Rehber Bootloader kapalı 13 Pro 5G Fake ROM'dan kurtulma ve şebeke düzeltme

• Konbuyu başlatan Barca
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 147
  • Görüntüleme 14K

kaptangüler

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ENES
Cihazım
GARNET
Konular
13
Merhaba iyi forumlar: Cihazım çin ve dirençli. Üzerınde global + hint modem var. Daha önce direk hint rom varrdı ama nfc sebepli geçiş yaptım. Hiçbir sorun yok lakin şöyle bir durum var. Şebeke düzensiz çalışıyor. Vodafone hattı var. 4.5 g sürekli gelip gidiyor. 3g ara ara gidiyor. Ama 2g alırsam giç kesmiyor stabil çalışıyor. Wifi li ortamlarda evet sıkıntı yok ama dışarıdayken internet haliyle lazım oluyor. İzmirde yaşıyorum.Belki vodafondan kaynaklıdır diyeceğim ama enterasn bir durum var çözemedim.Ne yapmam gerekir hiçbir fikbirm yok...Görüşlerini paylaşan değerli forum kalemlerine teşekkür ederim

Son düzenleme:

sfkk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Şafak
Cihazım
Rn 13pro5G
Konular
13
Merhaba iyi forumlar: Cihazım çin ve dirençli. Üzerınde global + hint modem var. Daha önce direk hint rom varrdı ama nfc sebepli geçiş yaptım. Hiçbir sorun yok lakin şöyle bir durum var. Şebeke düzensiz çalışıyor. Vodafone hattı var. 4.5 g sürekli gelip gidiyor. 3g ara ara gidiyor. Ama 2g alırsam giç kesmiyor stabil çalışıyor. Wifi li ortamlarda evet sıkıntı yok ama dışarıdayken internet haliyle lazım oluyor. İzmirde yaşıyorum.Belki vodafondan kaynaklıdır diyeceğim ama enterasn bir durum var çözemedim.Ne yapmam gerekir hiçbir fikbirm yok...Görüşlerini paylaşan değerli forum kalemlerine teşekkür ederim

benzer şekilde bende denedim, senin iyi gene birbiri arasında geçiş yapıyormuş bende mobil veri gidip geliyordu sürekli, sonrada şebekede başladı haliyle hint roma döndüm.

irf1603

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
sdfsdfsd
Cihazım
mi4 lte
Konular
1
b.l.kapalı direnç imei kayıtlı miui 14 hint fake rom var cihazımda.bu yömtemle hint hyperosa geçersem imei silinirmi veya cihaz kilitlenirmi acaba

AftPro

Elit üye
Premium Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Selçuk
Cihazım
redmi 11
Konular
1
Hint yükle yoksa şebeken gider ya da hiç dokunma. Bana kalırsa dokunma hyperos hiç iyi değil

cexen

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
Redmi Note 10 P
Meslek
IT
Konular
2
bendeki durumda aynı şuan çin cihazında hint romu var. güncelleme alıyor. ancak ben bl kilidini açmak istiyorum bu yüzden çin romu + hint modem yüklemem lazım sanırım.
nasıl yapacağım konusunda ise hiçbir fikrim yok. cihazda direnç yapılıp imei1 e imei atılmış. imei umrumda değil o halledilir de bl kilidi açmak için bir yol haritasına ihtiyacım var.

kaptangüler

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ENES
Cihazım
GARNET
Konular
13
Hint roma gectim kafam rahatladi, sebeke sorunu gitti.Sebeke buyuk problem. AftPro hocam sagolsun

Hattushil

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Onur
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Bilg. Müh.
Konular
23
Paylaşım için teşekkür ederim.

sfkk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Şafak
Cihazım
Rn 13pro5G
Konular
13
Bu cihazda hint romu harici rom kullanamayacakmıyız, ne nfc ne e-sim işe yaramıyor.

irf1603

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
sdfsdfsd
Cihazım
mi4 lte
Konular
1
Bu cihazda hint romu harici rom kullanamayacakmıyız, ne nfc ne e-sim işe yaramıyor.
aynen 8 aydır ne rom değiştirebiliyorum ne güncelleme geliyor.13t veya 14t global e geçeceğim fırsat bulunca

sfkk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Şafak
Cihazım
Rn 13pro5G
Konular
13
aynen 8 aydır ne rom değiştirebiliyorum ne güncelleme geliyor.13t veya 14t global e geçeceğim fırsat bulunca
Güncellemeden yana sıkıntı yok şu an hint son sürümde, güncelleme gelmiyorsa fake rom vardır. Hint romu güzel tek sıkıntı NFC ve e-sim olmaması.

Üst Alt