Yardım Bootloader Kilidi (Please unlock 408 hours later)

cemal3180

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cemal Can
Cihazım
Mi 9t Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
39
Merhaba arkadaşlar mi 9t pro cihazımın bootloader kilidini açmak istedim fakat mi unlock uygulamasında Please unlock 408 hours later hatasını alıyorum yardım edermisiniz.

Ekli dosyalar

• asdsad.jpg
    asdsad.jpg
    564,9 KB · Görüntüleme: 284

Monalte

T͜͡c٭ Sabri Can DOĞAN
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabri Can
Cihazım
Oneplus 8T
Konular
159
Ben bootlader kilidini pcden yapmadım telefondan yaptım herşeyi tam yaptım ama bana herhangi bir süre vermedi ve bu verdiği süreler nerede yazıyor
Bilgisayardan yapmanız lazım hocam.

Oyla:

Monalte

T͜͡c٭ Sabri Can DOĞAN
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabri Can
Cihazım
Oneplus 8T
Konular
159
Ben bootlader kilidini pcden yapmadım telefondan yaptım herşeyi tam yaptım ama bana herhangi bir süre vermedi ve bu verdiği süreler nerede yazıyor
Aşağıdaki konuyu inceleyebilirsiniz.

Oyla:

carter009

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
caglar
Cihazım
xiaomi mi9t
Konular
0
bana 18 mart günü 55 gün verdi.. gecen ay mesaj geldi imei kayıtsız 15 mayısta sona erecek diye.. ve şaka gibi olan şu an denedim haftalar sonra 74 saat kaldı diyor ve ne komikse 74 saat sonra mayıs 15 son saatleri(gece 11 falan) güler misin aglar mısın ne olacak merakla bekliyorum ...sizce imei kullanıma kapatılırsa devlet tarafından bootloader kilidi acılabilir mi..böyle birsey yasayan var mı..telefonu mart ortasında aldım 15 mayısta kapatılacak mesajı geldi devletten siz de oldu mu bukadar kısa sürede kapatılma uyarısı.olduysa sonra ne yaptınız arkadaslar

Oyla:

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
bana 18 mart günü 55 gün verdi.. gecen ay mesaj geldi imei kayıtsız 15 mayısta sona erecek diye.. ve şaka gibi olan şu an denedim haftalar sonra 74 saat kaldı diyor ve ne komikse 74 saat sonra mayıs 15 son saatleri(gece 11 falan) güler misin aglar mısın ne olacak merakla bekliyorum ...sizce imei kullanıma kapatılırsa devlet tarafından bootloader kilidi acılabilir mi..böyle birsey yasayan var mı..telefonu mart ortasında aldım 15 mayısta kapatılacak mesajı geldi devletten siz de oldu mu bukadar kısa sürede kapatılma uyarısı.olduysa sonra ne yaptınız arkadaslar

Devlet tarafından açılabilme diye bir durum yok hocam.
Diğer sim Slotunu kullanmamış iseniz diğer sim slotundan işlem yapabilirsiniz fakat bu da terkar sürenin uzamasına neden olabilir.
Ek olarak, Yetkili hesap kullanılarak repair işlemi yapılır ve Bootloader kilidiniz açılabilir.

Oyla:

carter009

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
caglar
Cihazım
xiaomi mi9t
Konular
0
eskimesajım:bana 18 mart günü 55 gün verdi.. gecen ay mesaj geldi imei kayıtsız 15 mayısta sona erecek diye.. ve şaka gibi olan şu an denedim haftalar sonra 74 saat kaldı diyor ve ne komikse 74 saat sonra mayıs 15 son saatleri(gece 11 falan) güler misin aglar mısın ne olacak merakla bekliyorum

bugün actım kilidi unlock aracı ile..
arkadaslar kilit kalktı ama imei1 de sim görmüyor..sim 2 ye takmaya cesaret edemedim..samsung ta rom kernel vs herseyi biliyorum..simdi ben güvenli bir kernelle rom flaslasam twrp üzerinden ve eskitelefon imei caksam imeislot 1 e kullanabilir miyim teli..birtek EFS kullanmadımşimdiye kadar yol izan tarif edecek bir arkadasımızvar mı acaba..şimdiden tesekkurler

Oyla:

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
eskimesajım:bana 18 mart günü 55 gün verdi.. gecen ay mesaj geldi imei kayıtsız 15 mayısta sona erecek diye.. ve şaka gibi olan şu an denedim haftalar sonra 74 saat kaldı diyor ve ne komikse 74 saat sonra mayıs 15 son saatleri(gece 11 falan) güler misin aglar mısın ne olacak merakla bekliyorum

bugün actım kilidi unlock aracı ile..
arkadaslar kilit kalktı ama imei1 de sim görmüyor..sim 2 ye takmaya cesaret edemedim..samsung ta rom kernel vs herseyi biliyorum..simdi ben güvenli bir kernelle rom flaslasam twrp üzerinden ve eskitelefon imei caksam imeislot 1 e kullanabilir miyim teli..birtek EFS kullanmadımşimdiye kadar yol izan tarif edecek bir arkadasımızvar mı acaba..şimdiden tesekkurler

Cihazınıza imei repair işlemi yapılmışmıydı?
Eğer imei repair yapılmış ise Yeni model cihazlar da imei1/ 0 olur, İmei 2 de imei numarası olur. Yani tek sim 2 Slotunu kullanabilirsiniz.
Twrp ile efs yedeğini alarak yedeklemesini yapabilirsiniz.

Oyla:

gothlies

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hande
Cihazım
mi 9t
Konular
0
hocam sizin yine iyi bende 1200 saat diyor çıldırmamak elde değil.

Oyla:

Fthakan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hknak
Cihazım
Mi 12t pro
Konular
17
Bende bugün denedim 648 saat verdi telefonum mi note 10 birde bu yetkili hesap dediğiniz olay nasıl oluyor kimlerde oluyor nasıl oluşturabilirim

Oyla:

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Bende bugün denedim 648 saat verdi telefonum mi note 10 birde bu yetkili hesap dediğiniz olay nasıl oluyor kimlerde oluyor nasıl oluşturabilirim
Yetkili servislerde olur. Ücretlidir. Zenex hocam ile görüşebilirsiniz

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Yetkili hesapla bootloader açılabilecek moeller sınırlı. Bunların arasında güncel modeller malesef şu anlık yok.

Oyla:
Üst Alt