hatası

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
HiddeNKinG chatin_62 iyi akşamlar.

tel son gelen oto güncellemeyi almadi ordan tele bi giriştim şu an hic ekran gelmiyo. tool indirip dosyayi caliştirdim ekran karardi kararis o karariş. pc ye bağlayinca görüyo miflash da com10 olarak görüyo fakat bi türlü rom kurmadim herseferinde hata aliyorum. şu an ekran hicbirtürlü acilmiyo

teli burdan nasıl kurtaririz ne yapmam gerekli??

miflash teli görüyo fakat yüklemiyo hata veriyo. bilen arkadaslar yardimci olursa sevinirim
teşekkürler

Özelden cevap yazıldı.

husoyildiz88

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Konular
10
Özelden cevap yazıldı.
arkadaşla sağolsun özelden denedik uğraştik ama sonuc yok. söleki tel bnm hiçbirşeye cvp vermiyo

mi yazisi bile gelmiyo herhangi bi belirti yok telde. pc ye bağlayinca görüyo 9008 com10 olarak. miflash calişmiyo.
batarya sök tak yaptık yine yok. 32 bit 64 bit win7 de denedik yine yok. fastboot moda gecemiyorum bi türlü. ilk sayfadaki 3. adimida deneymiyom download mod aktif değil diye

tool doyasini indirdim uyguladim tel kapandi o kapaniş geri acilmadi. ondan önce com10 olarakda görmüyodu rasgele yazilar vardi ama kurulmuydu.

bu işi yarin kesin cözmem lazım. burdan kurtulurmu kurtulmaz ise kardesimin tele el koymak zorunda kalcam

yardimlarinizi bekliyorum

arkadaşada tşkrler yarin arkadas ilede denicez yine

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
arkadaşla sağolsun özelden denedik uğraştik ama sonuc yok. söleki tel bnm hiçbirşeye cvp vermiyo

mi yazisi bile gelmiyo herhangi bi belirti yok telde. pc ye bağlayinca görüyo 9008 com10 olarak. miflash calişmiyo.
batarya sök tak yaptık yine yok. 32 bit 64 bit win7 de denedik yine yok. fastboot moda gecemiyorum bi türlü. ilk sayfadaki 3. adimida deneymiyom download mod aktif değil diye

tool doyasini indirdim uyguladim tel kapandi o kapaniş geri acilmadi. ondan önce com10 olarakda görmüyodu rasgele yazilar vardi ama kurulmuydu.

bu işi yarin kesin cözmem lazım. burdan kurtulurmu kurtulmaz ise kardesimin tele el koymak zorunda kalcam

yardimlarinizi bekliyorum

arkadaşada tşkrler yarin arkadas ilede denicez yine
Mi flash ın verdiği hatayı ss alıp atarsanız yardımcı olabilirim. Hangi tool dosyası?

husoyildiz88

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Konular
10
Mi flash ın verdiği hatayı ss alıp atarsanız yardımcı olabilirim. Hangi tool dosyası?
0x80070026: Receiving hello packet bu hata hocam. şu an teli hiç görmüyo gördiği tüm driverleri sildim pcden ondan sanirim:)) önce qualcomdu sonra reelink tarzi bi driver olarak gördü com3 den hep numara 9008 di

bildirim işiği vs yanmiyo hiç tepki yok telde. sarz %100 dü işleme başladiğimda

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
0x80070026: Receiving hello packet bu hata hocam. şu an teli hiç görmüyo gördiği tüm driverleri sildim pcden ondan sanirim:)) önce qualcomdu sonra reelink tarzi bi driver olarak gördü com3 den hep numara 9008 di

bildirim işiği vs yanmiyo hiç tepki yok telde. sarz %100 dü işleme başladiğimda
9008 ise canlanır telefon korkmaya gerek yok. 64bir pc de 64bit mi flash ile kurulum yapmanız gerekli. İsterseniz bana kargolayabilirsiniz.

Redmi Note 3 Snapdragon cihazımdan gönderildi

husoyildiz88

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Konular
10
9008 ise canlanır telefon korkmaya gerek yok. 64bir pc de 64bit mi flash ile kurulum yapmanız gerekli. İsterseniz bana kargolayabilirsiniz.

Su an pcyi formatliyom 64 yapıyom. 64 de miflash indirim extra birşey yapmaya gerek varmı???
Düzgün bildgnz bi miflash varsa linkde verebilir misiniz hocam?

Kurdgm romun önemi varmı. Android 6 veya 4.4 un önemi varmı??

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Su an pcyi formatliyom 64 yapıyom. 64 de miflash indirim extra birşey yapmaya gerek varmı???
Düzgün bildgnz bi miflash varsa linkde verebilir misiniz hocam?

Kurdgm romun önemi varmı. Android 6 veya 4.4 un önemi varmı??
Mi flashın 64 bit sürümü gerekli. Rn3 snapdragon konumda gerekli link var.
Romun önemi yok.

metingon

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi4
Konular
11
Rezerve

HER TÜRLÜ SORU VE SORUNDA BANA ULAŞABİLİRSİNİZ: FAKAT ÖZEL MESAJ YOLU İLE DEĞİL KONU ALTINDA YORUM YAPARAK

ben telefonu yenı aldım mı4 ıthalatcı fırmadan yalnız durum cubugunu ındırırken bozuk renkler cıkıyor yesıl kırmızı ayrıca kamerası karıncalı bu sekılde ne yapmam lazım androıd 4.4.4 de surumu

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.284
ben telefonu yenı aldım mı4 ıthalatcı fırmadan yalnız durum cubugunu ındırırken bozuk renkler cıkıyor yesıl kırmızı ayrıca kamerası karıncalı bu sekılde ne yapmam lazım androıd 4.4.4 de surumu

Garantiye gönderiniz durum donanımsal gibi görünüyor

metingon

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi4
Konular
11
Garantiye gönderiniz durum donanımsal gibi görünüyor
://// sevındım bu telefonu aldıgıma boyle oldu garantıye gondersem duzelır mı surum androıd 4.4 de androıd 6 gelır sanıyodum tarayıcıya gelıp ana menuye gelıyor tekrar tarayıcıya donuyo o menuden cıkamıyorum kamerasını cok ovuyolardı ben mı yapamdım acaba dedım

Üst Alt