Aynen yaptım. ama ekrana logo gelmedi
pc ye bağladıgınızda aygıt yöneticisine bakın ne yazıyor drıverlerı yüklümü
team verin bağlanıp bakayımBu işlemden önce Com ve Lpt altında görebiliryordum. Şimdi çıkmıyor.
Şarj %90 larda
Düzeltme : Uzun süre açma tuşuna basınca driver geldi. Ama ekran siyah
bu seferde qualcom port çıktı ama romu tam flash ederken dosya eki bulunamadı gibi hata aldımsistem belirtilen dosyayı bulamıyor hatası alıyorum ve qualcom poort çıkmıyor aygıt yöneticisinde
Hocam MiFlash ile hata aldığınız anda ekranın görüntüsünü alıp buraya atarsanız durumu daha net görebiliriz.bu seferde qualcom port çıktı ama romu tam flash ederken dosya eki bulunamadı gibi hata aldım
64 bit bir pc ve 64bit mi flash ile yaparsanız sorunsuz kurtarırsınız cihazı.Merhaba, benim mi note pro ya burda anlatılanları aynen uyguladım ama download modda romu yüklerken yarıda kaldı yetersiz bellek uyarısı verdi. Ve şuanda telefon hiçbir şekilde açılmıyor. Fastboot menüye girmiyor sadece usb taktığımda aygıt yöneticisinde qualcom 9008 portu görünüyor. Ve aynı işlemleri tekrarladığımda sürekli farklı hata alıyorum.. İşlemleri yaptığım pc windows 10 32bit. 64bitte denesem olurmu acaba? Yada ne yapmamı önerirsiniz? Cihaz hiç bir tepki vermiyor açılmıyor mi ekranı dahi çıkmıyor. En son üzerinde leo developer miui v8 6.7.7 developer rom vardı ve bootloder kapalıydı.
Yardımcı olurmusunuz?
Teşekkürler
GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi