Rehber Bootloader kapalı 13 Pro 5G Fake ROM'dan kurtulma ve şebeke düzeltme

• Konbuyu başlatan Barca
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 176
  • Görüntüleme 21K

Orochi™

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
MESUT PEKTİR
Cihazım
RN13Pro5G16/512
Konular
18
Anladım hocam son olarak şuan bulunduğum sürüm üzerine 8 güncelleme çıkmış hepsini sıra sıra güncellemem şartmi yoksa direk en üst sürümü yüklesem sıkıntı çıkarmı

Çıkmaması lazım da imkan varsa sırayla güncelleyin

viperarray

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ramço
Cihazım
13 Pro 5G
Konular
2
Çıkmaması lazım da imkan varsa sırayla güncelleyin
hocam bu metod ile güncelleme yapamadım. güncelleme doğrulanamyıor diyor. bir anda 6-7 güncelleme üstünden güncellemeye çalışıyorum. bu hatayı neden alıyorum?

Orochi™

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
MESUT PEKTİR
Cihazım
RN13Pro5G16/512
Konular
18
hocam bu metod ile güncelleme yapamadım. güncelleme doğrulanamyıor diyor. bir anda 6-7 güncelleme üstünden güncellemeye çalışıyorum. bu hatayı neden alıyorum?
Fake rom var cihazda , forumda kandırma yönetimiyle güncelleme anlatımı var o konuya bakın ,
Not : çin bl kapalı cihaza kandırma yontemiyle global sürüm bir rom yüklemeyin şebeke gider bilginize .

Bu cihazda bootloader kapalı ota güncelleme yaparak kullanmak istiyorsanız ya çin romu yada Hindistan romunu ücretli olarak yukletmeniz lazım fake romda hep bir sıkıntı çıkar .
Çin romda tr dil Google uygulamaları yoktur
Hindistan romda NFC çalışmaz .

kharoon1347

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ferhat
Cihazım
note13 pro+
Konular
0
SORUMLULUK SİZE AİT.
Akşama kadar uğraş sonucu cihazı bozdum sonra bu çözüme ulaştım.
Öncelikle miui güncelleyici, güncelleme yapmasın diye bozulmuş. usb ile yükleyin hatasının çözümü nü kurun.
Sonra cihazınızda hangi rom yüklüyse onun . bende TNREUXM MIUI 14.0.6 sürümü vardı ve bunun zip stable versiyonunu indirip ismini kısa bir şey yaptım doğrulama kısmında hızlıca ismini değiştirmemiz gerekiyor, hata vermesi durumunda sürekli denemeniz gerekiyor.
'daki rom değiştirme yöntemiyle istediğiniz roma geçiş yapabilirsiniz ancak cihaz benimki gibi çin versiyonsa şebekeniz gidecektir. eğer bu şekilde yaparak şebekeniz gittiyse yapmanız gereken nun zip stabile isim değiştirme ile yüklemek olacaktır.
Şebekeniz gelecektir.
Reis hyper iş geçtikten sonra bir sonraki güncelleme yapilamiyor

mfatihs

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mfatihs
Cihazım
Redmi 13 Pro
Konular
1
SORUMLULUK SİZE AİT.
Öncelikle miui güncelleyici, güncelleme yapmasın diye bozulmuş. usb ile yükleyin hatasının çözümü nü kurun.
Sonra cihazınızda hangi rom yüklüyse onun . bende TNREUXM MIUI 14.0.6 sürümü vardı ve bunun zip stable versiyonunu indirip ismini kısa bir şey yaptım doğrulama kısmında hızlıca ismini değiştirmemiz gerekiyor, hata vermesi durumunda sürekli denemeniz gerekiyor.
'daki rom değiştirme yöntemiyle istediğiniz roma geçiş yapabilirsiniz ancak cihaz benimki gibi çin versiyonsa şebekeniz gidecektir. eğer bu şekilde yaparak şebekeniz gittiyse yapmanız gereken nun zip stabile isim değiştirme ile yüklemek olacaktır.
Şebekeniz gelecektir.
SORUMLULUK SİZE AİT.
Şebekeniz gelecektir.
Aynısı yaptım ama güncelleme dogrulamıyor hatası alıyorum.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-02-16-00-42-50-939_com.android.updater.jpg
    Screenshot_2025-02-16-00-42-50-939_com.android.updater.jpg
    182,4 KB · Görüntüleme: 21

hasankasabara

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Redmi note 10
Meslek
İç Güvenlik
Konular
52
BL kapalı Çin cihazı direnç kayıtlı hint romundayim şebeke sorunu yüzünden hyperos 2 güncelleme gelmiş yapsam imei gider mi ?

Tos

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Semih
Cihazım
redmi note 12 p
Konular
0
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
cihaz bilgilerim bu ne yapmam lazım telefonu sıfırlamama gerek varmı

iandele

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ramazan
Cihazım
Note 13 pro 5g
Konular
1
Bunu bende yapasim varda IMEI gider diye tedirginim