teşekkürler hocam konu altına ek bilgi olarak ekledimarkadaşlar benim telefonda 1. seçenek olmadı telefon sürekli yeniden başlayıp duruyordu. hatta ByKatre hocama mesaj çekmiştim yardımcı olabilirmisin diye. 2. seçeneği zaten kullanamıyordum çünkü telefon açılmıyordu. internette biraz araştırdım sonunda buldum, az önce denedim ve oldu. telefon mi 4c. daha önce paylaşılmış mıydı bilmiyorum ama şunları yaptım;
fastboot moda girdim (güç tuşu + ses kısma tuşu)
cmd ile "fastboot oem edl" yazdım telefon edl moduna girdi.
daha sonra imeirepair 'ın dediği şeyleri uyguladım.
bilgilerinize ve teşekkürler
Hocam türk milletinde bir hastalık bu hiçbirşey okumadan yardım istiyoruz.Arkadaşlar benim fastboot moda giriyor sadece recovery moda girmiyor.Telefon açılmıyor.Bana yardım edecek var mı ?
Hocam türk milletinde bir hastalık bu hiçbirşey okumadan yardım istiyoruz.
Konudaki mi4c için olan romu indirin miflash son sürümü indirin ardından telefonu fastboot moda alın bilgisayar üzerinden fastboot oem edl komutunu verin. Mi flash ı açın ve romu flash all seçeneğini seçerek kurun.
Edit: Konuda daha ayrıntılı açıklama mevcut.
Tamam kardeşim haklısın ama anlamadığım için soruyorum
Hocam türk milletinde bir hastalık bu hiçbirşey okumadan yardım istiyoruz.
Konudaki mi4c için olan romu indirin miflash son sürümü indirin ardından telefonu fastboot moda alın bilgisayar üzerinden fastboot oem edl komutunu verin. Mi flash ı açın ve romu flash all seçeneğini seçerek kurun.
Edit: Konuda daha ayrıntılı açıklama mevcut.
Hocam şuan bilgisayara geçebilecek bir durumum yok. Telefonu ilk fastbootmoda alın sonra bilgisayara bağlayın ardından bilgisayarda komut penceresinden fastboot oem edl komutu verin. Gerisini üstte yazdım.Bu fastboot oem edl komutunu nasıl vericez orasını anlamadım bir yardımcı olda şu telefonu açalım.Lütfen kardeşim