XİAOMİTOOLS İLE BOOTLODER KAPALI ROM YÜKLENİRBootloader kapalı olarak bunu yapamazsın
Ücretle güncel global sürüm yuklenir ama guncelleme yapamazsin
Çin ve Hindistan harici güncelleme yapamazsın
Çin romda dil ve Google uygulamaları yok
Hindistan'da NFC yok .
Bootloader açık olsa istediğin sürüme geçip , forumda benim paylaştığım global yaması ve çin romun modem.img atarak kullanabilirsin
Hayır bootloader rom sadece yetkili hesapla ücretli olarak yüklenir .XİAOMİTOOLS İLE BOOTLODER KAPALI ROM YÜKLENİR
Fake rom var , bootloader açmadan hiç bir romu yükleyemezsiniz.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.bu cihaza hangi romu yükleyebilirim
Fake rom var , bootloader açmadan hiç bir romu yükleyemezsiniz.
Hocam note 13 pro 5g garnet hindistan rom yüklü bl kapalı ama sürüm eski bu yöntemle guncel hindistam rom yukleyebilirsem şebekenin gitme ihtimali varmı?Fake rom var , bootloader açmadan hiç bir romu yükleyemezsiniz.
Şebeke gitmez Hindistan romunda.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam note 13 pro 5g garnet hindistan rom yüklü bl kapalı ama sürüm eski bu yöntemle guncel hindistam rom yukleyebilirsem şebekenin gitme ihtimali varmı?
Yani şuan yazılım yükletmeden ayarlardan güncelleme paketi seç kısmından konudaki yöntemle güncelleyebiliyorum ve şebeke gitmiyor doğrumu anladımŞebeke gitmez Hindistan romunda
Yetkili hesap ile teknik servise yazılım yukletirsen güncellemeleri cihaz üzerinden indirip yükleyebilirsin.
Anladım hocam son olarak şuan bulunduğum sürüm üzerine 8 güncelleme çıkmış hepsini sıra sıra güncellemem şartmi yoksa direk en üst sürümü yüklesem sıkıntı çıkarmıSırasıyla güncelleme yapabilirsin şuan bulunduğun sürüm neyse bir üst sürüm indirerek yapabilirsin ama dediğim gibi ücretli olarak India rom yukletirseniz güncellemeleri otomatik alırsınız
Hindistan recovery romları burdan indirebilirsiniz. India bölümünden zip stable yazan yere tıklayın liste olarak çıkar .
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir