- Adım
- Cemal Can
- Cihazım
- Mi 9t Pro
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 39
Bilgisayardan yapmanız lazım hocam.Ben bootlader kilidini pcden yapmadım telefondan yaptım herşeyi tam yaptım ama bana herhangi bir süre vermedi ve bu verdiği süreler nerede yazıyor
Aşağıdaki konuyu inceleyebilirsiniz.Ben bootlader kilidini pcden yapmadım telefondan yaptım herşeyi tam yaptım ama bana herhangi bir süre vermedi ve bu verdiği süreler nerede yazıyor
bana 18 mart günü 55 gün verdi.. gecen ay mesaj geldi imei kayıtsız 15 mayısta sona erecek diye.. ve şaka gibi olan şu an denedim haftalar sonra 74 saat kaldı diyor ve ne komikse 74 saat sonra mayıs 15 son saatleri(gece 11 falan) güler misin aglar mısın ne olacak merakla bekliyorum ...sizce imei kullanıma kapatılırsa devlet tarafından bootloader kilidi acılabilir mi..böyle birsey yasayan var mı..telefonu mart ortasında aldım 15 mayısta kapatılacak mesajı geldi devletten siz de oldu mu bukadar kısa sürede kapatılma uyarısı.olduysa sonra ne yaptınız arkadaslar
eskimesajım:bana 18 mart günü 55 gün verdi.. gecen ay mesaj geldi imei kayıtsız 15 mayısta sona erecek diye.. ve şaka gibi olan şu an denedim haftalar sonra 74 saat kaldı diyor ve ne komikse 74 saat sonra mayıs 15 son saatleri(gece 11 falan) güler misin aglar mısın ne olacak merakla bekliyorum
bugün actım kilidi unlock aracı ile..
arkadaslar kilit kalktı ama imei1 de sim görmüyor..sim 2 ye takmaya cesaret edemedim..samsung ta rom kernel vs herseyi biliyorum..simdi ben güvenli bir kernelle rom flaslasam twrp üzerinden ve eskitelefon imei caksam imeislot 1 e kullanabilir miyim teli..birtek EFS kullanmadımşimdiye kadar yol izan tarif edecek bir arkadasımızvar mı acaba..şimdiden tesekkurler
Yetkili servislerde olur. Ücretlidir. Zenex hocam ile görüşebilirsinizBende bugün denedim 648 saat verdi telefonum mi note 10 birde bu yetkili hesap dediğiniz olay nasıl oluyor kimlerde oluyor nasıl oluşturabilirim