- Adım
- Cemal Can
- Cihazım
- Mi 9t Pro
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 39
bana 1440 verdi bidaha 1440 verdi cihaz mi 9 lite açabilirmiyiz bunuYetkili hesapla bootloader açılabilecek moeller sınırlı. Bunların arasında güncel modeller malesef şu anlık yok.
Evet açarız hocam.bana 1440 verdi bidaha 1440 verdi cihaz mi 9 lite açabilirmiyiz bunu
Evet elime gelmeli hocamtelefonun size gelmesi gerekiyormu ben v2 tools ile denedim açmadı
Merhaba hocam Mi 9T aldım kayıtsız IMEI repair için bootloader kilidini açmam gerekiyor fakat açmaya çalışırken 1440 saat bekleyin uyarısı verdi. Açabilir misiniz? Birde fiyat nedir?Evet elime gelmeli hocam
Bootloader kapalı kayıt işlemini gerçekleştirebilirim. Özel mesajla ulaşabilirsiniz.Merhaba hocam Mi 9T aldım kayıtsız IMEI repair için bootloader kilidini açmam gerekiyor fakat açmaya çalışırken 1440 saat bekleyin uyarısı verdi. Açabilir misiniz? Birde fiyat nedir?
Özel mesajdan ulaştım teşekkürler.Bootloader kapalı kayıt işlemini gerçekleştirebilirim. Özel mesajla ulaşabilirsiniz.
Bootloader kildini 1440 saat verdi bunu en son kaç güne düşürebilrizBootloader kapalı kayıt işlemini gerçekleştirebilirim.