bugün indian hyperosa geçtim cesaret edip isim değiştirme yöntemiyle..fake romda india gözüküyordu .zannedersem bl açıkmış benimde.Güncellemeden yana sıkıntı yok şu an hint son sürümde, güncelleme gelmiyorsa fake rom vardır. Hint romu güzel tek sıkıntı NFC ve e-sim olmaması.
denedim şimdi açılana kadar ne açık ne kapalı kiltle ilgili bir simge yok hocamHayırlı olsun , telefon açılırken üstte çıkan kilit simgesi açıksa bl açıktır.
cihazı fastboota al minimal adb de fastboot getvar all komutunu gir, yanlış bilmiyorsam resimdeki gibiyse açıktır.denedim şimdi açılana kadar ne açık ne kapalı kiltle ilgili bir simge yok hocam
cihazı fastboota al minimal adb de fastboot getvar all komutunu gir, yanlış bilmiyorsam resimdeki gibiyse açıktır.
benim cihazda da fake rom var. hindistan rom versiyonu gorunuyor. son sürüm hindistan roma güncelleyeceğim. mevcutta mi mesajlar ve mi telefon uygulaması var bende. orjinal hindistanda mi mesaj ve mi telefon uygulaması var mı?Hint roma gectim kafam rahatladi, sebeke sorunu gitti.Sebeke buyuk problem. AftPro hocam sagolsun
Evet hocambenim cihazda da fake rom var. hindistan rom versiyonu gorunuyor. son sürüm hindistan roma güncelleyeceğim. mevcutta mi mesajlar ve mi telefon uygulaması var bende. orjinal hindistanda mi mesaj ve mi telefon uygulaması var mı?