- Adım
- Ramazan
- Cihazım
- Note 13 pro 5g
- Konular
- 1
Cihaz 1 aylık direnç yok dahaDirençli ise gidebilir.
Cihaz 1 aylık direnç yok dahaDirençli ise gidebilir.
Çin cihazı ise Hindistan ROM'u değilse Global olanı yüklemeyi unutma.Cihaz 1 aylık direnç yok daha
Note 13 Pro 5g+ sizinkisi. Ona uygun ROM ile deneyin.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.cihaz bilgilerim bu ne yapmam lazım telefonu sıfırlamama gerek varmı
Global rom şuan ki sahte güncellemeye kapalı Rus veya Tayvan romu istiyorum nedeni mesajlaşma ve nfc çalışıyor anlıkÇin cihazı ise Hindistan ROM'u değilse Global olanı yüklemeyi unutma.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Note 13 Pro 5g+ sizinkisi. Ona uygun ROM ile deneyin.
Global rom şuan ki sahte güncellemeye kapalı Rus veya Tayvan romu istiyorum nedeni mesajlaşma ve nfc çalışıyor anlık
Windows 10 telefonu görmüyor ne yaptıysam verilen apk de telefon çalıştırmadıSORUMLULUK SİZE AİT.
Akşama kadar uğraş sonucu cihazı bozdum sonra bu çözüme ulaştım.
Öncelikle miui güncelleyici, güncelleme yapmasın diye bozulmuş. usb ile yükleyin hatasının çözümüLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirnü kurun.
Sonra cihazınızda hangi rom yüklüyse onunLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir. bende TNREUXM MIUI 14.0.6 sürümü vardı ve bunun zip stable versiyonunu indirip ismini kısa bir şey yaptım doğrulama kısmında hızlıca ismini değiştirmemiz gerekiyor, hata vermesi durumunda sürekli denemeniz gerekiyor.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir'daki rom değiştirme yöntemiyle istediğiniz roma geçiş yapabilirsiniz ancak cihaz benimki gibi çin versiyonsa şebekeniz gidecektir. eğer bu şekilde yaparak şebekeniz gittiyse yapmanız gerekenLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirnun zip stabile isim değiştirme ile yüklemek olacaktır.
Şebekeniz gelecektir.
note 12 pro 5g telefon, telefoncuya sordum yazılım atınca imei gider dedi o yüzden denemedim atmayıÇin cihazı ise Hindistan ROM'u değilse Global olanı yüklemeyi unutma.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Note 13 Pro 5g+ sizinkisi. Ona uygun ROM ile deneyin.
Banada öyle dediler kime ne dersem farklı bir şey söylüyornote 12 pro 5g telefon, telefoncuya sordum yazılım atınca imei gider dedi o yüzden denemedim atmayı